Nieuwe namen voor Leffingeleuren met o.a. Whispering Sons, Loverman en Dijf Sanders

review: 25 jaar Toutpartout - 04/12 - Paradiso
Nieuwe namen voor Leffingeleuren met o.a. Whispering Sons, Loverman en Dijf Sanders
Door MartinaFagel op 06 juni 2024 - 11:55 1 Leffingeleuren is een drie-daags festival dat zoals altijd plaats vindt in Leffinge, een polderdorp in de Belgische provincie West-Vlaanderen. Het festival is dit jaar op 13, 14 en 15 september.

Van de klassieke braadworst tot de meest exotische bakjes. Wafels of burgers. Koffie of cocktail. Leffingeleuren 2024 vindt plaats van vrijdag 13 september tot en met zondag 15 september, op de markt, in Zaal en Café De Zwerver en in en rond de kerk van Leffinge. Met concerten, dj’s, animatie en zoals steeds een gevarieerde keuze aan lekker eten en diverse bars.

De volgende 13 artiesten zijn aan de line-up toegevoegd, maar er zullen er nog meer volgen.
Whispering Sons, Loverman, Dijf Sanders, Plexi Stad, Victor De Roo, Koala Disco, Movulango, Ibibio Sound Machine, Lip Critic, UNIVERSITY, Axis: Sova, Great Gable & Dj St. Paul. Eeder maakte het festival al de komst van onder andere Suuns, King Hannah en Snõõper wereldkundig.

Ticket informatie:
€35 voor een vrijdag of zondag ticket, €42 voor een zaterdag tickets, €75 voor een weekendticket, €10 voor een campingticket voor één nacht en €20 voor een campingticket voor het weekend.

Bestel via deze link jouw ticket voor Leffingeleuren festival 2024Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Leffingeleuren 2024
Tickets Leffingeleuren 2024
Leffingeleuren 2024
€ 35,00 - 75,00
Hit The City 2013

NIEUWE RIJ NAMEN VOOR HIT THE CITY IN EINDHOVEN O.A....Een groot aantal namen zijn aangekondigd voor het festival Hit The City in...

BIRDFEST

BIRDFEST MAAKT LINE-UP BEKEND MET O.A. MULATU... BIRDfest vindt plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 november, het tweedaags...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.