Birdfest maakt line-up bekend met o.a. Mulatu Astatke, Thee Sinseers en Carista

Mulatu Astatke
Birdfest maakt line-up bekend met o.a. Mulatu Astatke, Thee Sinseers en Carista
Door redactie op 06 juni 2024 - 11:36 1 BIRDfest vindt plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 november, het tweedaags muziekfestijn is te vinden op drie locaties: Annabel, BIRD en MONO, allemaal gevestigd onder de Hofbogen in Rotterdam.

De line-up is onlangs bekend gemaakt en dit zijn de namen:Mulatu Astatke, Carista, Moor Mother, Thee Sinseers, Rolrolrol, corto.alto en August Charles.

BIRDfest is een veelzijdige totaalervaring waar actualiteit en traditie samenkomen. Dit intieme muziekfestival biedt niet alleen muziek, maar ook verrassende uitstapjes naar spoken word, film en beeldende kunst. Een unieke mix die zorgt voor een culturele beleving.

Tickets voor BIRDfest zijn verkrijgbaar voor prijzen variërend van 24 tot 35 euro. Koop je tickets voor BIRDfest hier.Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Birdfest 2024
Tickets Birdfest 2024
Birdfest 2024
LeffingeLeuren 2019

NIEUWE NAMEN VOOR LEFFINGELEUREN MET O.A. WHISPERING...Leffingeleuren is een drie-daags festival dat zoals altijd plaats vindt in...

Summer Square

GRATIS FESTIVAL SUMMER SQUARE FESTIVAL IN HENGELO... Summer Square Festival is in 1998 ontstaan als samenwerking tussen Scala...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.