Here's The Thing maakt nieuwe namen bekend met o.a. Cloudsurfers en Lander & Adriaan

Cloudsurfers
Here's The Thing maakt nieuwe namen bekend met o.a. Cloudsurfers en Lander & Adriaan
Door redactie op 10 juni 2024 - 10:45 1 De tweede editie van Here's The Thing vindt op zaterdag 12 oktober plaats in 013, Tilburg. Het festival vult zijn line-up aan met nieuwe namen. Zo zullen Lander & Adriaan, Cloudsurfers, Cloud Cafe, Carsick, Captain Kaiser en Nore spelen op Here's The Thing 2024.

Eerder werden Kid Kapichi, Ditz, Fat Dog en Gurriers ook al bekendgemaakt voor het festival. Klik hier voor de festivalpagina van Here's The Thing!

Dampende dansvloeren, rauw en onbezonnen, zwetende muzikanten die vol overgave in de hoogste emotie de meest harde, hoekige en bezwerende riffs de zaal in slingeren. Muziekgenres die zijn ontstaan als subcultuur en zich hebben geworteld in steden als Brighton, Liverpool, Manchester en Berlijn. Waar men bewust is, up-to-date maar een no-nonsense mentaliteit de overhand heeft. Op Here's The Thing mag je jezelf verliezen, zijn wie je bent en dansen op een spekgladde-plakkerige dansvloer tot je er letterlijk bij neervalt!

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €42. Klik hier om tickets te halen voor Here's The Thing.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Here's The Thing 2024
Tickets Here's The Thing 2024
HERE'S THE THING
€ 42,00
Into The Great Wide Open news

BOB UIT ZUID EN ZESTIEN ANDERE ARTIESTEN ERBIJ VOOR...Het duurt nog 78 dagen tot het 29 augustus is en Into The Great Wide Open...

bluegrass

WINNEN: 2X2 PASSE-PARTOUTS TICKETS VOOR ROTTERDAM... Van 28 t/m 30 juni is het Rotterdam Bluegrass Festival weer terug op het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.