Eerste namen Into The Grave 2025 o.a. Gloryhammer, Orange Goblin en Wind Rose

Gloryhammer
Eerste namen Into The Grave 2025 o.a. Gloryhammer, Orange Goblin en Wind Rose
Door MartinaFagel op 18 juni 2024 - 11:27 1 Into The Grave is een metalfestival in Leeuwarden. Voorheen vond het festival plaats op het Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden, een voormalig kerkhof en plein naar de Oldehove. Dit jaar vindt het festival op een andere locatie plaats, wat de precieze locatie is blijft nog even een verassing, maar het festival blijft wel in het centrum van Leeuwarden. De organisatie heeft een locatie geveonden op ongeveer 10 minuten lopen van station Leeuwarden.

Into The Grave staat in de agenda op 13, 14 en 15 juni 2025. De eerste acht namen voor volgend jaar zijn nu al bekend gemaakt. Laat je meeslepen door de epische verhalen van Gloryhammer, de betoverende melodieën van Wind Rose, de middeleeuwse vrolijkheid van Feuerschwanz, de duistere rituelen van Rotting Christ, de stoner grooves van Orange Goblin, de retroblacksfeer van Bewitcher, de thrash metal razernij van Vulture en de hardcore krachtpatser van Insanity Alert.

De early bird tickets zijn vanaf nu beschikbaar, €109 voor een compleet weekend Into The Grave. Op 1 november zal de volgende batch namen aangekondigd worden en zullen de weekendtickets in prijs worden verhoogd. Hieronder via de ticketlink kun jij al jouw ticket voor Into The Grave 2025 editie bestellen.

Bestel via deze link jouw ticket voor Into The Grave 2025Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Into the Grave 2025
Tickets Into the Grave 2025
Into the Grave 2025
€ 89,00 - 119,00
Amsterdam Dance Event ADE Linde Dorenbos

RØDHÅD, MARCEL DETTMANN EN VEEL MEER DIT JAAR OP... Into the Woods ADE Festival heeft de eerste 28 namen van het programma...

Appelpop 2023

APPELPOP MAAKT LINE-UP COMPLEET MET O.A. SON MIEUX,... Voor de 31e editie van Appelpop, op 13 en 14 september, is de volledige...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.