ZXZW op twee namen na rond

Door op 18 augustus 2008 - 18:03 1 Het Tilburgse festival ZXZW heeft met 273 bevestigde artiesten en voorstellingen bijna het programma rond. Een week lang staat de Tilburgse binnenstad bol van de internationale acts. Slechts twee bands moeten nog worden toegevoegd aan het programma-onderdeel Norwegian Invasion, waarbij door de hele week uit Noorwegen afkomstige artiesten optreden in de Bat Cave van 013.

Vanwege succes vorig jaar terugkerend is het breakcore-programma 'The Shape of Breakcore 2 Cum' op vrijdag 19 september (dit jaar met dertig acts waaronder Otto von Schirach, Doormouse, Electric Kettle en Speedranch), het vorig jaar geïntroduceerde Heavy Metal Bowling op donderdag 18 september en Kraaklink, een serie klassieke concerten in een kraakpand op maandag tot en met vrijdag.

Muziekfanaten kunnen vrijdag 19 tot en met zondag 21 september in hun agenda zetten met meer dan 150 optredende artiesten. Het muzikale hoogtepunt van het festival vindt dan plaats. Op de vrijdag begint het langzaam met naast het breakcore-programma verschillende acts. De hel breekt los op zaterdag met onder meer Torche, Pelican, Paint It Black, Enablers en Taint. Een dag later staan onder meer Wire, Goldielocks, Cadence Weapon, Watain en Gay Against You op.

Kaarten voor het festival zijn verkrijgbaar via ticketservice. Er zijn dagkaarten (ma/vr: €7,50, za/zo: €15) en passepartouts (ma-zo: €45, vr-zo: €25).


Box Rocks Out3

BOX ROCKS OUT: LOCALS DOEN LEGENDSDe derde editie van het Box Rocks Out-festival in Boxmeer zal op zaterdag 6...

fotosnews.gif2

GELUKKIG HEBBEN WE DE FOTO'S EN VIDEO'S NOG... Dat was het dan weer, Lowlands en Pukkelpop . Vieze kleren in de was, even...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.