Artquake en Mystery Land gaan samenwerken

Door Knoedel op 17 maart 2003 - 11:25 1 In het weekend van 23 en 24 augustus zal Haarlemmeremeer op haar grondvesten trillen want dan is het voormalig Floriade terrein de plek voor eigentijdse jongerencultuur. Artquake en ID&T zijn een unieke samenwerking aangegaan met als gevolg een waanzinnig festivalweekend voor zowel liefhebbers van dance als van popmuziek:

Zaterdag 23 augustus : Mystery Land
Zondag 24 augustus : Artquake Open Air

De Floriade vond plaats in de zomer van 2002 en bestond uit vele verschillende paviljoens, diverse thematuinen, heuvels, bossen, meertjes en een vallei. Na afloop zijn alle paviljoens verwijderd en is er een groot deel van de bloementuinen ingezaaid met gras. Hierdoor is er een schitterend terrein ontstaan met vele festivalmogelijkheden.

Mystery Land, het oudste dancefestival van Nederland, leidde een wat zwervend bestaan en was op zoek naar een goede festivallocatie. Artquake, het meest eigenzinnige festival van Nederland, is een nieuwkomer in festivalland en vond al twee keer eerder plaats in het Haarlemmermeerse Bos. Mystery Land biedt plaats aan 40.000 bezoekers en biedt het kleinschaligere Artquake een deel van haar terrein aan. Daarnaast zal Artquake tijdens Mystery Land een tent hosten. Een tent die zo kenmerkend voor Artquake is; vernieuwend en eigenzinnig.

Op dit moment zijn beide organisaties druk bezig met het vastleggen van nationale en internationale artiesten. Het programma van zowel Mystery Land als Artquake zal later dit jaar bekend worden gemaakt. Voor de echte party animals zal een combi-ticket aangeboden worden.

Festivalinfo houdt je natuurlijk op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefRoskilde 03

3 NIEUWE NAMEN ROSKILDE FESTIVAL EN 1 VOOR ROCK...Het programma van het Deense ROSKILDE festival krijgt steeds meer vorm. Dit...

Motel Mozaique logo

WINNEN: KAARTEN VOOR MOTEL MOZAÏQUE -- Deze actie is be-eindigd!! Insturen heeft geen zin meer -- In...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.