Le Guess who? 2008 In de verkoop

Door J_anna op 25 september 2008 - 13:33 1 Aanstaande zaterdag 27 september begint de voorverkoop voor de passepartout kaarten van Le Guess Who? 2008. Het festival belicht de meest vernieuwende, vooruitstrevende en creatieve muziekscenes en bijbehorende kunstvormen. Net als vorig jaar ligt de nadruk op artiesten uit Canada, maar uitstapjes naar buurland VS zullen niet geschuwd worden.

De eerste namen voor het festivalprogramma zijn o.a. Hrsta, Fred Eaglesmith, Katie Stelmanis, Cryptosy, Beneath the Massacre, Dragons of Zynth, Beach House, Jana Hunter, Think about Life, Land of Talk, Torngat, Elfin Saddle, The Mole, Fairmont, Pantone en een expositie door Jack Dylan. Het programma zal de komende tijd nog aangevuld worden met nog enkele zeer bijzondere namen.

Een van de acts van vorig jaar, Black Mountain, speelde afgelopen zomer op de grote festivals als Roskilde, Lowlands en Glastonbury', vertelt Johan Gijsen. Hij is hoofd programma bij Tivoli en is samen met zijn compagnon Bob van Heur (Distorted Channel) initiator en programmeur van het festival.

Het festival vindt plaats van 27 november t/m 30 november in de Tivoli in Utrecht.verslagennews.gif

FESTIVAL- EN PODIUMINFO GEVULD MET NIEUWE VERSLAGENHet festivalseizoen komt steeds meer in de buurt. Nog even en de warme...

bmxskatenewss.jpg5

BREAKFEST FESTIVAL OP MEGALAND IN LANDGRAAF Op zondag 12 oktober organiseert Buro Pinkpop het festival Breakfest. Dit is...

REACTIES

Avatar geertrinkel
do 25 sep 2008 20:43

geertrinkel Ik weet niet of ik ga, maar ik weet wel dat Hrsta erg de moeite waard is.

 0
Avatar jos_theboss22
vr 26 sep 2008 19:25

jos_theboss22 toch zijn fred eaglesmith en cyrpotopys al best wel bekend.

 0
Avatar pinoontje
za 27 sep 2008 20:30

pinoontje het lijkt een beetje een bijelkaar geraapt zooitje maar er staan zeker wat interessante namen tussen!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.