Amsterdam Dance Event denkt al aan 2009

Door Marz667 op 27 oktober 2008 - 11:36 1 Het Amsterdam Dance Event duurde dit jaar voor het eerst vier dagen in plaats van drie, en begon al op woensdag. Als het aan Zijlma ligt blijft dat volgend jaar zo. "We hebben jaren gewerkt aan een recept, door steeds een beetje aan de ingrediënten te sleutelen. Maar het recept is nu zo goed als perfect, ideaal voor een muziekconferentie en voor de stad Amsterdam."

Dit terwijl er tevens bekend is geworden dat volgend jaar een hoop clubs niet meer mee zullen doen met ADE.

De clubeigenaren zien namelijk weinig voordelen van het label ‘ADE’ boven de affiche. Sterker, volgens Vermeulen (The Powerzone) vragen dj’s de hoofdprijs als ze komen draaien op een dergelijk festival. “Onze avond met Erick Morillo kost ongeveer 80.000 euro. Ik krijg vanuit het festival twee à drieduizend euro subsidie. Dat is echt peanuts.” Hij ziet ook niet waarom het nachtprogramma zou moeten veranderen. “Beter dan dit kan het niet worden!”

Dat het festival er in 2009 weer zal zijn is zeker, maar hoe de vorm precies zal zijn is een stuk minder zeker.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief013_news.jpg2

DEFINITIE VAN DOPEHEID HELEMAAL UITVERKOCHTOp zondag 26 oktober 2008 kon iedereen in Tilburg a tien uur getuige zijn van...

zc

VOORVERKOOP ZWARTE CROSS EN TW CLASSIC BEKEND Op 24, 25 & 26 Juli is het weer tijd voor het Zwarte Cross Festival 2009....

REACTIES

Avatar BasP
ma 27 okt 2008 16:14

Wrong Hopelijk dat veel clubs mee blijven doen, ik heb geen zin in één mega-festival waar je met duizenden mensen staat.. doe mij maar kleinere clubs!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.