Nieuw groot dance-festival speciaal voor gays en lesbo's

Door Knoedel op 04 december 2008 - 17:32 1 Tijdens het LoveDance feest in Paradiso afgelopen maandagnacht maakte Minister Plasterk het nieuws bekend op 18 juli 2009 een groot LoveDance Festival zal plaats vinden in de Dance Valley vallei. Dit festival, het eerste, grote openlucht dance event voor gays & lesbo’s, wordt door Stichting LoveDance gerealiseerd in samenwerking met UDC, organisator van onder meer Dance Valley.

Hier vind je alle informatie over het LoveDanceFestival 2009.Geuzenpop algemeen9

GEUZENPOP ZOEKT INSPIRATIE VOOR DE PROGRAMMERINGKomend jaar (op 28 en 29 augustus) beleeft Geuzenpop haar vijfde editie....

Enquete 0814

LAATSTE MOGELIJKHEID TOT INVULLEN ENQUÊTE Komende vrijdag is het zover, na bijna twee maanden en zowat 2500 deelnemers...

REACTIES

Avatar Jeewee
do 04 dec 2008 17:54

Jeewee hm.. vind dit een beetje een vreemd initiatief.. ik heb totaal niets tegen gays/lesbo's maar zo ga je je geaardheid toch totaal in een hokje duwen.. ik bedoel.. je kan toch ook naar een gewoon dancefeest gaan, wat is daar mis mee dan?

 0
Avatar meef
do 04 dec 2008 18:14

meef true

 0
Avatar Musiquefreak
do 04 dec 2008 18:22

Musiquefreak Jaa maar dan bouwen ze een minderwaardigheidscomplex oid op omdat ze telkens afgewezen worden door hetero's waarvan ze dachten dat het ook lesbo's/gays waren ofzo.

Ach maar goed, alles word tegenwoordig een beetje in hokjes geduwd. Weer lekker typerend voor Nederland als multiculturele tolerante samenleving :')

 0
Avatar BasP
do 04 dec 2008 19:00

Wrong Zullen we bij de ingang flyertjes van jezus en het geloof uit delen, net zoals op Waldrock? ik bedoel; christenen zijn toch ook tegen homosexualiteit? (de paus zegt t?)

 0
Avatar Frinsel
do 04 dec 2008 19:27

Frinsel En als er nu een goede line-up is? mogen de hetro's dan niet gaan?

 0
Avatar SiemOetZjwame
do 04 dec 2008 20:58

SiemOetZjwame Beetje vreemd.... Ik ga een festival beginnen voor alleen mensen met rood haar... Die zijn namelijk super anders en houden van totaal andere muziek dan mensen met stijl haar|| Geaccepteerd worden wordt erg moeilijk als je jezelf af doet scheiden. En ik hoop dat de gristenen dan ook zo stoer zijn en dat festival proberen tegen te houden!

 2
Avatar SiemOetZjwame
do 04 dec 2008 20:59

SiemOetZjwame SiemOetZjwame schreef:
Beetje vreemd.... Ik ga een festival beginnen voor alleen mensen met rood haar... Die zijn namelijk super anders en houden van totaal andere muziek dan mensen met stijl haar|| Geaccepteerd worden wordt erg moeilijk als je jezelf af doet scheiden. En ik hoop dat de gristenen dan ook zo stoer zijn en dat festival proberen tegen te houden!


Ik bedoel natuurlijk mensen die een andere kleur haar hebben... :)

 0
Avatar niesl2
do 04 dec 2008 21:44

niesl2 Why? Wat een misser van Plasterk en co. , ze moeten geld uitgeven om bepaalde groepen juist méér bij cultuur te betrekken, niet om ze van de rest af te sluiten op een eigen festivalterrein.

 0
Avatar bruisedego
do 04 dec 2008 22:17

bruisedego Ik snap dat er meer positieve aandacht moet komen voor homoseksuelen, maar dat hadden ze dan beter op een he-ho-bi manier kunnen doen, zoals de PANN feesten in Tivoli. Leuk voor iedereen, maar ook lekker jezelf kunnen zijn op een feest.

 0
Avatar Roelove!
vr 05 dec 2008 00:31

Roelove! Het is natuurlijk wel DE manier om in een klap een heleboel mensen van jou eigen seksualiteit te ontmoeten. Dat blijft voor hetero's een stuk makkelijker. Kan me best voorstellen dat je na een tijdje wel uitgekeken bent op de lokale gay-bar. Er zijn natuurlijk wel andere gay-events maar ik kan nou niet echt zeggen dat ik hier een probleem mee heb. Ik wens ze veel plezier.

 0
Avatar E-Clect-Eddy
za 06 dec 2008 03:06

E-Clect-Eddy Heb al enkele suggesties voor een naam:
bananenrock
lovepants
of
He-Ho-lesbival ;-)

 1
Avatar deHertog
za 06 dec 2008 12:02

deHertog E-Clect-Eddy schreef:
Heb al enkele suggesties voor een naam:
bananenrock
lovepants
of
He-Ho-lesbival ;-)

+1 voor bananenrock

 0
Avatar Obey-Your-Master
di 09 dec 2008 12:08

Obey-Your-Ma.. Wrong schreef:
Zullen we bij de ingang flyertjes van jezus en het geloof uit delen, net zoals op Waldrock? ik bedoel; christenen zijn toch ook tegen homosexualiteit? (de paus zegt t?)


nou inderdaad!! en hier zou het nog echt ergens op slaan ook nog aangezien deze mensen wel echt homo/lesbo zijn.. in tegenstelling tot het waldrockpubliek waarvan 99% niet satanistisch is zoals die christenen beweren xD alleen is het nu een taboe om tegen mensen te zeggen dat homosexualiteit een zonde is terwijl dat tegen metalheads altijd nog gezegt kan worden... ;) (overigens niks tegen homo's... als ik dat had zou Judas Priest niet 1 van mn favo bands zijn denkik :D)

 1
Avatar BasP
wo 10 dec 2008 16:58

Wrong Obey-Your-Master schreef:
lap tekst


Dat precies mijn gedachte! =)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.