Festivaloverzicht: Paasweekend 2009

Door Marz667 op 04 april 2009 - 11:04 1 Met nog slechts een week te gaan zit het festivalseizoen er weer aan te komen! Met Pasen gaan dit jaar de eerste festivalcampings weer open en ook zijn er heel wat leuke ééndaagsfestivals te bezoeken. Festivalinfo zet de leukste op een rij voor diegene die nog geen keuze heeft gemaakt.

Tijdens Goede Vrijdag, de vrijdag voor Pasen, herdenken Christenen het lijden en de kruisdood van Jezus Christus. Mocht je liever naar een festival gaan in plaats van naar de kerk dan kun je deze 10 april bijvoorbeeld naar Karma Hotel (met o.a. Mixhell, The Subs en Zombie Nation) of Aangeschoten Wild (met o.a. Hit Me TV, Nobody Beats The Drum en Two Way Radio).

Met Pasen zelf vieren ‘we’ Zijn opstanding/verrijzenis uit de dood. In het weekend zijn er wederom twee dagen waar veel festivals gevierd worden. Niet omdat deze religieus zijn, maar omdat het een ideale datum is, iedereen is namelijk vrij. Wat ook goed nieuws is voor Motel Mozaique (o.a. Nina Kinert, A Camp en Röyksopp) en STRP Festival (o.a. Aphex Twin, Squarepusher en Joost van Bellen), die dit jaar met het feest samenvallen.

De liefhebbers van de grote(re) namen kunnen ook dit jaar weer terecht bij Paaspop Schijndel (o.a. met Boys Noize, Volbeat en The Toy Dolls) en Paaspop Zieuwent (o.a. met Guus Meeuwis, De Jeugd Van Tegenwoordig en Stuurbaard Bakkebaard).

Het weekend tippen wij overigens vooral Paasblues, Prilpop, Dancetour Arnhem, POB Tha Hard Way en POBParade, dit omdat het hier om gratis festivals gaat. Wat is er nou leuker dan gratis van heerlijke muziek genieten.

Klik hier voor een compleet overzicht met alle komende festivals. Missen we er één? Klik dan hier om hem alsnog toe (te laten) voegen.nerdpharrel.gif9

TWEE KEER ROTTERDAM EN PUKKELPOP VOOR N*E*R*D*De band N*E*R*D* komt op zaterdag 22 augustus naar Pukkelpop. Dat heeft...

Zwarte Cross7

EEN UNIEKE STUNT OP ZWARTE CROSS + NAMEN Op het Zwarte Cross Festival gaat dit jaar een unieke stunt plaatsvinden. Het...

REACTIES

Avatar hansjuvefan
za 04 apr 2009 12:13

hansjuvefan karma hotel zou ik wel willen aandoen, maar ik kan jammergenoeg niet :-s

 0
Avatar Musiquefreak
za 04 apr 2009 12:24

Musiquefreak Paaspop here we come! (:

 0
Avatar Rudie_
za 04 apr 2009 12:24

Rudie_ Paaspop Schijndel natuurlijk!

 0
Avatar dualcia
za 04 apr 2009 15:06

dualcia Prilpop!

 0
Avatar _eloisa_
za 04 apr 2009 22:21

_eloisa_ is aanwezig bij dancetour arnhem (h) jeeeeuj

 0
Avatar PaperBoxes
zo 05 apr 2009 23:41

PaperBoxes Paaspop zal hier inderdaad in de smaak vallen met namen als The Blackout en De Jeugd Van Tegenwoordig.

www.error-error.com

 0
geen avatar
ma 06 apr 2009 08:36

Jboog Paaspop Schijndel.. xD

 0
geen avatar
ma 06 apr 2009 10:27

Maartje04 Weekendje feesten in Schijndel!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.