Winnen 1x2 kaarten Ik Zie U Graag Festival

Door J_anna op 09 april 2009 - 12:51 1 Ik Zie U Graag ... is het Belgische popfestival van Nederland! Van donderdag 23 t/m zondag 26 april staat popzaal Mezz in Breda in het teken van Belgische muziek. Met o.a. Mintzkov, A Brand, The Subs, Tom Pintens, Tim Vanhamel en The Sedan Vault. Kijk hier voor het hele programma van het Ik Zie U Graag festival. Festivalinfo mag voor elke dag 1x2 kaarten weggeven.

Festivalinfo mag 4x2 kaarten weggeven (iedere dag 1x2 kaarten) voor het Ik Zie U Graag Festival van donderdag 23 tot zondag 26 april in de Mezz in Breda.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar het Ik Zie U Graag Festival wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de het Ik Zie U Graag Festival-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent.

Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar het Ik Zie U Graag Festival zou willen) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van 'Ik Zie U Graag' en vermeld in het mailtje je volledige naam en op welke dag je het liefst wilt gaan. Je kunt meedoen tot 15 april winnaars krijgen per email bericht.yourworldnews.jpg4

NIEUWE NAMEN VOOR YOUR MUSIC FESTIVAL 2009We hadden zaterdag al verklapt dat N.E.R.D. op een nieuw festival in...

defqon1news.jpg1

INFORMATIE OVER VERKOOP, CAPACITEIT EN LINE-UP... Nog ruim twee maanden voor het grootste evenement van Q-dance, Defqon.1 ....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.