SuperSupertrio Festival van lokatie verplaatst

Door Knoedel op 21 oktober 2003 - 16:43 Het oorspronkelijk op 14 november a.s. in Villa Musica te Vlaardingen geplande SuperSuperTrio festival zal op dezelfde datum plaatsvinden in De Gooth te Ridderkerk. Wegens omstandigheden is Villa Musica, op last van de burgemeester van Vlaardingen, voor één jaar gesloten. Dit betekende voor de Zuid-Hollandse Popunie dat er in allerijl naar een alternatieve locatie gezocht moest worden. De Gooth in Ridderkerk was bereid om tevens op vrijdag 14 november de gastheer te zijn voor het SuperSuperTrio festival 2003.

De hoofdingrediënten blijven ongewijzigd dus; rocken, flowen, grooven en dansen op één avond! Voor elk wat wils op vrijdag 14 november in De Gooth te Ridderkerk. Negen bands, verdeeld over twee zalen, zullen diverse stijlen ten gehore brengen, dus gegarandeerd de voetjes van de vloer en de hoofden heen en weer. Ook de Haagse presentator Boozy doet een duit in het zakje door de bands op geheel eigen wijze aan te kondigen. Zoals je al door hebt, belooft het wederom een geweldig festival te worden, dus hou 14 november alvast vrij!

De programmering is als volgt:

Qrio (noiserock, Den Haag), Floodstain (stonerrock, Hellevoetsluis), Chillfactor (punkrock, Vlaardingen), Grillig (live hiphop, Rotterdam), Stenchtown (ska reggae, Vlaardingen), Doll House Drama (indie-rock, Den Haag), Instant Mix (alt. Rock, Den Haag), Skiggy Rapz (hiphop, Nieuwkoop) en Sixty-Nine (alt. Crossover rock, Schiedam).

Hier vind je alle informatie over het Supertrio FestivalCrossingborder

LOU REED OP CROSSING BORDER 2003Lou Reed is toegevoegd aan het programma van Crossing Border. Op woensdag 12...

Popronde

POPRONDE LEEUWARDEN AFGELAST Door gebrek aan animo bij de horeca gaat de Popronde Leeuwarden op vrijdag 14...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.