Dynamo in 2004 eendaags in Nijmegen

Door Knoedel op 12 november 2003 - 17:42 1 Het Dynamo Open Air festival zal ondanks eerdere geruchten dit jaar heel waarschijnlijk doorgang vinden. Helaas wordt het geen meerdaags festival, maar 1 dag in het Goffertpark te Nijmegen.

" Nog dit jaar beslist de gemeente Nijmegen definitief of het festival op 6 juni 2004 in het Goffertpark mag neerstrijken. Ruud Schilder, projectleider grote evenementen bij de gemeente, ziet geen enkel obstakel: De evaluatie van Fields Of Rock, een vergelijkbaar festival, was zeer positief. Als het bij een dag blijft, heten we Dynamo van harte welkom."

Mojo is nog niet bezig met bands boeken voor het festival, maar boeker Rob Trommelen kon wel al vertellen dat 2004 een ‘krenten in de pap’ editie wordt. "Zoals ik het nu in mijn hoofd heb wordt het dit jaar een feestje met ongeveer 20.000 bezoekers, maar zonder hele grote namen van het Metallica- of Iron Maidenformaat."

Lees hier het hele 3voor12 artikelNoorderslag/Eurosonic

LIVE IN THE LIVINGROOM OP NOORDERSLAGIn oktober 2002 begonnen Rick Treffers en Kees Jonkheer onversterkte...

Noorderslag/Eurosonic

EERSTE NAMEN NOORDERSLAG DRUPPELEN BINNEN Na de eerste namen voor het EUROSONIC festival komen ook de eerste namen voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.