Winnaars Sonisphere-actie bekend!

Door fresh77 op 08 mei 2009 - 14:30 1 Onze wedstrijd "Wat is een Sonisphere" liep alweer even terug ten einde, maar we willen jullie de beste inzendingen niet onthouden.

Wij vroegen jullie wat Sonisphere nu eigenlijk is of voorstelt. Want een festival met o.a. Metallica en Slipknot is natuurlijk hartstikke leuk, maar zit er meer achter?

Van rockende konijnen tot complete geschiedenis verhalen, jullie waren creatief bezig! Na heftig en lang juryberaad hebben wij drie winnaars uitgekozen. Deze drie leden winnen elk 2 tickets voor Sonisphere 2009!

We willen alle inzenders hartelijk bedanken! Deze keer niet gewonnen? Binnenkort komen er meer toffe acties op de sites!

Als eerste kozen wij het filmpje uit van Lazymuts. Gefeliciteerd!

Ook Mallow valt in de prijzen met haar foto van de geloofsovertuiging Sonisphere!

De laatste twee kaarten zijn voor Daddy-owl met zijn epistel over de betekenis en de context van Sonisphere!

Festivalinfo feliciteert de winnaars van harte!Dour 200910

NIEUWE NAMEN VOOR DOUR 2009De bands Fuck Buttons, Richard Devine, Bogdan Racynski, Deadmau5, Luke...

Lowlands 200623

TWEE NIEUWE NAMEN VOOR LOWLANDS Zo vlak voor het weekeinde gooit de organisatie van Lowlands er nog twee...

REACTIES

Avatar niesl2
vr 08 mei 2009 15:38

niesl2 Leuke winnaars! Gefeliciteerd allen.

 0
Avatar Esje
vr 08 mei 2009 15:42

Esje m'n petje gaat af voor jullie creatieviteit!
gefeliciteerd *smak smak*

 0
Avatar Totesengel
vr 08 mei 2009 15:49

Totesengel Gefeliciteerd Daddy! Ik vond jouw verhaal inderdaad een van de leukere! Proost.

 0
Avatar Lazymuts
vr 08 mei 2009 15:49

Lazymuts OEOEOEOEOEOEHHH!!! YESS! oh ik ben zo gelukkig nu...JEEJ!

Ook voor de andere winnaard PROFICIAT!!

En voor degene die niet gewonnen hebben, hoop jullie toch te zien op Sonisphere!!

xxx

 0
Avatar Daddy-Owl
vr 08 mei 2009 16:26

Daddy-Owl Thanks allemaal! Ik had het eigenlijk niet meer verwacht. Ik stond in de opiniepeiling slechts op 3:P

 0
geen avatar
vr 08 mei 2009 17:10

Mr.Lahey Omg.. dit is echt zo erg, dat filmpje van lazymuts was echt de grootste bullshit ooit, het gaf helemaal niet aan wat sonisphere is.. alleen een aantal debielen die pils drinken achter een snackbar en 7 foto's maken waarop de achterlijke, exact dezelfde poses aannemen en en naam van een van de bands die komen eronder zetten.. echt heel erg lame.. niet dat ik het niet kan hebben om te verliezen maar dit gaat wel heel ver..
en niet wetende of de stemmen meetelde was er uiteraard ook het geval van vriendjespolitiek waarbij baldie en jannanass ( allebei bevriend met lazymuts) haar ongeinspireerde filmpje "hip" vonden en andere filmpjes met veel meer inhoud en plusminus dezelfde hoeveelheid tijd en moeite kostende inhoudsloos vonden en een slechte rating gaven.. ook uiteraard zijn er nog de plusminus 10 stemmers die slechts 1 keer ingelogd zijn en verder geen enkele vorm van activiteit gehad hebben op deze site..
Dus kortgesloten, ik vind het jammer dat deze filmpjes/foto's/recensies
( aannemend) slecht zijn beoordeeld met een snel oog en geen aandacht is besteed of de vraag ik kwestie beantwoord is en of de inhoud uberhaupt iets te maken heeft met de vraag...
Ook vond ik het slecht dat je ver na de 24ste nog kon posten terwijl er was aangegeven dat de site toen dicht zou gaan...
Dus.. SLECHTE organisatie, SLECHTE winnaars en uiteraard oneerlijke beoordeling en vriendjespolitiek..
en tot slot vind ik het jammer dat ik hier zoveel tijd in gestoken heb voor niets..
Laters, ik hoop dat sonisphere afgelast wordt door een uitbraak van de mexicaanse griep ofzoiets..

 -2
Avatar Guzman
vr 08 mei 2009 17:16

Guzman Haha, jongen toch. Kansloze vent

 -1
geen avatar
vr 08 mei 2009 17:24

emerald Wat jammer dat ik niet gewonnen heb zeg..Ik vind het trouwens echt 100% First Class Fucking BS dat Lazymuts gewonnen heeft..het enige wat er in het filmpje stond waren een paar halve zolen die verschillende poses deden met een muziekje erachter...Echt autisme vol. 10...net als mr lahey hoop ik dat een gek in zijn suzuki swift over het podium gaat rondrijden tijdens slipknot..gewoon omdat ik het lazymuts niet gun..

 -4
geen avatar
vr 08 mei 2009 17:26

Mr.Lahey by the way, iedere winnaar heeft ook een personal pic. en activiteit op deze site... weer een factor van selectie..

en zeg maar wat je wilt hoor iedereen, ik ben vast kansloos maar dit zijn gewoon feiten.. dus ja.. daar kun je niet omheen..

TED

 0
Avatar Randier
vr 08 mei 2009 17:29

Randier Ik vind het filmpje en het plaatje geen terechte winnaren. Het plaatje is nog enigzins creatief... het filmpje slaat nergens op. Qua uitvoering doen beiden onder voor 90% van de andere inzending. Het verhaal is creatief én leuk 'vormgegeven'.

Maarja, de jury kiest, dus verder kan niemand er iets aan doen. Desondanks dus gefeliciteerd aan de winnaren!

 0
Avatar J_anna
vr 08 mei 2009 17:41

J_anna Gefeliciteerd allemaal!! :)

 0
Avatar J_anna
vr 08 mei 2009 17:43

J_anna Gefeliciteerd allemaal!! :)

 0
Avatar Quos
vr 08 mei 2009 17:46

Quos OMG dat filmpje sucks ass, het zijn gewoon allemaal bijne dezelfde foto's met een tistisch muziekje.. en doen doen jullie ook nog alsof het zo gepland is dat jullie een letter vegeten waren maar jullie waren hem gewoon echt vergeten. ik hoop dat al qaida aanwezig is met sonisphere, en dan wel bij jullie.. jullie zuigen echt junks.

Mith!

 -2
Avatar Quos
vr 08 mei 2009 17:48

Quos Quos schreef:
OMG dat filmpje sucks ass, het zijn gewoon allemaal bijna dezelfde foto's met een tistisch muziekje.. en doen doen jullie ook nog alsof het zo gepland is dat jullie een letter vegeten waren maar jullie waren hem gewoon echt vergeten. ik hoop dat al qaida aanwezig is met sonisphere, en dan wel bij jullie.. jullie zuigen echt junks.

Mith!

 -2
Avatar Quos
vr 08 mei 2009 17:51

Quos Ps: de jury zijn tarded hippies

 -2
Avatar Nocturna
vr 08 mei 2009 18:04

Nocturna Mr.Lahey schreef:
by the way, iedere winnaar heeft ook een personal pic. en activiteit op deze site... weer een factor van selectie..

en zeg maar wat je wilt hoor iedereen, ik ben vast kansloos maar dit zijn gewoon feiten.. dus ja.. daar kun je niet omheen..

TED


Je bent inderdaad kansloos.

 0
Avatar LunaQueen
vr 08 mei 2009 18:20

LunaQueen Hahahaha, dit is echt NIET te geloven, de belachelijkheid gaat nog verder!!
Hoe erg laten mensen zich kennen, als ze een wedstrijd verliezen. Je kunt zeggen wat je wilt, "dit heeft niks te maken met niet tegen m'n verlies kunnen", maar het is toch overduidelijk wat hier aan de hand is.

Mr.Lahey: Wat ontzettend kinderachtig en onsportief van je. Echt, get a life. Het is wel heel duidelijk dat je ego gekrenkt is doordat je niet gewonnen hebt.
1) Het filmpje gaf zeker wel aan wat Sonisphere is. Het laat de sfeer van gezelligheid zien hoe dat op een festival is. Een biertje erbij, en los gaan op de bands die je ziet. Ik weet niet hoe jij er bij zit op een festival (en waarschijnlijk wil ik dat ook niet weten), maar dit is precies hoe de sfeer er altijd uitziet (alleen dan met duizenden mensen natuurlijk)
2) Snackbar? 7 foto's? Heb je het filmpje eigenlijk wel goed bekeken? Kijk eerst eens goed voordat je letterlijk onzin gaat uitkramen.
3) Andere filmpjes met veel meer inhoud? Ben dan ook consequent, trek één lijn, en ben eerlijk over je eigen filmpje, want als deze geen ruk voorstelde, stelden die van jou net zo goed niks voor. Jou filmpje is, als ik vanuit jouw redenatie zou gaan kijken, niet meer dan wat plaatjes van bands die komen (thank you Google) en er zit niet eens een verhaal achter, lazymuts heeft er tenminste nog iets interessants van gemaakt. (en ja, de letter H vergeten was wel per ongeluk…welke mongool doet dat nou met opzet?!)
“…met een muziekje erachter”. Wat een sterk argument. Als ik goed heb gekeken en geluisterd, heb jij ook een nummer van Metallica als achtergrond muziek. Maar dat is dan in jouw ogen opeens wel origineel?
4) In tegenstelling tot sommige mensen, zijn de makers van dit filmpje niet het soort persoon die hun 'tegenstanders' in deze wedstrijd expres gaan kutten door ze een lage rating te gaan geven. Ze hebben ook hogere punten gestemd, puur alleen gebaseerd op het feit of ze het origineel vonden of niet.
5) Voor de zoveelste keer, waar maakt iedereen zich druk over wat betreft ratings en comments? Denken jullie nou serieus dat Mojo 6 tickets (waarde €75,- per stuk, let wel) gaat geven aan inzendingen die, ten eerste, onorigineel/bullshit zijn, en ten tweede alleen maar 'goed' zijn omdat veel mensen gestemd hebben? Kom op, dat geloof je zelf toch niet?! De mensen van Festivalinfo.nl hebben de winnaars uitgekozen, en Mojo zelf heeft de winnaars goedgekeurd, dus van "geen aandacht aan besteden" of "een snel oog" is duidelijk geen sprake. Anders was de uitslag na één dag wel al bekend geweest.
6) De inzendingen die na de 24ste zijn geplaatst, zullen vast niet meer hebben meegeteld, zie jij een winnaar die na de 24ste ingezonden heeft?
7) En je allerlaatste opmerking, die is gewoon te zielig om ook maar commentaar op te geven. (en dit geldt trouwens ook voor die ongepaste en ongenuanceerde opmerking van "Emerald" en "Quos" op het einde van hun posts…..heel volwassen hoor, iemand zulke dingen toewensen! Stoer man!)

Verder wil ik daar nog aan toevoegen, dat je een heleboel kunt zeggen over vriendjespolitiek, maar het feit dat nou twee mensen die het filmpje van "mr.Lahey" helemaal geweldig vonden “en zoveel beter dan de andere filmpjes” (nounou) en jijzelf zich hier enorm laten kennen en lopen te schandalen over belachelijke dingen, zegt wel genoeg over het soort persoon wat hier achter zit. Deze reacties bevestigen alleen maar dat de goede winnaars zijn uitgekozen.

Je bent de slechtste en meest zielige verliezer die ik ooit gezien heb. Zoals je het zelf al zo mooi benoemde: KANSLOOS!
Ga meedoen met de Donald Duck prijsvraag van de maand ofzo.

Voor de drie winnaars: Gefeliciteerd, jullie hebben het (in mijn mening) alledrie verdiend. Er is moeite, tijd en energie in gestoken, en over nagedacht. Ik wens jullie (en degene die jullie meenemen natuurlijk) heel veel plezier op Sonisphere, en misschien zie ik jullie daar!

En voor de andere mensen die niet hebben gewonnen –behalve het kinderachtige trio hierboven natuurlijk-…Hopelijk kunnen jullie toch nog gaan!

 -1
Avatar jannanass
vr 08 mei 2009 18:29

jannanass Emerald en Mr. Lahey,
Het is geen schande als 2 van je vrienden naar je filmpje willen kijken en dan stemmen. Iedereen heeft vast 2 of meer vrienden die even een kijkje namen. En volgens mij zijn jullie ook vrienden want jullie prijzen elkaar de hemel in en kraken de rest af. Dit hebben Baldie en ik niet gedaan.
Laten we het leuk vinden en blij zijn voor de mensen die gewonnen hebben i.pv. te huilen als je verloren hebt. Afgesproken? Graag een reactie.

 0
Avatar jannanass
vr 08 mei 2009 18:33

jannanass emerald schreef:
Wat jammer dat ik niet gewonnen heb zeg..Ik vind het trouwens echt 100% First Class Fucking BS dat Lazymuts gewonnen heeft..het enige wat er in het filmpje stond waren een paar halve zolen die verschillende poses deden met een muziekje erachter...Echt autisme vol. 10...net als mr lahey hoop ik dat een gek in zijn suzuki swift over het podium gaat rondrijden tijdens slipknot..gewoon omdat ik het lazymuts niet gun..

Dit gaat te ver: nog een zo'n harde opmerking en ik ben van mening dat je verwijderd moet worden van deze site!

 1
Avatar evabakker
vr 08 mei 2009 19:48

evabakker Mijn hemel wat een onsportiviteit opeens!! Gun het een ander ook, en loop niet zo te klagen als je niet wint!

En die reactie van Emerald vind ik helemáál ziek. Die verdient gewoon een ban.

Stelletje sukkels.

Voor de winnaars: heel erg gefeliciteerd en have fun op Sonisphere!

 1
Avatar evabakker
vr 08 mei 2009 19:50

evabakker Mr.Lahey schreef:

en tot slot vind ik het jammer dat ik hier zoveel tijd in gestoken heb voor niets..


Je moet sowieso niet met een wedstrijd mee gaan doen als je al verwacht te gaan winnen. Dan had je beter gewoon een kaartje kunnen kopen voor het festival, alleen dan ben je zéker dat je erheen gaat.

 1
Avatar Lazymuts
vr 08 mei 2009 21:33

Lazymuts Ik kom net terug van mijn werk en lees al deze reacties. Ik voel me bijna schuldig dat ik überhaubt een filmpje heb geplaatst. En dat vind ik echt heel zonde!

Want we hadden veel tijd en lol in het maken van het filmpje gestoken en waren dus ook helemaal door het dolle heen toen we zagen dat we kaarten gewonnen hadden.

Ik vind het heel triest en jammer dat er dan vervolgens zo'n reacties geplaatst worden, dit geeft mij en het meisje waarmee ik het filmje gemaakt heb een heel naar gevoel. De blijheid die we hadden toen we de kaarten wonnen is nu toch nogal afgenomen nu. En ik vind het jammer dat dit komt door mensen die gewoonweg niet gewonnen hebben en in mijn ogen misschien niet zo goed tegen hun verlies kunnen.

Toch zijn we blij dat we naar Sonisphere kunnen en zijn zeker niet van plan om deze dag te laten verpesten door dit soort opmerkingen.

Ook zal ik zeker even een mailtje sturen naar de redactie van de site. Om dit de volgende keer te voorkomen. Want dit gun ik niemand.

Jammer.

 1
Avatar niesl2
vr 08 mei 2009 22:05

niesl2 Een paar sneue verliezers hier zeg...

On the bright side, de kans dat deze zuurpruimen naar Sonisphere gaan is nu dus wel kleiner. :P

 0
Avatar Randier
vr 08 mei 2009 22:37

Randier Sommige reacties kunnen inderdaad niet door de beugel, maar ik ben het wel met de kern van het geouwehoer eens: dat filmpje had nooit mogen winnen. Het voldoet nieteens aan het onderwerp van de prijsvraag! En de maker ervan heeft meer dan 900 views en tientallen reacties en ratings, alleen maar van vrienden! Lijkt me duidelijk dat deze persoon dan ook andermans inzending heeft zitten 'afkraken' met lage beoordelingen.

Ik ben blij voor de inzenders van de foto en het verhaal, maar de persoon van het filmpje hoeft nergens trots op te zijn naar mijn mening...

 0
Avatar Nocturna
vr 08 mei 2009 22:40

Nocturna Net alsof beoordelingen en views de winnaar hebben bepaald. Wat een triest gedrag hier zeg.

 0
Avatar LunaQueen
vr 08 mei 2009 22:45

LunaQueen Randier schreef:
Sommige reacties kunnen inderdaad niet door de beugel, maar ik ben het wel met de kern van het geouwehoer eens: dat filmpje had nooit mogen winnen. Het voldoet nieteens aan het onderwerp van de prijsvraag!


Hoezo voldeed het filmpje niet aan het onderwerp van de prijsvraag? Wat een onzin, dit.

En natuurlijk mag de maker van dit filmpje er trots op zijn, diegene heeft gewonnen, get over it, ga ergens anders huilen! Blijkbaar is dit de beste inzending van de filmpjes, anders was 'ie niet als winnaar uitgekozen. End of story.

Randier schreef:En de maker ervan heeft meer dan 900 views en tientallen reacties en ratings, alleen maar van vrienden!

Hou toch eens op met dat gezeur over die ratings en views, dat heeft namelijk totaal geen effect gehad op de beoordeling en keuze van de winnaars.

Randier schreef:
Lijkt me duidelijk dat deze persoon dan ook andermans inzending heeft zitten 'afkraken' met lage beoordelingen.


Logica?!?

Wat een sneue bedoeling hier, zeg.
Jammer dat een superleuke wedstrijd waar iedereen net zo hard z'n best voor heeft gedaan, zo moet eindigen, door een paar kansloze kneuzen.

 1
Avatar Lazymuts
vr 08 mei 2009 23:25

Lazymuts Randier schreef:
Sommige reacties kunnen inderdaad niet door de beugel, maar ik ben het wel met de kern van het geouwehoer eens: dat filmpje had nooit mogen winnen. Het voldoet nieteens aan het onderwerp van de prijsvraag! En de maker ervan heeft meer dan 900 views en tientallen reacties en ratings, alleen maar van vrienden! Lijkt me duidelijk dat deze persoon dan ook andermans inzending heeft zitten 'afkraken' met lage beoordelingen.

Ik ben blij voor de inzenders van de foto en het verhaal, maar de persoon van het filmpje hoeft nergens trots op te zijn naar mijn mening...


sorry maar dit vind ik behoorlijk kwetsend.
Ik heb absoluut niet lage punten aan anderen gegeven.Ik heb zelf POSITIEVE reacties en punten gegeven op foto's/filmpjes en recenties die ik goed vond. Als dit te bewijzen is kun je ook zien dat ik positief gereageer heb.

En natuurlijk heb ik vrienden gevraagd om naar het filmpje te kijken, lijkt me logisch. Ik was namelijk trots op dat wat we gemaakt hadden. En het was al lang duidelijk dat reacties/stemmen en views niet meetelden met de beoordeling. Alle winnaars zijn naar Mojo opgestuurd en zij hebben deze goedgekeurd.

Het lijkt me stug dat als mijn filmpje niet goed was, dan had Mojo dit namelijk nooit goedgekeurt.

Dit alles drukt een stempel om onze blijheid en dat vind ik oprecht heel erg vervelend en jammer!

Ik vind dat ik sportief ben geweest tegenover andere inzendingen. ik heb namelijk positieve reacties gegeven, zo steek ik in elkaar.
Jammer dat er mensen zijn die niet zo zijn.

Echt heel erg jammer.

 0
Avatar jannanass
vr 08 mei 2009 23:31

jannanass Waarom doet iedereen zo boos naar lazymuts? Hadden jullie liever gehad dat de konijnen gewonnen hadden?

Mojo heeft het goedgekeurd, dus hou op met dat gezeur. Koop vooral geen kaartje, want sonisphere is een positief festival voor positieve mensen, we kunnen daar echt geen aantsellers gebruiken!

 0
Avatar jannanass
vr 08 mei 2009 23:33

jannanass hahaha ik snap het al: iedereen die negatief reageerd heeft zelf meegedaan en niet gewonnen!

 0
Avatar Musiquefreak
za 09 mei 2009 00:02

Musiquefreak Er zijn jaloerse mensen aanwezig, whoehoe! JERRY JERRY! ;p

Gefeliciteerd voor de mensen die hebben gewonnen! ^^

 1
Avatar Baldie
za 09 mei 2009 00:19

Baldie Quos schreef:
OMG dat filmpje sucks ass, het zijn gewoon allemaal bijne dezelfde foto's met een tistisch muziekje.. en doen doen jullie ook nog alsof het zo gepland is dat jullie een letter vegeten waren maar jullie waren hem gewoon echt vergeten. ik hoop dat al qaida aanwezig is met sonisphere, en dan wel bij jullie.. jullie zuigen echt junks.

Mith!


Put on your firecoat, 'cause he's flaming you xD

Come on man.. Zo'n reactie is ongefundeerd en zo laat je je echt in de kaarten kijken! Ja, ik ken Lazymuts (persoonlijk), en ik heb ook geschreven 'Best hip :D', omdat ik weet wat voor 'n moeite ze in dit filmpje hebben gestoken. Dit ziet de crew van Festivalinfo en 't management van Mojo (waar de filmpjes ter goedkeuring naartoe zijn gestuurd) ook! Ik zeg niet dat de andere filmpjes slecht waren, en zo heb ik ze dan ook niet beoordeeld! 't Gaat ook om de effort eh ;)

 0
Avatar Baldie
za 09 mei 2009 00:20

Baldie En trouwens, what's up met 't gezeik over de muziek? Sabra Cadabra is een supervet nummer!! (Zowel het origineel als die van Metallica)

 0
Avatar kosterlijk
za 09 mei 2009 01:06

kosterlijk Gefeliciteerd winnaars, al heb ik wel wat aan te merken aan het (overigens geweldige) verhaal. Randy is de zanger van Lamb of God, niet van Mastodon ;) Ik heb overigens zelf niet meegedaan, maar wat een hoop slechte verliezers hier zeg!

 0
geen avatar
za 09 mei 2009 08:58

dikkie ik hoop dat al die slechte verliezers weg blijven bij festival.
ik wil graag die dag een groot feest is.
en daar hoeven zulke, zeurzakken echt niet bij te zijn.

 0
Avatar Randier
za 09 mei 2009 10:19

Randier Wat is er mis met mijn normaal geschreven, beargumenteerde kritiek op deze wedstrijd? Het is niet alsof ik alle winnaren (uit jaloezie) zit af te kraken. Geen reden dus om mij te gaan zitten uitmaken voor kansloos persoon of iets dergelijks...

Ik vind het filmpje en de manieren van de maker gewoonweg kansloos. Live with it? Als ik iets zou winnen, zou ik me nieteens op de kast laten jagen door reacties waar ik het niet mee eens ben.

 0
Avatar Mallow
za 09 mei 2009 12:09

Mallow YAAY :D
Nou ik ben er heel blij mee n_n
Of jullie nou vinden dat het verdient is of niet.
Ik weet ook dat mijn foto echt niet super was, maar blijkbaar genoeg n__n
Wii <3

 0
Avatar Mallow
za 09 mei 2009 12:11

Mallow Mr.Lahey schreef:
by the way, iedere winnaar heeft ook een personal pic. en activiteit op deze site... weer een factor van selectie..

en zeg maar wat je wilt hoor iedereen, ik ben vast kansloos maar dit zijn gewoon feiten.. dus ja.. daar kun je niet omheen..

TED


Ewhm, pardon maar wát heb ik? XD
Ik heb niks meer dan alle anderen hier op festivalinfo hoor..

 0
Avatar jannanass
za 09 mei 2009 12:23

jannanass Mallow schreef:
YAAY :D
Nou ik ben er heel blij mee n_n
Of jullie nou vinden dat het verdient is of niet.
Ik weet ook dat mijn foto echt niet super was, maar blijkbaar genoeg n__n
Wii <3Gekkie! Je foto is echt leuk/orgineel! Veel plezier opt festival!

 0
Avatar Ylinde
za 09 mei 2009 13:28

Ylinde Nou gefeliciteerd Mallow =P

woeh!

ik ben nu natuurlijk ook erg blij XD hihi

I'm a believer XD

 0
Avatar Esje
za 09 mei 2009 17:36

Esje volgende keer maar 'n wedstrijd zandtaartjes bakken organiseren, jongens, da's meer het niveau van een paar extremely bad losers hier :o)

 0
Avatar Daddy-Owl
za 09 mei 2009 18:16

Daddy-Owl Esje schreef:
volgende keer maar 'n wedstrijd zandtaartjes bakken organiseren, jongens, da's meer het niveau van een paar extremely bad losers hier :o)


Haha, wat een ophef inderdaad zeg! Zal ik er bij vertellen dat ik best lang heb gedaan over mijn beschrijving van Sonisphere. Het origineel was ook 3 keer zo lang. Verliezers mogen contact met mij opnemen om het te lezen, dan zul je zien oe fucking veel werk het mij heeft gekost. Zit niet zo te zeiken, de jury heeft ook een eigen mening... en over de activiteit? WTF bedoel je daar nou weer mee Mr. Lahey?

 0
Avatar Malachai
za 09 mei 2009 18:32

Malachai God, wat heb ik hierom zitten lachen zeg! "Meeh, ik heb verloren! Laat ik de winnaars afzeiken". Ik hang inmiddels ruim 5 jaar rond (met profiel) op deze site, en zoiets bedroevends als dit heb ik nog maar zelden meegemaakt.

 0
Avatar Malachai
za 09 mei 2009 18:33

Malachai Oh veel plezier Paul! Het is je gegund!

 0
Avatar LunaQueen
za 09 mei 2009 19:10

LunaQueen Randier schreef:
Wat is er mis met mijn normaal geschreven, beargumenteerde kritiek op deze wedstrijd? Het is niet alsof ik alle winnaren (uit jaloezie) zit af te kraken. Geen reden dus om mij te gaan zitten uitmaken voor kansloos persoon of iets dergelijks...

Ik vind het filmpje en de manieren van de maker gewoonweg kansloos. Live with it? Als ik iets zou winnen, zou ik me nieteens op de kast laten jagen door reacties waar ik het niet mee eens ben.


Beargumenteerde kritiek? Je zegt alleen maar dat het filmpje nergens op slaat, en je legt het niet eens uit. Je beweert dat het filmpje niks te maken heeft met de vraag, terwijl dat overduidelijk wel zo is. Je legt helemaal niks uit, je maakt alleen maar een paar statements, en dat noem je dan "goed onderbouwde kritiek"?
En ook zeggen tegen iemand dat 'ie niet trots hoeft te zijn op z'n filmpje, terwijl er superveel moeite en enthousiasme in is gestoken, dat vind jij ook een normale reactie?

Ga toch weg.

 0
Avatar Daddy-Owl
za 09 mei 2009 20:11

Daddy-Owl Malachai schreef:
Oh veel plezier Paul! Het is je gegund!


Thanks man! Heb er zin an! Vooral siked voor Pendulum, Mastodon en Metallica uiteraard! En sowieso ook de festivalsfeer! Lekker!

 0
Avatar Daddy-Owl
za 09 mei 2009 20:13

Daddy-Owl LunaQueen schreef:
Randier schreef:
Wat is er mis met mijn normaal geschreven, beargumenteerde kritiek op deze wedstrijd? Het is niet alsof ik alle winnaren (uit jaloezie) zit af te kraken. Geen reden dus om mij te gaan zitten uitmaken voor kansloos persoon of iets dergelijks...

Ik vind het filmpje en de manieren van de maker gewoonweg kansloos. Live with it? Als ik iets zou winnen, zou ik me nieteens op de kast laten jagen door reacties waar ik het niet mee eens ben.


Beargumenteerde kritiek? Je zegt alleen maar dat het filmpje nergens op slaat, en je legt het niet eens uit. Je beweert dat het filmpje niks te maken heeft met de vraag, terwijl dat overduidelijk wel zo is. Je legt helemaal niks uit, je maakt alleen maar een paar statements, en dat noem je dan "goed onderbouwde kritiek"?
En ook zeggen tegen iemand dat 'ie niet trots hoeft te zijn op z'n filmpje, terwijl er superveel moeite en enthousiasme in is gestoken, dat vind jij ook een normale reactie?

Ga toch weg.

Exact, ik ga maar even naar de verliezende filmpjes/foto's/recensies kijken. Ben benieuwd of de verliezers überhaupt recht van spreken hebben;)

 0
Avatar Totesengel
za 09 mei 2009 20:17

Totesengel Nou, ik vind het ook allemaal slecht geregeld. Gadver, wat een vriendjespolitiek. Allemaal de schuld van de quasi-corrupte Knoedel.
:' )

 0
geen avatar
za 09 mei 2009 20:21

Mr.Lahey HAP !

 0
Avatar Randier
za 09 mei 2009 22:03

Randier Sorry LunaQueen, maar wil jij misschien even beargumenteren waarom "dat overduidelijk wel zo is"?

Ik heb het filmpje namelijk drie keer bekeken, en kom nergens een antwoord op de 'prijsvraag' tegen (Wat is een Sonisphere?). Het enige wat ik zie is een reclamefilmpje voor de line-up met wat gekkigheid eromheen.

Je kunt wel lekker gaan zitten zeiken op mij en doen alsof ik een kansloze knakker en slechte verliezer ben, maar ik zie hier genoeg mensen die het met mij eens zijn, dus blijkbaar moet ik ergens wel een punt hebben. Daarnaast moet je zelf maar lekker "weggaan" als je er niet tegen kan dat meningen verschillen.

 0
Avatar Mom-Zillah
za 09 mei 2009 23:37

Mom-Zillah Hey winnaars :D gefeliciteerd, alledrie leuke inzendingen :)

maar wat een kansloze trieste jaloerse 13 jarige aandachtrekkers hiero :l

Emerald, ik zeg houdoe, kom hier NOOIT meer terug! echt te triest voor woorden..

maargoed terug naar de sonisphere, heb zelf maar niet meegedaan omdat ik echt NIKS kon verzinnen :P maargoed, heb ook al een groezrockje van de festivalinfo mogen doen (YAY DANKJE :D)

veel plezier op sonisphere! :)

 0
Avatar Musiquefreak
zo 10 mei 2009 00:32

Musiquefreak Randier schreef:
Sorry LunaQueen, maar wil jij misschien even beargumenteren waarom "dat overduidelijk wel zo is"?

Ik heb het filmpje namelijk drie keer bekeken, en kom nergens een antwoord op de 'prijsvraag' tegen (Wat is een Sonisphere?). Het enige wat ik zie is een reclamefilmpje voor de line-up met wat gekkigheid eromheen.

Je kunt wel lekker gaan zitten zeiken op mij en doen alsof ik een kansloze knakker en slechte verliezer ben, maar ik zie hier genoeg mensen die het met mij eens zijn, dus blijkbaar moet ik ergens wel een punt hebben. Daarnaast moet je zelf maar lekker "weggaan" als je er niet tegen kan dat meningen verschillen.


Oja, wie zijn het er dan allemaal met jou eens?

Bovendien doen we niet alsof, je bent een slechte verliezer klaar. Je kunt ook gewoon sportief reageren en gewoon 'Gefeliciteerd' zeggen, maar blijkbaar is dat al teveel gevraagd van sommige mensen hier. Lekker belangrijk dat commentaar geven, dat verandert de uiteindelijke winnaars toch niet.

 0
Avatar Nocturna
zo 10 mei 2009 10:15

Nocturna Randier schreef:
Sorry LunaQueen, maar wil jij misschien even beargumenteren waarom "dat overduidelijk wel zo is"?

Ik heb het filmpje namelijk drie keer bekeken, en kom nergens een antwoord op de 'prijsvraag' tegen (Wat is een Sonisphere?). Het enige wat ik zie is een reclamefilmpje voor de line-up met wat gekkigheid eromheen.

Je kunt wel lekker gaan zitten zeiken op mij en doen alsof ik een kansloze knakker en slechte verliezer ben, maar ik zie hier genoeg mensen die het met mij eens zijn, dus blijkbaar moet ik ergens wel een punt hebben. Daarnaast moet je zelf maar lekker "weggaan" als je er niet tegen kan dat meningen verschillen.


Doen alsof? Je bent nu eenmaal kansloos, dat is een feit.

 0
Avatar Westernpinky
zo 10 mei 2009 11:18

Westernpinky Mom-Zillah schreef:
Hey winnaars :D gefeliciteerd, alledrie leuke inzendingen :)

maar wat een kansloze trieste jaloerse 13 jarige aandachtrekkers hiero :l


+1

Jezus wat een niveau. Het is wel heel erg triest om epidemieen/tragische gebeurtenissen af te roepen op de winnaars/Sonisphere omdat je hebt verloren.

Ik kan me voorstellen dat je baalt dat je er nu niet bij kunt zijn. Als je hiervan verzekerd had willen zijn, had je een kaartje moeten kopen!

 0
Avatar Fappie1121
zo 10 mei 2009 14:57

Fappie1121 Winnaars Gefeliciteerd!
En voor de zeikers onder ons. Laat die mensen toch lekker genieten dat ze gewonnen hebben en hou op met dat gezeur je schiet er niks mee op en je maakt andere mensen alleen maar pissig.

Dus kortom Mensen geniet van het festival en trek je maar niks aan van wat de rest vind!

I want to be the king and queen of cheese!

 0
Avatar Randier
zo 10 mei 2009 15:48

Randier LunaQueen, ging jij niet weg? Je zuigt mij een discussie over beargumentatie in, om me vervolgens onbeargumenteerd te gaan bestempelen. En je ging nieteens op mijn antwoord op jouw vraag! Het is duidelijk dat je hier alleen maar bent om ruzie te maken...

En ga alsjeblieft diep wegzakken in een wak als je niets zinnigs te melden hebt, Nocturna.

 0
Avatar Musiquefreak
zo 10 mei 2009 18:00

Musiquefreak Haha het is hier volgens mij duidelijker wie er ruzie wil maken hoor. De pot verwijt de ketel ;)

Nou jongens, zijn we uit geruziet of hebben we allemaal niets beters te doen op onze vrije zondag?

 0
Avatar Nocturna
zo 10 mei 2009 18:20

Nocturna Randier schreef:
LunaQueen, ging jij niet weg? Je zuigt mij een discussie over beargumentatie in, om me vervolgens onbeargumenteerd te gaan bestempelen. En je ging nieteens op mijn antwoord op jouw vraag! Het is duidelijk dat je hier alleen maar bent om ruzie te maken...

En ga alsjeblieft diep wegzakken in een wak als je niets zinnigs te melden hebt, Nocturna.


Ik heb niets zinnigs te melden? Ik heb heel veel zinnigs te melden. Het is alleen jammer van mijn kostbare energie om een heel antwoord te geven op types zoals jij.

En ik wil met alle liefde wegzakken in een wak, maar niet voordat ik jou daar eerst in heb verdronken.

 0
Avatar Mallow
zo 10 mei 2009 18:30

Mallow Ga alsjeblieft nog even door iedereen! =D
Pure entertainment dit n____n
wii

 0
Avatar Randier
zo 10 mei 2009 18:39

Randier Nocturna... hoe oud ben jij (psychisch) in Godsnaam? Je wilt me verdrinken in een wak en er daarna zelf in wegzakken? Je geeft dus toe niets zinnigs te kunnen melden. En je bent blijkbaar overgevoelig voor mensen die je online beledigen. Kleuter.

Erg jammer dat er zo idioot gereageerd moet worden op mij. Helemaal nergens voor nodig, gezien ik alleen maar beargumenteerde kritiek had op een inzending en verder niemand heb uitgescholden of beledigd. Laat ik maar de verstandigste zijn en ophouden met dit gezeik, want met idioten als Nocturna (sorry, je vraagt er zelf om) houden dit soort internetoorlogjes natuurlijk nooit op...

Nogmaals: gefeliciteerd winnaren!

 0
Avatar Nocturna
zo 10 mei 2009 18:48

Nocturna Denk je nou echt dat ik ook maar een enkel ogenblik met die reactie serieus ben ingegaan op wat jij hier allemaal brabbelt? Ik geef aan dat ik niks zinnigs meld als het om reacties gaat, zoals de jouwe, die geenszins zinnig zijn.

Leer eens lezen, zou ik zeggen. En ik ben overgevoelig voor mensen die me online beledigen? Waar heb je dat uit kunnen halen, verklaar je nader?

En hoe oud ik ben in de naam van God? Ik wens niet in een zin te worden geplaatst met God..

Het enige wat ik zeg, is dat respectloze en zielige reacties, zoals jij geeft, een zelfde soort reactie verdienen. En als ik een idioot ben, wat voor parasietachtig wezen mag jij dan wel niet zijn?

 0
Avatar RobZ
zo 10 mei 2009 19:21

Knoedel Zullen we even stoppen, kinders? Met elkaar hier in de haren vliegen, schiet werkelijk niemand iets op...

En ik zou het jammer vinden als ik weer mensen een ban moet geven.

 0
Avatar Randier
zo 10 mei 2009 19:30

Randier Er is helemaal niets respectloos en zielig aan mijn reacties. Ik uit hier alleen maar mijn mening over een van de inzendingen en doe dat op een normale manier. Ik scheld niemand uit, ik beargumenteer mijn mening en ik roep geen rare dingen over Suzuki's en de varkensgriep.

Jij aan de andere kant, roept allerlei onzin over mij. Onbeargumenteerd, zonder respect voor mijn onderbouwde mening. Ik ben kansloos, omdat ik ergens anders over denk. Ik ga er daarom ook maar vanuit dat je grappig bedoelde opmerking over 'in Godsnaam' niet nobel bedoeld was, want blijkbaar is jouw mening de enige juiste mening (een Godenmening).

Reageer vooral weer op mijn post (want waarom ben ik een parasiet, dat slaat helemaal nergens op! :P). Dan kan ik weer op de jouwe reageren, tot we erachter komen dat dit helemaal nergens op slaat, want meningen blijven altijd verschillen. Dat had de eerste persoon die op mij reageerde ook gewoon moeten bedenken...

 0
Avatar Randier
zo 10 mei 2009 19:30

Randier Goed plan Knoedel. Ik stop met reageren en zou het fijn vinden niet uitgedaagd te worden...

 0
Avatar Sebasz
zo 10 mei 2009 19:41

Sebasz Proficiat! ;-)
En kap eens met da gezeur, wat is deze...

 0
Avatar sir-baller
ma 11 mei 2009 08:49

sir-baller Ik zou echt de ballen uit mijn broek lachen als ik als winnaar sommige reacties hier zou lezen.. :D

 0
Avatar Totesengel
ma 11 mei 2009 11:31

Totesengel Je kan zeggen wat je wilt, maar Knoedel is een lul.

 0
Avatar DaVaris
ma 11 mei 2009 12:15

DaVaris Hier stond je dan vanavond (ja, zeker weten)
Het was wel spannend (oeh)
Maar toch ook fijn (jeee)
Maar zoals bij elke wedstrijd
Kan er maar één de winnaar zijn
We laten ons niet kennen (nee)
We gaan gewoon maar door
Want wie niet tegen z`n verlies kan
Die is maar zielig hoor

 0
Avatar Esje
ma 11 mei 2009 12:28

Esje Totesengel schreef:
Je kan zeggen wat je wilt, maar Knoedel is een lul.


waar slaat dat nou weer op?

DaVaris: Amen :D

 0
Avatar RobZ
ma 11 mei 2009 14:06

Knoedel Ik heb Herr Totesengel al een paar keer een ban gegeven en hij solliciteert weer...

Esje schreef:
Totesengel schreef:
Je kan zeggen wat je wilt, maar Knoedel is een lul.


waar slaat dat nou weer op?

 0
Avatar Esje
ma 11 mei 2009 14:56

Esje ah..ok, ik zie

t lijkt hier op dit draadje de fucking bere boot wel, niveau-wise :D
(met respect voor Maartje & co)

 0
Avatar deBoor
ma 11 mei 2009 16:12

deBoor Gefeliciteerd aan de winnaars !
De jury heeft besloten dus snap echt totaal niet waarom de winnende deelnemers zo worden afgekraakt ?! Ben het overigens wel eens met de lame stemmen onderling das heel triest maar denk niet dat dat invloed heb gehad op de jury ...
Ik ga nu snel alsnog een kaartje bestellen ...

 0
Avatar Flying_Dutchman
ma 11 mei 2009 17:09

Flying_Dutch.. Ik vind het filmpje ook best wel lame, maar je kan wel zien dat er energie is in gestopt.
Dusss gefeliciteerd iedereen.

 0
Avatar Totesengel
ma 11 mei 2009 17:11

Totesengel Ik heb nog steeds een ban, Herr Knoedel. Alleen op het forum, maar toch. Mag ik mijn originele account weer terug?

 0
geen avatar
di 12 mei 2009 19:14

dennisjuh Gefeliciteerd winnaars :)

 0
Avatar nickverbakel
wo 13 mei 2009 17:14

nickverbakel Knoedel schreef:

En ik zou het jammer vinden als ik weer mensen een ban moet geven.


Ik zeg begin maaar alvast met diegene die over die suzuki begon!

 0
Avatar Baldie
wo 13 mei 2009 20:41

Baldie nickverbakel schreef:
Knoedel schreef:

En ik zou het jammer vinden als ik weer mensen een ban moet geven.


Ik zeg begin maaar alvast met diegene die over die suzuki begon!

+1

 0
Avatar Bert
wo 13 mei 2009 21:09

Bert Wat is het hier gezellig.

 0
Avatar tomtom137
do 14 mei 2009 11:15

tomtom137 Wat doet Pendulum naast Metallica? Oh wacht - da's tegenwoordig ook een rockband.

 0
Avatar Paul_Banks
vr 15 mei 2009 09:40

Paul_Banks En ik maar denken dat ik het alleenrecht op irritant zijn had ;-D

 0
Avatar Paul_Banks
vr 15 mei 2009 10:27

Paul_Banks Maar niemand op het idee gekomen om een filmpje te maken waarin iedereen suf in een hoekje zit en dat er dan 1 roept:

"Dit is echt zo nie sfeer."

 0
Avatar Mallow
ma 18 mei 2009 23:13

Mallow Paul_Banks schreef:
Maar niemand op het idee gekomen om een filmpje te maken waarin iedereen suf in een hoekje zit en dat er dan 1 roept:

"Dit is echt zo nie sfeer."


Dat was echt geniaal geweest! Hahaha =D

 0
Avatar Daddy-Owl
di 19 mei 2009 12:35

Daddy-Owl Ik ga zoveel harder los op Pendulum dan op Metallica! Bij Metallica wordt het voornamelijk dronken meelallen!:D Ben benieuwd naar de setlist van Hetfield en co!:D

 0
geen avatar
di 19 mei 2009 19:32

Mr.Lahey En nu.. om even terug te komen op waar we mee begonnen zijn..

Er heeft nog niemand verteld wat het gewonnen filmpje met de vraag te maken heeft.
Je kan natuurlijk veel afslagen nemen maar als iedereen hier zo veel volwassener en cooler is.. beantwoord de friking vraag dan..

WAT HEEFT HET FILMPJE VAN LAZYMUTS MET DE VRAAG " WAT IS EEN SONISPHERE?" TE MAKEN!?

 0
geen avatar
di 19 mei 2009 19:39

Mr.Lahey En nu.. om even terug te komen op waar we mee begonnen zijn..

Er heeft nog niemand verteld wat het gewonnen filmpje met de vraag te maken heeft.
Je kan natuurlijk veel afslagen nemen maar als iedereen hier zo veel volwassener en cooler is.. beantwoord de friking vraag dan..

WAT HEEFT HET FILMPJE VAN LAZYMUTS MET DE VRAAG " WAT IS EEN SONISPHERE?" TE MAKEN!?

 0
Avatar Baldie
di 19 mei 2009 20:09

Baldie Mr.Lahey schreef:
En nu.. om even terug te komen op waar we mee begonnen zijn..

Er heeft nog niemand verteld wat het gewonnen filmpje met de vraag te maken heeft.
Je kan natuurlijk veel afslagen nemen maar als iedereen hier zo veel volwassener en cooler is.. beantwoord de friking vraag dan..

WAT HEEFT HET FILMPJE VAN LAZYMUTS MET DE VRAAG " WAT IS EEN SONISPHERE?" TE MAKEN!?


Jezus fucking Christus! GET OVER IT!!!!

Het filmpje brengt het gevoel dat Sonisphere hen geeft over. Drank, vrouwen, heavy metal, tabak en veel plezier. Zo. Blij? En op de vraag "wat is een Sonisphere?": Een FUCKING awesome festival.
Tenminste, ik hoop dat 't dat wordt :D

 0
Avatar LunaQueen
di 19 mei 2009 20:10

LunaQueen Haha, wéken later...
Ach gut, je kun het echt niet loslaten hè?
Troost je, begrijpend lezen is een talent die maar weinig mensen bezitten:

LunaQueen schreef:
1) Het filmpje gaf zeker wel aan wat Sonisphere is. Het laat de sfeer van gezelligheid zien hoe dat op een festival is. Een biertje erbij, en los gaan op de bands die je ziet. Ik weet niet hoe jij er bij zit op een festival (en waarschijnlijk wil ik dat ook niet weten), maar dit is precies hoe de sfeer er altijd uitziet (alleen dan met duizenden mensen natuurlijk)


I rest my case 8)
TOEDELOE!

 -1
geen avatar
wo 20 mei 2009 16:41

Mr.Lahey oh ok..
ten eerste ondersteunt jouw reden waarom dat filmpje goed is de mening van mij, randier en anderen dat het dus een beetje makkelijk is en dat het filmpje daarom niet verdiende te winnen..
en dan
ten tweede Waarom geeft dat filmpje dan wel goed antwoord op de vraag en ehm... bijvoorbeeld de mijne niet?
baldie en janannass vonden tenminste dat mijn filmpje niet voldeed aan het beantwoorden van de vraag terwijl dat 2 keer gedaan werd...

en by the way, je doet wel cool met je
" Haha, wéken later..."
maar wtf doe jij hier dan nog als je dat zo lame vindt... jijzelf kan het ook niet loslaten want ik zie hier steeds nog je gothic foto staan met een weerwoord ernaast... negeer mijn post dan gewoon en ga lekker met je vrienden achter een tankstation je polsen doorsnijden ofzo..
TED

 0
geen avatar
wo 20 mei 2009 16:48

Mr.Lahey en nog een ding..
ik keek eens op je profiel.. en daar staat dat je in 2003 naar pinkpop geweest ben waar je minimaal 18 voor moet zijn..
dat betekent dus dat je nu minimaal 24 moet zijn..
HAHAHA!!! jij bent 24 en bent in discussie met een jongen van 15 op internet over iets stoms..
en dan heb je het over kansloos.. omgothic..
ik verveel me en ik vind het leuk om jouw dan een beetje te fokken
( hoewel ik wat ik zeg wel meen)maar jij bent minimaal 24!! en jij zit hier een beetje te bitchen.. whaha!!

 0
geen avatar
wo 20 mei 2009 16:56

Mr.Lahey Je doet trouwens ook de meest toekomstloze studie ooit, dus ik begrijp je manier van denken nu wel beter..
dat verklaart ook waarom je tijd heb voor dit.. omdat je een "speciale" opleiding doet.. :P

 0
Avatar Lazymuts
wo 20 mei 2009 21:01

Lazymuts Mr.Lahey schreef:
en nog een ding..
ik keek eens op je profiel.. en daar staat dat je in 2003 naar pinkpop geweest ben waar je minimaal 18 voor moet zijn..
dat betekent dus dat je nu minimaal 24 moet zijn..
HAHAHA!!! jij bent 24 en bent in discussie met een jongen van 15 op internet over iets stoms..
en dan heb je het over kansloos.. omgothic..
ik verveel me en ik vind het leuk om jouw dan een beetje te fokken
( hoewel ik wat ik zeg wel meen)maar jij bent minimaal 24!! en jij zit hier een beetje te bitchen.. whaha!!


Je hoeft geen 18 te zijn op pinkpop. Ik ging om mijn 15e al.
So get your facts right!

 0
Avatar Baldie
do 21 mei 2009 13:45

Baldie Mr.Lahey schreef:
en nog een ding..
ik keek eens op je profiel.. en daar staat dat je in 2003 naar pinkpop geweest ben waar je minimaal 18 voor moet zijn..
dat betekent dus dat je nu minimaal 24 moet zijn..
HAHAHA!!! jij bent 24 en bent in discussie met een jongen van 15 op internet over iets stoms..
en dan heb je het over kansloos.. omgothic..
ik verveel me en ik vind het leuk om jouw dan een beetje te fokken
( hoewel ik wat ik zeg wel meen)maar jij bent minimaal 24!! en jij zit hier een beetje te bitchen.. whaha!!


Dus je bent ook echt 15 :D Hahaha, stoere praat voor iemand van je leeftijd ;) Ach ja, lang leve internet eh, anoniem spammen en zeiken op anderen.

Weet je; laat het gewoon los. Jouw filmpje was klaarblijkelijk niet zo goed als dat van Lazymuts, live with it. Ik kom ook naar Sonisphere, zullen we afspreken dat jij evengoed een kaartje koopt, zetten we deze discussie eventueel face-to-face voort. Ben dit zat.

En trouwens, wie ben jij om te zeggen dat CMV een toekomstloze studie is? Pisses me off man!! Dat soort studies zijn er onder andere voor gemaakt dat sukkeltjes als jij professioneel opgevangen kunnen worden en hun zielige internetrage niet op straat voortzetten.

Dus Mr.Lahey, wat zeg je ervan? Hebben we een date op Sonisphere? ;)

 0
Avatar Baldie
do 21 mei 2009 13:46

Baldie Mr.Lahey schreef:
en nog een ding..
ik keek eens op je profiel.. en daar staat dat je in 2003 naar pinkpop geweest ben waar je minimaal 18 voor moet zijn..
dat betekent dus dat je nu minimaal 24 moet zijn..
HAHAHA!!! jij bent 24 en bent in discussie met een jongen van 15 op internet over iets stoms..
en dan heb je het over kansloos.. omgothic..
ik verveel me en ik vind het leuk om jouw dan een beetje te fokken
( hoewel ik wat ik zeg wel meen)maar jij bent minimaal 24!! en jij zit hier een beetje te bitchen.. whaha!!


Dus je bent ook echt 15 :D Hahaha, stoere praat voor iemand van je leeftijd ;) Ach ja, lang leve internet eh, anoniem spammen en zeiken op anderen.

Weet je; laat het gewoon los. Jouw filmpje was klaarblijkelijk niet zo goed als dat van Lazymuts, live with it. Ik kom ook naar Sonisphere, zullen we afspreken dat jij evengoed een kaartje koopt, zetten we deze discussie eventueel face-to-face voort. Ben dit zat.

En trouwens, wie ben jij om te zeggen dat CMV een toekomstloze studie is? Pisses me off man!! Dat soort studies zijn er onder andere voor gemaakt dat sukkeltjes als jij professioneel opgevangen kunnen worden en hun zielige internetrage niet op straat voortzetten.

Dus Mr.Lahey, wat zeg je ervan? Hebben we een date op Sonisphere? ;)

 0
Avatar LunaQueen
do 21 mei 2009 21:24

LunaQueen Mr.Lahey schreef:
oh ok..
ten eerste ondersteunt jouw reden waarom dat filmpje goed is de mening van mij, randier en anderen dat het dus een beetje makkelijk is en dat het filmpje daarom niet verdiende te winnen..
en dan
ten tweede Waarom geeft dat filmpje dan wel goed antwoord op de vraag en ehm... bijvoorbeeld de mijne niet?
baldie en janannass vonden tenminste dat mijn filmpje niet voldeed aan het beantwoorden van de vraag terwijl dat 2 keer gedaan werd...

en by the way, je doet wel cool met je
" Haha, wéken later..."
maar wtf doe jij hier dan nog als je dat zo lame vindt... jijzelf kan het ook niet loslaten want ik zie hier steeds nog je gothic foto staan met een weerwoord ernaast... negeer mijn post dan gewoon en ga lekker met je vrienden achter een tankstation je polsen doorsnijden ofzo..
TED


Jij vroeg HOE het filmpje van Lazymuts de prijsvraag beantwoordde, NIET waarom ‘ie goed genoeg was om te winnen? Wel een beetje blijven opletten, hè?

Ik heb niet gezegd dat ik de discussie lame vind, ik vind jou alleen maar lame. En lachwekkend. Ik lach me kapot, dit soort dingen maken m’n dag alleen maar beter. Jij daarentegen, laat duidelijk merken dat je gefrustreerd bent om het feit dat je niet gewonnen hebt, en kan dit blijkbaar niet loslaten.

Gothic foto? Valt wel mee hoor. Blijkbaar ken je de betekenis van ‘gothic’ toch niet, als je dit soort loze uitspraken gaat doen ;) Maar ik vind het prima, als jij mij een gothic vind, moet je dat vooral denken. Labels zeggen me helemaal niks, dus als je denkt dat je me hiermee nou “kwetst” of kwaad maakt, think twice.

Mr.Lahey schreef:
en nog een ding..
ik keek eens op je profiel.. en daar staat dat je in 2003 naar pinkpop geweest ben waar je minimaal 18 voor moet zijn..
dat betekent dus dat je nu minimaal 24 moet zijn..
HAHAHA!!! jij bent 24 en bent in discussie met een jongen van 15 op internet over iets stoms..
en dan heb je het over kansloos.. omgothic..
ik verveel me en ik vind het leuk om jouw dan een beetje te fokken
( hoewel ik wat ik zeg wel meen)maar jij bent minimaal 24!! en jij zit hier een beetje te bitchen.. whaha!!


Zoals Lazymuts ook al heeft gezegd: Sinds wanneer moet je 18 zijn om naar Pinkpop te mogen? Geen idee waar je dat vandaan haalt, maar het is tot nu toe nog wel de stomste opmerking die je gemaakt hebt. Ik was 15, om precies te zijn. En als je m’n profiel goed had bekeken, had je ook gezien dat mijn geboortedatum er vrij duidelijk op staat, namelijk 13 Augustus 1987, wat dus betekent dat ik 21 ben, en niet 24 zoals jij zo mooi geconcludeerd had. Maar wat dan nog, ik ben 21, dus ben ik zielig omdat ik op Festivalinfo met een discussie meedoe? Ik geloof niet dat ik hier de oudste ben. Goed om te weten dat je 15 bent trouwens, dat verklaard alweer een heleboel. “in discussie over iets stoms”. Dus je geeft toe dat het nergens op slaat? Heel goed.

Mr.Lahey schreef:Je doet trouwens ook de meest toekomstloze studie ooit, dus ik begrijp je manier van denken nu wel beter..
dat verklaart ook waarom je tijd heb voor dit.. omdat je een "speciale" opleiding doet.. :P


Ik weet niet waar je vandaan hebt gehaald welke studie ik doe (het staat niet op mijn profiel van FI, dus je moet me wel hebben opgezocht op Hyves, of iets dergelijks. Ik voel me gevleid hoor, blijkbaar vind je het allemaal zo belangrijk dat je er veel tijd in steekt!)
Anyway, maakt verder ook niet uit, maar ik heb met die studie al meer bereikt dan jij in je korte leventje tot nu toe. Want ja, je zit zeer waarschijnlijk nog op de middelbare school, toch? Als je CMV een kansloze opleiding wil noemen, ga gerust je gang, maar onderbouw je het ook even? Zoals ik moest onderbouwen waarom het filmpje een antwoord gaf op de prijsvraag? Alvast bedankt hè ;)

Het typische is, dat je je blijkbaar zo in het nauw gedreven voelt, dat je nu maar mensen persoonlijk gaat aanvallen. Heel tof hoor! Mij doet het helemaal niks, sorry om je teleur te stellen, maar je ziet toch zelf hopelijk ook wel hoe je met ieder bericht dat je post, ontzettend door de mand valt?

Niemand neemt je serieus :)
Oh, en inderdaad, mocht je nog naar Sonisphere gaan, laten we dan even nummers uitwisselen, kunnen we gezellig nog even napraten over deze ontzettend volwassen discussie!

 0
Avatar Daddy-Owl
vr 22 mei 2009 11:25

Daddy-Owl Beste Mr. Lahey

CMV een toekomstloze studie? Hou gewoon je mond als je niet weet waar je over praat! Zoek jij eerst maar eens een toekomst broekie. Je bent zo kansloos bezig dat je straks helemaal nergens iets kunt bereiken. Dat zielige gezwam van jou begint me echt de keel uit te hangen. Trouwens, jouw filmpje is echt niet goed hoor. Als je CMV had gedaan, dan had je misschien wel een fatsoenlijk filmpje kunnen maken. Had je meer dan 160 euro opgeleverd:P Serieus man, het is duidelijk dat je gymnasium doet.(niks mis mee verder, heb ik ook gedaan) maar je bent echt zo'n typische 'stoere' relnicht. Ga lekker kleurplaten invullen ofzo, kleuter!

Met vriendelijke groet,

Paul Aerts
Winnaar Sonisphere prijsvraag

 0
Avatar Baldie
vr 22 mei 2009 12:07

Baldie Daddy-Owl schreef:
Beste Mr. Lahey

CMV een toekomstloze studie? Hou gewoon je mond als je niet weet waar je over praat! Zoek jij eerst maar eens een toekomst broekie. Je bent zo kansloos bezig dat je straks helemaal nergens iets kunt bereiken. Dat zielige gezwam van jou begint me echt de keel uit te hangen. Trouwens, jouw filmpje is echt niet goed hoor. Als je CMV had gedaan, dan had je misschien wel een fatsoenlijk filmpje kunnen maken. Had je meer dan 160 euro opgeleverd:P Serieus man, het is duidelijk dat je gymnasium doet.(niks mis mee verder, heb ik ook gedaan) maar je bent echt zo'n typische 'stoere' relnicht. Ga lekker kleurplaten invullen ofzo, kleuter!

Met vriendelijke groet,

Paul Aerts
Winnaar Sonisphere prijsvraag


:D

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.