Winnen: 3x2 De presentatie van Het Festivalgevoel

Door Marz667 op 11 mei 2009 - 11:34 1 Schrijver Arne van Terphoven en fotograaf Isabella Rozendaal, beiden doorgewinterde festivalgangers, struinden een zomer lang de grote meerdaagse festivals in Nederland en Vlaanderen af en doen in woord en beeld verslag van wat ze daar zagen, hoorden en voelden. Dit resulteerde in het boek Het Festivalgevoel.

Ook Festivalinfo heeft een belangrijke rol gespeeld bij het vormen van het boek, hiervoor zouden we graag onze bezoekers bedanken. Wij mogen 3x2 kaarten weggeven voor de presentatie van Het Festivalgevoel. Dit zal plaatsvinden in Tivoli op woensdag 20 mei met o.a. De Jeugd Van Tegenwoordig.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een mailtje te sturen naar: acties@festivalinfo.nl onder vermelding van 'Het Festivalgevoel'. Vermeld in het mailtje je volledige naam. Winnaars krijgen per email bericht.Zwarte Crosssss21

PROGRAMMA AARDSCHOK-PODIUM ZWARTE CROSS RONDIn 2008 is er een mooi huwelijk ontstaan tussen de Zwarte Cross en het...

stadalspodiumnews.jpg2

THE VEILS OP FESTIVAL IN HAARLEM De Stad Als Podium, de opening van het culturele seizoen in Haarlem, vindt...

REACTIES

Avatar Mau-rits
di 12 mei 2009 12:05

Mau-rits Haha ja onze groep ook, ik was eerst nogal boos omdat ze een vriendin van me op de foto zette die omhoog gehouden moest worden maar het viel uiteindelijk mee. Ach ik ben wel benieuwd naar het boek!

 0
Avatar evabakker
zo 17 mei 2009 14:39

evabakker Ik sta al op de gastenlijst omdat ze een verhaaltje van mij hebben gebruikt.. maar ik weet niet of ik ga. Ik krijg dat boek niet eens gratis :P

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.