Win Hurricane/Nova Rock tickets + InterRail pas!

Door fresh77 op 11 juni 2009 - 15:43 1 Daar zijn we weer! Nadat we onder meer kaarten weggaven voor Roskilde en Waldrock doen we er nu nog een schepje bovenop. Deze keer krijg je niet alleen twee kaartjes voor een festival, maar ook twee InterRail Global Pasjes. Dat betekent gratis reizen door Europa.

We hebben op dit moment twee hoofdprijzen, later volgt er nog een. Als eerste: twee kaartjes voor Hurricane (Duitsland). Als tweede: twee kaartjes voor Nova Rock (Oostenrijk). Dat is niet mis inderdaad! En allebei met gratis vervoer dus!

Hurricane vindt plaats van 19 tot en met 21 juni in het Duitse Scheessel. Met dit jaar onder andere Editors, Kraftwerk, Kings of Leon, Pixies en Moby kan het haast niet mis gaan daar!

Tegelijkertijd vindt er in Oostenrijk ook een heel mooi festival plaats: Nova Rock. Dit festival bestaat nog niet zo heel lang maar weet toch elk jaar weer indrukwekkende namen binnen te slepen. Dit jaar komen Metallica, Nine Inch Nails, Placebo, Faith No More en nog veel meer langs.

Wil jij samen met een vriend of vriendin met InterRail Global Pass naar een van deze festivals toe? Reageer dan op dit nieuwsbericht! Vertel ons welke drie Europese steden je zeker ook aan gaat doen met je InterRail Pass en naar welk festival je toe wilt. Wij nemen woensdag contact op met de winnaars. Succes!bredabarst11

NIEUWE NAMEN BREDA BARST BEKENDVia Twitter heeft de organisatie van Breda Barst wat nieuwe namen toegevoegd...

Lowlands 200616

LOWLANDS PRESENTEERT COMEDYNAMEN Lachen, gieren en brullen aldus de Lowlands-twitter. Het deed al vermoeden...

REACTIES

Avatar Velvet_Underground
do 11 jun 2009 17:05

Velvet_Under.. de 19e heb ik om 5 uur mijn laatste deadline van dit jaar :( Dus dat wordt m niet helaas. Maar waarom geen Pixies in Nederland :( ?

 0
Avatar Velvet_Underground
do 11 jun 2009 17:09

Velvet_Under.. ik vind Hurricane overigens wel een van de enige ECHT overtuigende line-ups van dit seizoen. Wat een bazen staan daar.

 0
Avatar bolletje88
do 11 jun 2009 17:10

bolletje88 :D wat gaaf! :D

Gratis naar Wacken en Dessel (GMM) :D en dan gelijk door naar Parijs :D en als Nova Rock er ook nog bij komt is het een ideale geweldige zomervakantie!

 0
Avatar skatestage
do 11 jun 2009 17:17

skatestage Toch wel beginnen in Praag (waar de mogelijkheid bestaat tot lekker goedkoop indrinken). Dan naar Nova Rock (sowieso geweldige line-up), vervolgens cultuur opdoen in Rome om uiteindelijk in Parijs te eindigen waar mijn vriendin uitgebreid kan winkelen!

 0
Avatar Bartx
do 11 jun 2009 17:22

Bartx Ik zou graag naar Nova Rock toe willen gaan met de Interrail Pass.
De reis gaat dan uiteraard naar Nickelsdorf in Oostenrijk. Gedurende het festival ben ik dan daar. Op de heenweg reis ik nog even langs Munchen, en op de terugweg lijkt me Praag nog wel leuk. Ik bedoel als we toch al op weg zijn dan is daar niets mis mee. En mocht ik nog wat tijd over hebben dan zou een bezoekje aan Berlijn via Warschau ook niet mis zijn. Maar ik denk dat ik dan misschien iets te optimistisch ben.

Het lijkt mij in ieder geval geweldig om die reis te mogen maken en ook nog eens Limp Bizkit mee te mogen pakken nu ze niet in Nederland optreden!

 0
Avatar Jeriel
do 11 jun 2009 17:30

Jeriel Gaaf!
Via Nickelsdorf idd, dat sowieso. Daarna door naar Boekarest en vervolgens verder naar Istanbul, want ja: zover kom je met zo'n kaart! En op de terugweg mooi via Rome.
Lijkt me een te gekke treinrit en dat levert vast mooie verhalen op!

 0
Avatar GogolMischa
do 11 jun 2009 17:36

GogolMischa Hmmm, ik zie een tripje naar Hurricane op zich wel zitten en vandaaruit naar Budapest als meest oostelijke punt en dan weer terug naar het westen via Bratislava (eventueel Ljubjana), om uiteindelijk in Rome nog wat herrinneringen op te halen van mijn geweldige schooltrip daarheen.

 0
Avatar mr_dopehat
do 11 jun 2009 17:40

mr_dopehat Ik zou als eerst de trein naar Nickelsdorf nemen, om lekker optijd op de camping aanwezig te zijn en vervolgens flink te gaan feesten! Na het grote feest zou ik richting Rome reizen, aangezien ik daar eigelijk al mijn hele leven heen wil maar er niks van komt, al die oude resten van de romeinse tijd lijkt me geniaal om in het echt te zien! Eenmaal in rome zou ik rond gaan neuzen door heel de stad! Vervolgens zou ik verder reizen naar Berlijn, om even flink te gaan shoppen. En na berlijn zou ik verder reizen naar Stockholm gaan om te genieten van de scandinavische cultuur.


Geweldige actie dit! Moete jullie vaker doen ;)

 0
Avatar scptr
do 11 jun 2009 18:21

scptr Ik zou beginnen met de trein naar Nickelsdorf. Dan na Nova Rock door naar Dessel voor GMM. Vervolgens door naar Parijs en daarna naar Rome. Ten slotte via Berlijn weer terug naar huis.
Dat zou toch een geweldige vakantie zijn :D

 0
Avatar demyvankessel
do 11 jun 2009 18:21

demyvankessel Zeker Hurricane, een line up als inderaad een tornado hebben ze daar! Wat een line up. Vervolgens zou ik richting het noorden gaan om ook daar eens wat te zien, Stockholm en Helsinki lijkt me er gaaf.En aangezien het daar nog niet super warm is zou ik daarna zo ver mogelijk naar de zon reizen, zo richting Milaan en dan snel naar huis om nog even uit te rusten voor onder andere Rock Werchter. Ik ben benieuwd.

 0
Avatar Jorrit
do 11 jun 2009 18:23

Jorrit Geniaal die InterRail Global Pass, een soort zomertour alleen dan internationaal!

Ik heb nog geen vakantie geboekt en dit is natuurlijk een prachtige kans om een trip door Europa te maken en een top festival te bezoeken :D.. wat wil je nog meer!!

Ik zou uiteraard starten vanaf m'n home town Raalte en dan doorreizen naar zuid Frankrijk (Pyreneeën) om m'n broertje te bezoeken die daar de hele zomer stage loopt! Daarna zou ik de trein richting de kust pakken om daar even bij te komen van de wilde dagen Pyreneeën. Na heerlijk uitgerust te zijn crossen we daarna door naar Nova Rock te Oostenrijk om het de prachtige trip af te maken! Het grand dessert op een prachtige vakantie!!

Een betere zomer vakantie kan ik mezelf niet voorstellen!!

 0
Avatar Se.Bas.tiaan
do 11 jun 2009 18:24

Se.Bas.tiaan Mijn reisplan:

Stap 1.
Afreizen naar Warschau, of een ander oostblokland, afreizen. Daar een palet goedkoop bier inslaan, aangezien al de prijs van het bier op de festivals tegenwoordig boven de 2€ ligt. Dankzij deze palet bier zou ik dan nog enigzins goedkoop uitzijn. Ingecalculeerd dat ik ná het drinken hiervan een nieuwe nier moet afschaffen op de zwarte markt, aangezien de oude total-loss is.

Stap 2:

Afreizen naar Rock Werchter, ik heb een kaartje maar ik weet in godsnaam niet hoe ik er moet komen. En op de fiets gaan is ook weer zo iets, ik voel me niet meer zo veilig in België om zo maar even 's avonds op de fiets door België te fietsen., en ja dan kijk ik naar jou meneer Du Troux.

Stap 3.0:

Afreizen naar Glastonbury met de trein. Hmm, schrap dat maar.

Stap 3.0.1:

Oei ik vergeet bijna het belangrijkste afreizen naar Frankfurt, voor Bruce Springsteen samen met een goede vriend van mij die ik daarna een paar maanden niet meer zie. We hebben het er al vaker over gehad maar nooit van gekomen, dat zou echt mooi zijn.

Stap 4:

Verder heb ik weinig eisen, ik zou er gewoon echt van gaan genieten en natuurlijk ook van deze festivals. Dat is eigelijk de enige reden zijn waarom ik er heen zou willen. Op een festival zijn is leven.

Vooral het programma van Hurricane spreekt me aan. Ik heb The Gaslight Anthem gisteren nog gezien, en ik begin nu al weer afkick-verschijnselen te vertonen. Echt te gek live! Verder hoef ik eigelijk niets meer te zeggen over ik bedoel Social Distortion, Kraftwerk, Moby..

Kijk maar wat je met dit verhaaltje doet, als ik win tof, als ik niet win spijtig.

 -1
Avatar Poenzkie
do 11 jun 2009 18:26

Poenzkie Ik zou de trein pakken naar Nickelsdorf, om lekker te feesten met Metallica, Guano Apes en Limp Bizkit. Dan zou ik brak te trein in stappen om naar Marseille te reizen om even me kater te boven te komen aan de Franse kust. Na een feestje daar zou ik de trein opstappen naar Rome om even rond te neusen in het Vaticaan. Om als laatste door te reizen naar Stockholm om even wat viking cultuur op te snuiven in de Vikinnederzetting Birka.

 0
Avatar BasP
do 11 jun 2009 18:27

Wrong Ik weet wel wat ik er mee zou doen... ik zou een van mn favo bands uit kiezen en alle optredens achterna reizen :)

 0
Avatar naam1
do 11 jun 2009 18:33

naam1 ik zou beginnen in oostenrijk. genieten in Nickelsdorf van nova rock. daarna reizen naar athene en heerlijk liggen op het strand en griekenland ontdekken :D om het vervolgens af te ronden in boedapest op sziget en daar nog eens een week te genieten van een van de beste vakanties ooit =D

 0
Avatar Jorrit
do 11 jun 2009 18:45

Jorrit Geniaal die InterRail Global Pass, een soort zomertour alleen dan internationaal!

Ik heb nog geen vakantie geboekt en dit is natuurlijk een prachtige kans om een trip door Europa te maken en een top festival te bezoeken :D.. wat wil je nog meer!!

Ik zou uiteraard starten vanaf m'n home town Raalte en dan doorreizen naar zuid Frankrijk (Pyreneeën) om m'n broertje te bezoeken die daar de hele zomer stage loopt! Daarna zou ik de trein richting de kust pakken om daar even bij te komen van de wilde dagen Pyreneeën. Na heerlijk uitgerust te zijn crossen we daarna door naar Nova Rock te Oostenrijk om het de prachtige trip af te maken! Het grand dessert op een prachtige vakantie!!

Een betere zomer vakantie kan ik mezelf niet voorstellen!!

 0
Avatar Rianne26
do 11 jun 2009 18:48

Rianne26 Hoezo langs 3 steden gaan?

Ik zou graag naar Hurricane willen, alleen dan zal ik gewoon daar met de trein heen gaan. Genieten van Hurricane, niet van andere steden.

 0
Avatar mylannugteren
do 11 jun 2009 18:48

mylannugteren donderdag de trein via Munchen naar Nickelsdorf.
dan na een weekend lekker feesten de trein naar wenen daar even een paar dagen bij komen en cultuur snuiven.
vervolgens de trein weer in naar bosnie om even lekker aan het strand te gaan liggen en daarna in 1 keer door naar griekenland om het acropolis te bekijken.
dan instanboel en terug via alle oostblok landen waar ik anders waarschijnlijk nooit ga komen langs berlijn en door naar huis.
Half europa in een maand moet best lukken denk ik en uiteraard alles met de nacht trein (bespaard een hoop geld wat ik vast wel ergens anders voor kan gebruiken haha)

 0
Avatar jlon
do 11 jun 2009 18:58

jlon Ik zou naar Hurricane gaan en als ik dan toch in Duitsland ben Hamburg bezoeken. Dan zou ik de 24e juni na de examens naar Antwerpen gaan naar Camping Zuid om ook dit festival mee te pikken. En om af te sluiten zou ik mijn vriendin een plezier doen en een trip naar Londen doen.

 0
geen avatar
do 11 jun 2009 19:15

minth Naar Hurricane, me daar helemaal naar de pleures feesten en vervolgens de trein pakken naar een ver, oost europees oord. Tijdens deze treinreis heerlijk uitgerust uitstappen, hopelijk in Praag. Hier zachtjes aan het feest van de dagen ervoor herbeleven om vervolgens een cultuurtrip te maken waar je U tegen zegt (Rome-Madrid, anyone?). Dit alles om volgend schooljaar heerlijk te kunnen slijmen bij lerearen met interessante anekdotes en feitjes (ik moet toch op éen manier m'n examen halen!)

 0
Avatar Fake-you
do 11 jun 2009 19:23

Fake-you Ik zou eerst naar Hurricane gaan natuurlijk, daarna een stop maken in Berlijn en omstreke om daar te genieten van de underground scene, heerlijk. Hierna zou ik nog langs Sziget reizen om daar mijn festivalvakantie compleet te maken, hierna nog terug via Antwerpen en weer terug naar huis. Heerlijk door half europa reizen, wat cultuur opsnuiven en vooral flink feesten!

 0
Avatar jeroensiep
do 11 jun 2009 19:42

jeroensiep Dan word het toch duidelijk Hurricane, heerlijke line-up! Bovendien kan ik het pasje heel goed gebruiken voor mijn Sziget-reis en eventueel voor Pukkelpop. Verder ben ik nog nooit in Rome geweest en zou ik daar toch wel verandering in moeten brengen. En als ik dan toch gratis kan reizen zal ik in Berlijn, Parijs en Londen nog wel even een showtje meepakken. Rammstein in Berlijn, Placebo in Parijs en Babyshambles of Peter Doherty in Londen. Klink goed, toch?

 0
Avatar pepijn90
do 11 jun 2009 20:05

pepijn90 Ik heb wel een mooie tocht door Europa in gedachten: Eerst even langs Berlijn en Praag. Dan 3 dagen feesten op Nova Rock. Eventueel een dagje nagenieten en vervolgens door naar Rome. Als laatste via Parijs naar Werchter om daar nog eens 4 dagen te feesten op A3!

 0
Avatar imdtseb
do 11 jun 2009 20:23

imdtseb Hurricane here I come! Maar eerst wel even naar Luxemburg (voor goedkopere waren in te slaan natuurlijk!), vandaaruit even naar Nürburg (wagen huren, en racen over die ring!), de reis gaat verder naar Scheessel voor Hurricane. Na het festival wil ik toch nog eens een grotere stad bezoeken dus op naar Berlijn (daar sia ltijd wel iets te beleven!)

 0
Avatar BTNGHRTSBB
do 11 jun 2009 20:29

BTNGHRTSBB Mijn eerste stop zou in Scheessel zijn, Hurricane!
Hier genieten van de heerlijke muziek en sfeer.
Van daaruit zou ik vertrekken naar Bratislava, waar ik (hopelijk) à la Eurotrip een hotelletje voor 5 ct vind.
Of natuurlijk gewoon rondwandel in deze doodnormale stad met toch wel geweldige gebouwen.
Daarna zou ik de trein nemen naar Rijeka, in Kroatië, waar ik 2 dagen aan het strand zal verblijven.
Mijn laatste stop alvorens terug te reizen wordt denk ik Milaan, zodat ik al het geld dat ik nog over heb daar kan uitgeven aan dure spullen.
Festival, architectuur, zonnen, winkelen: Lijkt mij een perfecte manier om 10 dagen door te brengen met de Interrail pas.

 0
Avatar michielbrands
do 11 jun 2009 20:36

michielbrands Stap 1: Naar Berlijn, Alvast aan de Duitse taal wennen en een prachtige stad bekijken naar horen zeggen want ik ben er nog nooit geweest.

Stap 2: Naar Novarock zelf in Oostenrijk, al druk gekeken naar dit festival maar vond het toch iets te ver. Maar ik verheug met nu al op een festival met oa. disturbed, metallica & nine inch nails.

Stap 3: Door naar Rome, lekker bijkomen van een weekend helemaal loos gaan op de heerlijke muziek. En rustig alle toeristische bezienswaardigheden als het Coloseum en het Vaticaan bezoeken.

Stap 4: weer terug naar Nederland gelijk naar Enschede, we gaan voor 27 juni als terugkomst en dan rechtstreeks naar Papa Roach!!

 0
Avatar Frinsel
do 11 jun 2009 20:39

Frinsel whoohw... vette actie...

Dit lijkt me een mooie kans om een keer Berlijn te bezichten. Het lijkt me een mooie stad met een hoop cultuur.

Ook wil ik naar Barcelona om een vriendin op te zoeken die ik ken via zomervakantie 2003. Spreek haar alleen maar via internet lijkt me weer leuk om haar weer te zien. (en natuurlijk voor de zon)

Na mijn opleiding zou ik naar Stockholm gaan. Maar door verschillende omstandigheden is daar nooit wat van gekomen. Lijkt me nu mooi tijd om een keer in te halen.

Ook Ierland trekt mij heel erg. Op naar belfast of dublin. Lijkt me super.

En natuurlijk rocken op Nova Rock in Oostenrijk ;) ... En als het even meezit ook naar Metalcamp ;) ...

Maar ik weet niet precies hoelang en hoeveer je kan reizen met de InterRail Pass... Dat wordt in iedergeval veel vakantie dagen opvragen ;) ... Zijn ze op het werk niet blij mee...

 0
Avatar Frinsel
do 11 jun 2009 20:47

Frinsel Met de sonisphere kaarten zou ik trouwens naar een vriend en vriendin gaan die nog steeds niet weten of ze naar sonisphere gaan omdat die vriendin haar been heeft gebroken en nog niet weet of ze dan al goed gerevalideert is om al leuk rond te huppellen op het festival. Maar met een gratis kaartje moet dat makkelijk lukken ;) ..

 0
geen avatar
do 11 jun 2009 20:55

NFD Qua festival is het heel duidelijk: Novarock.

Voor wat betreft de Global Pass wordt het een lastigere zaak, er zijn er namelijk 4 die de keuzemogelijkheden behoorlijk beinvloeden, dus dan maar alle 4 de opties geven.

Global Pass - 5 dagen reizen binnen 10 dagen

Dag 1: met de nachttrein richting Oostenrijk, scheelt een reisdag.
Dag 1 t/m 3: Novarockfestival
Dag 4: Novarock – Ljubljana (reisdag 2 gebruikt)
Dag 5: Ljubljana + nachttrein naar Belgrado
Dag 6: Belgrado
Dag 7: Belgrado + nachtrein naar Zagreb (reisdag 4 gebruikt)
Dag 8: Zagreb
Dag 9: Zagreb en 's nachts terug naar Utrecht.
Totale treintijd: 2 dagen en 10 uur.

Omdat je gebonden bent aan de geldigheid van de Globalpass heb ik gekozen voor steden die relatief dicht bij elkaar liggen en waar ik nog niet geweest ben. Gezien de ligging van Novarock is voormalig Joegoslavie dan absoluut mijn favoriete bestemming. Drie hoofdsteden in drie voor mij nog bekende landen, ideaal.

Global Pass – 10 dagen reizen binnen 22 dagen

Dag 1 t/m 5 en 2 reisdagen zullen opgaan aan het Novarock festival. Omdat ik nu meer keuze heb zal ik na het festival naar huis gaan, even rustig chillen om vervolgens op dag 7 richting Berlijn te vertrekken. Hier zal ik een dag of 3 a 4 blijven, ondertussen wat leuke shows meepikken, en op dag 11 en 12 mijn 4e en 5e reisdag op te maken met een trip naar Sofia. Daar aangekomen heb ik nog 10 dagen en 5 reisdagen over. Een paar dagen Sofia, naar Skopje (met overstap in Thessaloniki, pak ik mooi even Griekenland mee) om via Belgrado en Zagreb naar huis te gaan.
Totale treintijd: 4 dagen en ruim 20 uur.

Global Passes met onbeperkt reizen
Deze Global Passes hebben maar één doel voor mij: alle hoofdsteden van interraillanden bezoeken die ik nog niet bezocht heb. Sofia, Sarajevo, Zagreb, Skopje, Podgorica, Belgrado, Istanbul en Ljubljana liggen allemaal in Zuid Oost Europa en zijn zeker met de 22 daagse pas en het uitstekende nachtnet aldaar prima te combineren met Lissabon en Madrid. Dan blijft er één stad over, maar met een maand-pas moet ik ook nog wel even naar Oslo kunnen, desnoods dag 29 en 30, op m'n laatste kracht.

 0
Avatar wishmaster
do 11 jun 2009 22:05

wishmaster Naar welke steden ik naast het festival zou gaan is erg makkelijk. Ik pak de kaart van europa en doe 3 keer mijn ogen dicht terwijl ik 3 (hopelijk verschillende) steden kies. Hierdoor zal ik in ieder overal terecht komen.

Het festival waar ik heen zou mogen is dan aan jullie, nu kunnen jullie je ogen dicht doen en er 1 voor mij aanwijzen.

 0
Avatar smash71
do 11 jun 2009 22:33

smash71 wij gaan eerst naar Novarock, speciaal voor FAITH NO MORE (we hebben geen andere mogelijkheid om ze elders te zien op de festivals DUS DAT ZOU HEEEEEEL GOED UITKOMEN!!)
Daarna bezoeken we uiteraard Rome om ons nieuwe FAITH NO MORE shirt te showen aan de paus in Vaticaanstad.

Waarschijnlijk moeten we hierna afreizen naar Lourdes voor een healing omdat we in Vaticaanstad hardhandig van het plein zijn verweiderd ;-)

Hierna door naar Leuven voor het festival der festivals: ROCK WERCHTER!!!!!

 0
Avatar hurricane
do 11 jun 2009 23:09

hurricane Ja ik wil echt supergraag naar Hurricane om Brand New, The Sounds, Moby, The Mars Volta, Ladyhawke, Editors en nog veel meer te zien. Echte een geweldige line-up :D
Daarna zou ik graag eens willen afreizen naar Barcelona, Parijs en weer eens naar Londen! Ook zou ik wel weer naar Boedapest en Berlijn willen gaan! Kortom: te veel om op te noemen. ;)

 0
geen avatar
do 11 jun 2009 23:15

quirk Au, héél moeilijk kiezen tussen Hurricane en Nova Rock! Maar ik ga toch voor Hurricane. Daarna alle hoeken van Europa langs: door naar Wenen om even te chillen en cultuur te snuiven, Valencia voor de zon en de gezelligheid, met Stavanger als afsluiter om eindelijk dat vriendinnetje dat daar woont weer eens te zien.

 0
geen avatar
do 11 jun 2009 23:26

kingofinsania Faith No more! Metallica! Guano Apes!!
Novarock it is!
Overladen met CD's, shirts, petten, balonnen en opblaaspoppen treinen we verder naar Wenen, alwaar ons de heilige St Gertrudis ons zal verschijnen, gekleed in een roze ballerinatutu. Waarom lijkt geen mens te weten, maar ze zend ons naar Belgrado.
Joegoslavische biertjes heisen, kogels ontwijken (of was die oorlog al gedaan?) en pootjebaden in de Donau!
Dan per boemeltrein naar Rome, alwaar we gaan hillhoppen (jaja, pas maar op, binnen 20 jaar een olympische sport!) en de luidste boer ooit laten registreren in het Colloseum!

Of anders blijf ik gewoon in mijn bed liggen...

 0
Avatar jessicaR
do 11 jun 2009 23:47

jessicaR Beide festivals hebben een goede lineup, maar ik zou heel graag naar Hurricane gaan! En dan nemen we een lekkere omweg met de Interrail pasjes. Rome, Wenen en Berlijn zou ik bijvoorbeeld heel graag nog eens bezoeken! Maar Hurricane wordt natuurlijk het grootste feestje, vooral van The Sounds en Kings Of Leon daar zien zou ik erg gelukkig worden :D

 0
Avatar Grungemodel
vr 12 jun 2009 00:52

Grungemodel Ik zou voor de afwisseling eens richting Nova Rock gaan om Faith No More, Dredg en NIN te gaan zien! Maar voordat ik daarvan mag genieten, zou ik eerst een biertje doen in Munchen.

Na het festival wil ik doorreizen naar 'Metelkova City'in Ljubljana, Slovenië. Om te genieten van alle creativiteit en feestjes. Na Slovenië wil ik doorreizen naar Budapest om daar op zoek te gaan naar de Kerts, die elk jaar weer een andere locatie hebben en waar ze veel live muziek hebben en leuke feestje :).

Vanaf Budapest wil ik naar het ooit verscheurde Sarajevo en Mostar over het enigste treinspoor in het land. Hopelijk is er nog een mooi balkan feestje te beleven!

Daarna richting het relatief onbekende Montenegro om te raften in de diepste kloof van Europa, de Tara Canyon.Als het even kan ook nog van de zon genieten in Kotor aan de kust.

Uiteindelijk wil ik deze fantastische reis eindigen in Skopje, van waar ik wil terugliften naar Nederland of naar Dour natuurlijk ;-). Waarschijnlijk dat laatste...

 0
Avatar jdeb
vr 12 jun 2009 06:25

jdeb Ik zou als eerste kiezen voor Hurricane! En dan genieten van 3 dagen met gezelligheid, bier en de beste bands! Daarna zou ik mijn tour willen vervolgen naar Kopenhagen, dan hier even lekker tot rust komen en dan daarna vertrekken de zee over richting Stockholm! En om de tour nog scandinavischer te maken zou ik daarna graag nog naar Oslo reizen!

 0
geen avatar
vr 12 jun 2009 08:40

folkert hurricane it is, ab-so-luut,
rustig aan beginnen op een terrasje in Groningen, dan door naar Bremen om goed warm te draaien, en na het weekend verder naar Rostock om even lekker uit te waaien

 0
Avatar marcus-in-heaven
vr 12 jun 2009 09:49

marcus-in-he.. Nova Rock heeft een GEWELDIGE line-up! Daar zou ik wel bij willen zijn. Natuurlijk zou ik dan Nickelsdorf aandoen, want daar wordt Nova Rock gehouden. Daarna doorreizen naar Varna (Bulgarije) om daar lekker een paar daagjes aan het strand te liggen en op weg naar huis nog even langs Praag om de pracht en praal van die stad te bewonderen.

 0
Avatar RwaydaRiot
vr 12 jun 2009 12:46

RwaydaRiot Nova Rock is awesome line up! Daar zou ik dan eerst naartoe gaan. Daarna naar een mooi stadje in de buurt om te shoppen. Gewoon rustig aan relexen en genieten. Daarna doorrijden naar verschillende plaatsjes om vanalles te doen en misschien kom ik nog wel een festival of concert tegen wat me leuk lijk :')

 0
Avatar eleison
vr 12 jun 2009 13:18

eleison Ik zou afreizen naar Nova Rock in
Nickelsdorf. Voordat ik hier mijn tentje op ga zetten zal ik toch eerst even een kijkje in Barcelona moeten nemen om letterlijk en figuurlijk op te warmen.

Om deze trip passend af te sluiten zou ik nog even langs berlijn gaan om daar op 30 juni Nine inch nails nog een keer te zien.

 0
geen avatar
vr 12 jun 2009 13:28

frankgroot Wát een geweldige prijs.. Wanneer mijn goede vriend Thomas en ik díe zouden winnen staat ons echt de roadtrip van ons leven te wachten.. Zoals vele mannelijke muziekliefhebbers met ons zijn wij ho-tel-de-bo-tel van zangeres Mette Lindberg van de Asteroids Galaxy Tour. Vanaf de eerste keer dat zij op een woensdagavond in januari een in den beginne wijfelend Paradiso in lichterlaaie zetten, dromen wij ervan deze muziekgodin de liefde te verklaren. Tijdens London Calling zweerden wij allebei individueel dat die ene knipoog in onze hoek naar één van ons bedoeld was, maar hebben we weinig contact kunnen leggen. Op Bevrijdingspop Haarlem bleek de afstand te groot, en lukte het ons óók al niet om Mette te verleiden of ons alleen al op te merken.

We zijn behoorlijk desperate, maar deze zomer kan de zomer van ons leven worden, onze summer of love, wanneer wij op een liefdesqueeste zouden mogen gaan. We zouden met ons studentenbudget nog nèt naar Southside (waar de Asteroids Galaxy Tour op 19 juni speelt) en Keulen (20 juni) kunnen reizen, om dan vanaf Hurricane (21 juni) het spoor van Mette met het interrailticket achterna te reizen naar Kopenhagen. Hier ligt ons ongetwijfeld een hééérlijke bedevaartstocht te wachten, vol Carlsberg, Tuborg, en een heuse vrouwenjacht op Mette-look-a-likes. Hiernaast is Kopenhagen natuurlijk gewoon een ongelooflijke hippe stad.

Een betere afsluiting voor onze Asteroids Galaxy liefdes-Tour is er natuurlijk niet dan een paar dagen bijkomen in het Deense kustplaatsje Lindberg. Ongetwijfeld komt Mettes familie hier vandaan, en wij zouden hen dan ook graag ontmoeten. Of, als dat niet lukt, gewoon nog meer Carlsberg en Tuborg drinken en bijkomen op het Deense strand.

Wees niet bang hoor, we zullen de band (en al helemaal niet Mette) absoluut niet lastigvallen. We zijn slechts groupies, en heel beschaafde. Echt waar. We zijn echter alleen ook arme studenten, en onze zomer zou er zó veel fijner van worden wanneer wij deze tour konden gaan maken. Lijkt ons te gek. Een soort van Golden Age, al is het voor een maand. Wauw.

 0
Avatar babbel
vr 12 jun 2009 14:35

babbel Oei en wow! Al geruime tijd spam ik, al mijn Hyves-'vrienden' plat om een stem op mij uit te brengen, in de hoop geluk te hebben in een race waarin een Interrail-ticket te bemachtigen valt.
Waarom ik zo graag een Interrail-ticket zal winnen? Wat is voor mij de 'zin' van deze prijs, van dit kaartje? Deze opent de deur van Europa, daarmee misschien ook de deur naar mijn hart. Reizen is waar ik voor leef, waar ik van geniet - maar wat ik wegens omstandigheden al te lang en geruime tijd niet heb kunnen doen - pas onderweg kom ik thuis.
Mijn doel, wens, droom, is om mijn reiservaringen te beschrijven en deze uit te brengen: mijn reis-en schrijfdrang vieren hoogtij, dat eerste boek komt eraan!

Helaas lijken mijn mede-Hyvers hier (nog) niet zo warm voor te lopen.. De kans dat ik aldaar een treinkaartje win, is zo groot als de mogelijkheid dat Caleb Followil vanmiddag bij mij op de stoep staat.

Maar, wat zie ik nu? Niet énkel kan ik een ticket winnen om door Europa te tuffen, ik kan ook nog eens gaan staan kwijlen bij mijn mooie fijn Koningen! (Kings Of Leon, hubbahubba, I'm on call boys, Hurricane it is!)

Al nakwijlend reis ik, als theater- en cultuurfanaat, nátuurlijk en voor het eerst in mijn leven, af naar Rome, alwaar ik een sprong neem, terug in de tijd. De zon bruint mijn gezicht, terwijl ik de plaatjes uit mijn studieboeken tot leven zie komen. Opgewarmd door deze wereldse stad, trein ik verder richting Istanbul. Dacht ik dat Rome veel te bieden had, wat men hier heeft weten te bouwen is onvoorstelbaar. Daar kan geen MOMA tegenop! Ik stap stevig rond, wordt overspoeld door de rijkdom aan cultuur en stap met mijn linkervoet Azië in, terwijl mijn rechtervoet zich nog in Europa bevindt. Na een kennismaking met een waterpijp, ik houd het netjes bij een appelsmaakje, is de tijd rijp voor een spurt richting de derde stad van mijn keuze.
Kiezen is niet mijn sterkste eigenschap, ik ben een twijfelaar-pur-sang, en laat het lot bepalen. De eerste trein die vertrekt, wordt mijn tijdelijke huisje. Waar zal ik uitkomen? Misschien drentel ik binnen afzienbare tijd door de straten van het door mij zo geliefde Parijs, leer ik het hedendaagse theater kennen in Berlijn, bewandel ik prachtige bruggetjes te Praag óf is het de Engelse tongval die mij doet ontwaken. Welkom thuis, mind your step, Heatcliff, William, Joehoe, it's me, don't believe my name is Cathy, but if you want me to be...That'll be okay! Ik sla wat foute souvenirs in en keer dan huiswaarts. Holland, mijn land van herkomst, maar allerminst de plek waar mijn wortels liggen. Nadat ik mijn gedachten op een rijtje gezet heb en een uitgever zo enthousiast heb gekregen om mijn verhaal uit te brengen, duurt het dan ook niet lang eer ik wederom vertrek. Mijn persoonlijke 'festival'tour, opende niet enkel de deur naar Europa. Deze opende tevens een deurtje van binnen, het meisje dat durft te gaan, ervaren en wil ontdekken, dat lééft, trekt er weer op uit! Vastroesten? Blijven poetsen, tot je zo sterk blinkt dat heel de wereld er van kan genieten :)

 0
Avatar hurricane
vr 12 jun 2009 19:20

hurricane En niet te vergeten: Silversun Pickups op Hurricane! Wat zou ik hier graag heen willen zeg :D
En dan door heel Europa verder reizen, vooral naar Barcelona zou ik graag eens willen gaan.

 0
Avatar hurricane
vr 12 jun 2009 19:21

hurricane Brand New (L)

 0
Avatar jonjonker
vr 12 jun 2009 19:27

jonjonker tja, Nickelsdorf komt op plaats 1, ben een vriend van me metallica nog een keer schuldig na het verpesten van een eerder concert van ze.

daarna door oostenrijk - zwitserland naar het ge-wel-dige Parijs. waar ik waarschijnlijk na een een dag schreeuwend de trein weer instap omdat ik genoeg heb van de franse bevolking.

Daarna even snel via duitslanda naar Finland begint. jawel, Ruisrock in Turku komt eraan! Een van de oudste festivals ter wereld! wat een sfeer daar!

Na ruisrock lekker uitrusten in de trein opweg naar lapland, Kopenhagen en Oslo. om de laatse dagen te kunnen genieten van de scandinavische gastvrijheid, blonde dames en overweldigende natuur!

Met vriendelijke groeten=D

 0
geen avatar
vr 12 jun 2009 20:04

Lena Ik zou graag naar hurricane gaan in duitsland, aangezien hier veel van mijn favoriete bands komen zoals kings of leon.
Hierna maak ik een stop in st. Gallen (zwitserland) om een van de beste bands te zien: yeah yeah yeahs.
hierna reis ik snel af naar athene omdat hier placebo speelt , en dit is toch wel een band die ik mis in de programmering van hurricane!

Geweldige reis door leuke landen, en al mijn lievelings bands gezien!


Open Air St. Gallen St. Gallen, SU, Switzerland

 0
Avatar f4r0ut
vr 12 jun 2009 22:32

f4r0ut Zo! Zou graag naar Hurricane willen gaan! Is een hele mooie line-up! Dan zou ik richting daar heen gaan natuurlijk. Dan zou ik naar het goeie ouwe Duitsland gaan, omdat ik nog naar Wacken ga. Maar paar dagen ervoor lekker nog even touren in Berlijn, lekker van het goedkope sterke dranken genieten. Dan zou ik nog langs Rome en Italie gaan, lekker even tussenuit. Shoppen, tussenuit, genieten van de natuur etc. Zou zo'n mooie vakantie zijn!
Sowieso, in de trein zitten is al zo'n leuke bezigheid!

Groetjes =]

 0
Avatar Jetho
za 13 jun 2009 07:41

Jetho Haha, dit is wel een hele mooie prijsvraag.

Natuurlijk zou ik graag naar Hurricane willen, Pixies!! Waar ik nog meer heen zou gaan zou een beetje afhangen van welke Global Pass je wint(de duur), maar ik zou de pass sowieso gebruiken om vrienden van mij op te zoeken in Europa, in Frankfurt en Stockholm. Het zou helemaal perfect zijn als ik dan nog naar mijn droomfestival, Roskilde in Denemarken, zou kunnen...
Maar laat ik nu maar stoppen met dromen, wat een zomer zou dat worden ;-)

 0
Avatar CoBhCNL
za 13 jun 2009 13:27

CoBhCNL Ik zou in ieder geval naar Nova Star willen. Vooral omdat ik Metallica nog nooit heb gezien, maar ook omdat de rest van de line-up gewoon ronduit geweldig is:)
Maar daarvoor zou ik, naar gelang de lengte van de pas is (je hebt namelijk 4 verschillende mogelijkheden) verschillende steden willen bezoeken.
Ten eerste wil ik naar Praag, omdat ik daar nog nooit geweest ben en omdat het lekker goedkoop indrinken is. Daarna wil ik ook zeker nog naar Parijs, omdat ik daar ooit met mijn schatje wil zijn:) Lekker romantisch dineren met uitzicht op de Notre Dame en de Eiffeltoren:)
Dan (kijkend naar de tijd van de pas) zou ik eerst nog naar Rome willen om al die mooie vergane pracht en praal van het Romeinse Rijk en meer te bekijken. Daarna zou ik, als het nog kan, naar Barcelona en Porto willen, om te genieten van de kunstwerken van Gaudi en om de voetbalsfeer en de gastvriendelijkheid daar te proeven. Ik ben nog nooit ergens anders geweest dan Belgie of Duitsland, dus dat zal wel een cultuurschock opleveren;)

 0
geen avatar
za 13 jun 2009 14:02

bierbrouwer Wow, wat een actie! Mijn voorkeur gaat uit naar Novarock, wat een programma ligt daar.
De rest van de reis zou richting het oosten gaan, naar steden als Sofia, Boekarest, Belgrado. Terug in de tijd.

 0
geen avatar
za 13 jun 2009 14:09

samantha1989 Ooh ik wil zeker wel naar Nova Rock!
De line- up is zo gaaf. :) Smelt spontaan weg bij de namen.
Ik zat net te bedenken wat te doen in de vakantie naast het gaan naar Wacken Open Air. Dat wordt dus Wenen, Parijs en misschien festival Sziget als ik de prijs win. Dit is zo'n coole actie. :D Athene lijkt me ook leuk en en.

 0
geen avatar
za 13 jun 2009 15:32

Marjo_ Ik zou heel graag naar Hurricane willen, The Editors en Kings of Leon zijn echt mijn helden! Als ik daar bij zou kunnen zijn, dan zou ik wel kunnen sterven van geluk!
Nadat ik met volle tuigen van dit festival heb genoten zou ik dan doorreizen naar Praag, omdat ik daar heel graag een keer heen wil. en ook Milaan en Rome staan al heel lang op mijn verlanglijstje.
Op 18 juni hoor ik dat ik geslaagd ben en deze prijs zou echt het ultieme examencadeau zijn!

 0
Avatar FSASkia
za 13 jun 2009 16:13

FSASkia Ik zou graaaaaaag naar Nova Rock willen.
Metallica, Placebo, Slipknot, Nine Inch Nails, Limp Bizkit, Kaiser Chiefs, Disturbed, Trivium, Sonic Syndicate en Bring Me The Horizon !
OhMyGod ! Dit kan niet beter !

De treinreis gaat eerst naar Oostenrijk ofcourse, dan feesten =D !
daarna zou ik langs Praag willen.
Ook waar ik graag heen wil is Milaan en Barcelona =D

 0
Avatar TEUNNN
zo 14 jun 2009 11:21

Rock-in-Hell Dat zal zeker Hurricane festival worden, met name vanwege bands als Blood Red Shoes, Eagles of Death Metal, Kings Of Leon, Silversun Pickups, the Asteroids Galaxy Tour en stiekem toch ook wel een beetje vanwege the Ting Tings en the Wombats. Hurricane heeft zo'n beetje de line-up die Lowlands zou moeten hebben wil het haar naam nog behouden, ik hoor steeds meer mensen negatief over onze oude, vertrouwde llow. Nova Rock is ook wel leuk, maar vooral veel hardrock die mij nooit écht heeft aangesproken. Nou zou ik Placebo wel nog eens live willen zien, maar dat komt vast nog wel een keer.
Ik zou ook naar Polen toe gaan, een heel goede vriendin van mij komt daar vandaan en ik denk dat ik haar heel veel plezier zou doen met een reisje die kant op. Zelf zou ik naar Rome gaan, altijd al eens heen gewilt. Net als Parijs, eigenlijk een schande dat ik daar nog nooit ben geweest.
Ik hoop dat ik de kaartjes win!
Mvg,
Teun Wolters

 0
Avatar TEUNNN
zo 14 jun 2009 11:22

Rock-in-Hell Rock-in-Hell schreef:
Dat zal zeker Hurricane festival worden, met name vanwege bands als Blood Red Shoes, Eagles of Death Metal, Kings Of Leon, Silversun Pickups, the Asteroids Galaxy Tour en stiekem toch ook wel een beetje vanwege the Ting Tings en the Wombats. Hurricane heeft zo'n beetje de line-up die Lowlands zou moeten hebben wil het haar naam nog behouden, ik hoor steeds meer mensen negatief over onze oude, vertrouwde llow. Nova Rock is ook wel leuk, maar vooral veel hardrock die mij nooit écht heeft aangesproken, ookal doet mijn gebruikersnaam anders geloven.:P Nou zou ik Placebo wel nog eens live willen zien, maar dat komt vast nog wel een keer.
Ik zou ook naar Polen toe gaan, een heel goede vriendin van mij komt daar vandaan en ik denk dat ik haar heel veel plezier zou doen met een reisje die kant op. Zelf zou ik naar Rome gaan, altijd al eens heen gewilt. Net als Parijs, eigenlijk een schande dat ik daar nog nooit ben geweest.
Ik hoop dat ik de kaartjes win!
Mvg,
Teun Wolters

 0
Avatar cruzh
zo 14 jun 2009 22:54

cruzh Hell yea wil ik naar één van deze festivals toe! Ik zou graag naar Hurricane gaan. Dat festival heeft echt mijn line-up! Met Franz Ferdinand, Kings of Leon, Paolo Nutini, The Gaslight Anthem, Keane en de rest van de geweldige artiesten zal dit zeker weten een prachtervaring worden.

Met de bijkomende interrail pas valt natuurlijk ontzettend veel leuks mee te beleven.
Waar ik zeker heen zou reizen, mocht ik deze actie winnen, is Glastonbury. Die naam alleen zegt al genoeg lijkt me: werkelijk een droomfestival!
Vervolgens reis ik terug, op weg naar Werchter voor Rock Werchter, of course.

Na deze heftige dagen zal ik verder reizen naar Parijs om mij daar te wanen als parisienne en heerlijk te ontspannen met behulp van de lokale smakelijke bistro's, koddige koffietentjes en de typische boutiques. Na Parijs zal mijn geld denk ik ver op zijn, en daarom zou ik graag afsluiten met een nog ontspannender, goedkoper weekend aan het strand. En laat dit nu perfect mogelijk zijn in het mooie Spaanse Valencia!

Dude, wat zou dit een prachtprijs zijn om te winnen. Het zou mijn vakantie werkelijk onvergetelijk en waarschijnlijk zelfs onovertreffelijk maken!

 -1
Avatar Nadiepadie
ma 15 jun 2009 00:40

Nadiepadie Mijn keuze is hoe dan ook Nova Rock! Het lijkt me een geweldig festival.
Nine Inch Nailswil ik heel graag live zien en ik heb bewust lang haar voor de optredens van Metallica!
Als dat geen goede argumenten zijn.;-)

De allereerste stad die zeker bezocht gaat worden is Parijs, ik ben er ‘n paar jaar geleden al ‘n keertje geweest
en toen trof ik op het kerkhof, raar maar waar, ‘n zeer mysterieuze man aan, gekleed in ’n zwarte, lange leren jas!
Ik kon zijn gezicht niet goed zien, want hij droeg ’n grote zonnebril en z’n krullen hingen voor z’n gezicht.
hij had zijn portemonnee laten vallen, waardoor ik in elk geval zijn naam wist. Na wat ‘’gehyved’’ te hebben, kwam ik uit bij deze meneer:
http://www.pulp.co.nz/images-listings/original/kJFjkqx4V7vd4wuqyo1iJimMorrison.jpg
Ik merkte aan zijn gedrag dat hij duidelijk ’n boodschap voor me had.
Nu word ik iedere nacht wakker gehouden, omdat ik steeds die man met z’n grote zonnebril en krullen zie.
Op ’n dag liep ik naar de supermarkt, met grote letters stond er op de muur geschreven: ‘’Hello, I love you!’’
Eenmaal in de supermarkt gedroegen de consumenten zich erg vreemd! Maargoed, ik dacht het zal wel en loop naar de cassiere.
Tot mijn grote verbazing zei ze ineens: ‘’People are strange’’.
Vanbinnen voelde ik mezelf ellendig ik wist dat al deze gebeurtenissen te maken hebben met die mysterieuze man, daarom wil ik nog graag n keer naar Parijs om hem te meeten.

De tweede stad die ik graag zou willen bezoeken is Rome!
Ik heb namelijk al zo’n 3 jaar het geweldige idee om de frikadel daar te gaan introduceren.
Ik weet zeker dat het bigbusiness word dus geef me alsjeblieft die kans!
Mochten jullie mij die kans willen geven, dan ben ik natuurlijk bereid om n kaartje sturen met de tekst :
‘Buongiorno, Buongiorno!’’ aangezien ik verwacht binnen 2 dagen een enorm succesvol culinair bedrijfje op te starten, moet je rekening houden met mijn gebrekkig Italiaans!

De laatste stad die bezocht gaat worden is Amsterdam!
Ik vind het verschrikkelijk dat de chinezen nog meer foto’s van onze hoofdstad hebben dan ik.
Ik zou ook zo graag ’n fotocollectie willen hebben, waarop ik te zien ben voor elk monument( of iets wat erop lijkt) met constant dezelfde gezichtsuitdrukking, ja daar zou ik echt van kunnen genieten!
Ook kun je het aantal keren dat ik er ben geweest op één hand tellen.

Als ik deze prijs win, zou dat geweldig zijn!

Nadie,

 0
Avatar nienkeeej
ma 15 jun 2009 12:28

nienkeeej Ik zou eerst Salzburg bezoeken, altijd al eens willen zien. Daarna ziek hard naar NovaRock gaan, METALLICAAAAAA ! dan lekker doorreizen naar Berlijn offcourse.. Dan lekker treinen naar Roskilde, om als klap op de vuurpijl nog heerlijk van zowel de Denen als het festival te genieten..

Zou een perfect begin van de vakantie zijn !

 -2
Avatar Manoonie
ma 15 jun 2009 13:19

Manoonie Ik zou zeker heel graag naar Nova Rock willen. Ten eerste: Metallica is te gek, ten tweede: ik wil al vet lang placebo live zien, ten derde: ik ben nog nooit in oostenrijk geweest.

Verder steden die ik zou willen bezoeken: Praag, ben ik wel eens geweest maar vind het een heel mooie stad, misschien rome, toch ook erg bijzondere stad. En dan nog parijs ^^.

Btw, echt coole actie is dit!


Manon

 0
geen avatar
ma 15 jun 2009 13:51

matthijsv Het lijkt me helemaal super om naar NovaRock te gaan. Het lijkt me super omdat er goede artiesten komen en geweldige bands waar ik fan van ben zoals staind, disturbed en lacuna coil. Maar ook omdat metallica komt wat me heel vet lijkt om mee te maken
De steden die ik zou willen bezoeken met de interrail zouden Parijs, Praag en Berlijn omdat ik daar nog nooit geweest ben en het mij 3 geweldige steden om eens te zien.

t lijkt me super om heen te gaan.

Matthijs

 0
Avatar rrree
ma 15 jun 2009 15:11

rrree hopsakéé natuurlijk eerst naar Nova rock en een dag later meteen door naar hurricane... dan rustig aan richting good old Moskou om eind juni Faitn No More nog 1x te zien!

Tot slot tienertour-tijden herleven in 1 van mijn favoriete steden; Helsinki... om daar de boot te pakken richting zweden, zodat ik begin juli eindelijk 'n keer beland in: Roskilde!

Hell yeah! X-)

 -2
geen avatar
ma 15 jun 2009 17:52

Fannie Ik wil heel graag naar NovaRock omdat ik er al zooooveel over gehoord heb en ik het niet eens ken. Ik moet dit jaar veel werken om mijn studies te betalen en kan zodus naar geen enkel festival.
Ik zag ook dat Metallica kwam, Da's men liefje zen favoriete groep (dus ik zou hem ook ng eens kunnen verassen (: )
Duimen!
x

 0
Avatar louissssss
ma 15 jun 2009 18:54

louissssss ik wil naar Nova Rock.
en onderweg langs wenen,
budapest voor een voorproefje of sziget!!
en berlijn..
een kort berticht maar alles staat er in..

 0
Avatar bartjudo
ma 15 jun 2009 19:40

bartjudo :P aangezien het toch voor een maand geldig is:P stap 1 loop naar me kast en zoek zoveel mogelijk kleding:P stap 2 :P op de trein stappen:P en dan naar tsjechie voor het begin festival rock for poeple:P lekker klein om te beginnen:) dan langs nurnberg en munchen naar Nova rock:P om james root en ze 8 broeders te ere:) en per ongeluk de guano apes en die toten hosen te bezichtingen:) daarna richting italie voor jawel Gods of metal:) altijd plesant;) dan begint muziek me toch gek te maken en een beetje uitrusten aanzee in italie is niet verkeerd:D daarna door naar GMM:P ookal heb ik toetsen virtueel in je droom kan alles:P en net als vorig jaar weer een paar prachtige pits opzoeken:P en als een garnaal wakker worden omdat al je vrienden in de tent blowen en jij voor straf passief moet meedoen omdat het buiten regent >-< :P daarna door naar ja :P jawel huis

 0
Avatar Dustsucker
di 16 jun 2009 12:31

Dustsucker Wat een heerlijke manier om de vakantie te beginnen! 10 dagen reizen en chillen met mijn vriendin, zo deel ik ze in: De vrijdag reizen iwe af naar Scheessel, om daar 3 dagen op het festival Hurricane te verblijven. De zondagnacht brengen we hier ook door, om vervolgens vroeg op te staan en de 2km naar het station te lopen. Onze reis gaat vanuit hier naar Boekarest om uit te rusten in een heerlijk spa. Even later zullen we vertrekken naar Ljubljana om deze stad te verkennen. Aangezien we ook nog terug moeten naar Nederland en hier niet langer dan een dag voor zouden kunnen reizen, vertrekken we naar Zwitserland. Onze laatste dag(en?) vertoeven we dan in Genève met een mooi hotel, waar genoeg interessante museau zijn om de kou te ontwijken. De laatste dag van de 5 reisdagen gebruiken we dan dus om terug te gaan naar Nederland om op maandag weer te beginnen met werken...

 0
geen avatar
di 16 jun 2009 15:26

4Rikv Dat zou echt een geweldige zomer worden....Eerst naar Arnhem om helemaal los te gaan op de EO jongerendag...dan door naar Amsterdam voor een bezoek aan het Stedelijk, en als laatste naar Moskou voor de vodka!!!!! Nee als ik zou winnen zou ik uiteraard de hele zomer van hot naar her trekken, zoveel mogelijk steden zien en niet stoppen met feesten voor ik erbij neerviel...of tenminste tot de bankrekening leeg is:P. Maar dat zal wel aardig lang duren omdat we gratis kunnen reizen!!:D En een bezoekje Nova Rock zou helemaal geweldig zijn want het lijkt me een geweldig festival, en dan zie je een keer dat Oostenrijk niet alleen maar uit achtelijke apres-ski muziek bestaat!;)

 0
geen avatar
di 16 jun 2009 15:32

FNMFreak Super actie!! Op beide festivals speelt Faith No More en dat is al meer dan genoeg reden om naar 1 van deze festivals te willen, dus Novarock of Hurricane maakt niet uit, ik zou met beide blij zijn. Verder ben ik nog niet bij mijn zusje op bezoek geweest die naar Neuhofen is verhuisd, dus daar zou ik zeker langs gaan. Ook ben ik al weer zo lang niet met vakantie geweest dat ik er zeker nog wat leuke steden aan vast zou plakken. Misschien Wenen, Berlijn of Dublin daar wil ik allemaal nog graag een keer heen. Genoeg leuke steden om uit te kiezen in ieder geval.

 0
geen avatar
di 16 jun 2009 16:19

debje75 Ik zou graag naar Novarock willen, en de 3 steden die ik graag zou bezoeken zijn Athene (omdat ik daar nog nooit geweest ben en graag wat van de Griekse cultuur op zou snuiven), Helsinki (omdat mijn zusje daar gestudeerd heeft en er dolenthousiast over was) en Barcelona (omdat ik een goede vriend die daar deze zomer naar toe gaat wil verrassen). Verder zou ik natuurlijk alle tussenliggende steden bezoeken en mijn goede vriend uit Barcelona ontvoeren en alle mooiste plekken in Europa opzoeken =)

 0
Avatar KaRn
di 16 jun 2009 16:50

KaRn Hoi!

Ik zou graag naar Hurricane willen, Nine Inc Nails, Moby, Lily Allen etc etc. Reden genoeg om naar dit festival af te reizen (Nova Rock is trouwens ook geen straf ;))

Verder zou ik met de Interrail Global Pass reizen naar toffe steden in Europa samen met één van mijn lieve vriendinnetjes:
Eerst even heerlijk shoppen en uitgaan in de toffe stad Berlijn, dan naar het festival, dan even op doorreis naar Rome, mijn broer heeft hier gestudeerd, dus die heeft nog goede insiderstips voor me. En dan doorracen naar London, één van de tofste steden van Europa. En natuurlijk maken we nog een tussenstopje in de tussenliggende landen.

Al sinds 2000, toen mijn lieve vriendinnetje 14 en ik 15 was gaan wij naar festivals, wij willen deze prijs heeel graag winnen :)

Groetjes, Karin.

 0
Avatar Kwadi
di 16 jun 2009 18:26

Kwadi Ik zou graag naar hurricane willen gaan, om vanuit daaruit, door te reizen na Parijs, waar ik mijn laatste en te late eer ga bewijzen aan Jim Morrison, de zanger van The Doors.
Als ik hier ben geweest, dan door naar London, om verschillende plekken te zoeken waar David Bowie, Iron Maiden, en hebben gewoond en opgetreden als jonkies.
Van daaruit zou ik door gaan naar Amsterdam, om de grond te gaan kussen, waarop Herman Brood is gestorven.

Hiervan zou ik samen met mijn vriend, die ook mee zou gaan, een entertainent filmpje maken, die ik naar jullie opstuur voor op de homepage te plaatsen :)

 0
Avatar xxsph
di 16 jun 2009 20:02

xxsph Ik zou na Hurricane een kaart van Europa kopen. Dan de eerste de beste persoon vragen om de kaart in een gewenste manier te draaien, mijn ogen dicht doen en een willekeurige plek aanwijzen en daarheen gaan. Gewoon omdat het kan!

 0
Avatar klunsmuts
di 16 jun 2009 23:41

klunsmuts Wauw.
Hurricane!

Wat een line-up. En van een vriendin uit Luxemburg heb ik begrepen dat dat hét alternatieve festival is, vergelijkbaar aan Lowlands. Dat moeten we maar eens zien, want Lowlands evenaren doe je natuurlijk niet zomaar..

En betreft de reis. Het is dat je maar 3 steden mag toelichten, er zijn zoveel dingen die ik zou willen zien! Zowiezo staan op mijn lijstje:

1. Berlijn
Het schijnt een geweldige stad te zijn met een heel eigen sfeer, barstensvol creativiteit en een gave muziekscene. En natuurlijk de geschiedenis. Lijkt me heel indrukwekkend om daar eens een kijkje te nemen.

2. Siena (Italië)
Ik heb zo'n geweldig mooi boek gelezen dat zich afspeelde in de geschiedenis in deze stad. Het heette "Stravaganza, stad der sterren" en had te maken met paardenraces, tijdreizen en complotten. In Siena wordt die race nog steeds verreden. Het gaat tussen de verschillende stadswijken en vindt plaats in het midden van de stad, op een rond plein. Ik zou dit zo graag een keer bewonderen! Mocht de trein er niet komen, dan leggen we het laatste stukje wel af per bus ^^.

3. Bergen (Noorwegen)
En dan naar Bergen. Want; scandinavië heeft me altijd al onwijs aangetrokken met de natuur waar wij als nederlanders zoo jaloers op mogen zijn. De regen nemen we wel voor lief, want als we daar onze reis eindigen, zal nederland vervolgens als een droog en zonnig paradijsje overkomen :D .

Let's give it a chancee!

 0
Avatar KittyCat
wo 17 jun 2009 10:32

KittyCat nova rock! wat een line-up!
en oostenrijk is echt een super mooi land.
de 3 steden die ik zou bezoeken zijn:

Helsinki.
De natuur is zo geweldig! ik ben helemaal verliefd op scandinavie en de natuur daar maar helsinki ben ik nog nooit geweest!

parijs.
mijn vriend vind parijs echt een geweldige stad! en als ik hem de kans kan geven om daar nog eens heen te gaan zou ik dat zeker doen! en als dat op deze manier zou kunnen zou dat natuurlijk helemaal geweldig zijn!

Rome.
mijn lijstje is erg lang van plekken die ik nog wil zien! maar rome staat erg hoog. beetje cultuur snuiven genieten en er een heerlijk vakantie van te maken. zo gevarieerd mogenlijk!

 0
Avatar Zzyzx_Rd
wo 17 jun 2009 12:46

Zzyzx_Rd De steden die ik zou willen bezoeken:

Ten eerste Wenen natuurlijk, zodat ik meteen door kan om Novarock mee te maken ;D

Ten tweede zou Rome mij ook zeker niet voorbij gaan! de prachtige cultuur en historie die die stad met zich meedraagt wil ik absoluut een keer beleven!

Vervolgens zou Parijs wel een mooie terugweg zijn, nog even met m'n vriendin nagenieten op een terrasje á tour eiffel!

 0
geen avatar
wo 17 jun 2009 12:56

frankgroot Niet alleen tickets voor Hurricane, maar óók een interrailpas.. Wat een ón-ge-loof-lijk vette prijs om te winnen.. Nu heb ik hierboven al een berichtje geplaatst over hoe graag ik samen met mijn goede vriend Thomas deze prachtige kans zou willen benutten om Mette Lindberg van The Asteroids Galaxy Tour achterna te reizen. De prijs blijft echter maar in mijn gedachten rondsuizen, en legio ultieme vakantiebestemmingen schieten door mijn hoofd.

Stel je toch eens voor, wat je allemaal zou kunnen doen met een maand lang gratis reizen door Europa. Wát een mogelijkheden! Sorry Thomas, maar misschien dat we onze Asteroids Galaxy Liefdes-tour maar even moeten uitstellen. Eigenlijk zou ik namelijk het állerliefste een Balkantrip maken langsheen – in een rechte lijn – Hurricane, Karlovy Vary, het Balatonmeer en Sarajevo.

De Balkan leeft. Het bruisende Oost-Europa wordt steeds meer ontdekt, vooral door jongeren, maar nog steeds is daar het pure leven te ontdekken. Nu waren de kampeervakanties met mijn ouders naar Tsjechië, Slovenië en Hongarijë niet de méést spannende, maar af en toe ving ik een glimp op van de manier van leven in het Oosten. En dat was wel degelijk spannend.. Zeker gecombineerd met de intense festivals die daar plaatsvinden..

Om te beginnen is in Duitsland het Hurricane-festival, met een allejezus-goede line-up. Hoe graag zou ik o.a. The Gaslight Anthem, Moby, Pixies en natuurlijk The Asteroids Galaxy Tour live willen zien in de Deutsche-festivalsfeer. Misschien toch nog even een knipoog van Mette Lindberg proberen te ontlokken, en verder gewoon keihard knallen tijdens dit ongetwijfeld heerlijke festival.

De Balkanreis begint, en in één ruk Duitsland uit is de eerste stop Karlovy Vary. Ik werk namelijk in een studenten-café/filmtheater, dat alszijnde een werkverschaffingsproject volledig door studenten gerund wordt. Ik zou dan ook onwijs graag naar het filmfestival gaan dat zich de eerste week van Juli in het idyllische Karlovy Vary afspeelt. Het ‘Movie-Woodstock’, ‘The greatest summer party of Central Europe’, heerlijke ontspanning voor al het Balkan-geweld dat te wachten ligt in de weken die nog komen. En zeg nu zelf, een kans om iets van Woodstock te herbeleven klinkt toch gewoon extreem fijn..?

Waarschijnlijk volgen er nog enkele stops in Tsjechië, om uiteindelijk in Hongarije uit te komen bij het Balatonmeer. Voor 25 euro aan de meerzijde los gaan op – nog eens –Moby, Röyksopp, Underworld.. Wauw. Dat is nog eens student-verantwoord vakantievieren..

Lichtelijk uitgeteld begint dan de reis naar de uiteindelijke eindbestemming: Sarajevo. Na vele Hongaarse, Kroatische en Bosnisch-Herzegovinese tussenstops komen we daar eindelijk aan voor het èchte feest. Waarom Sarajevo? Omdat daar in navolging van Kriterion te Amsterdam (waar ik werk) opnieuw een filmtheater wordt opgezet, ook volledig gerund door studenten. Een geschiedenis herhaalt zich. Een prachtig initiatief, een non-profit werkverschaffingsproject, wat ons Amsterdammers en onze Bosnische collega’s op een geweldige manier verbroedert. Het is niet makkelijk geweest, maar eindelijk is in Sarajevo een geschikt pand gevonden, waar nu dag en nacht aan wordt getimmerd en gewerkt.

Hoe graag zou ik deze mede-studenten ondersteunen, met enige kennis van het opbouwen van een filmtheater (ook Kriterion Amsterdam is ooit zo ontstaan) en werkhanden. Het zou écht geweldig zijn, en mijn ultieme kans om het echte nachtleven daar te ontdekken. Vodka, Schnapps, te gekke jongeren.. Ik kan niet wachten. Wát een vakantie zou dit zijn..

 0
Avatar De-Loused
wo 17 jun 2009 15:14

De-Loused Ooit op Hurricane geweest? IK WEL! Wat een tyfis festival! Stelletje NAZI'S. Overal posters met; "laud gegen naz's" Nazi's raus"! Ik maar denken waarom hangt dat hier. Linkse mensen o.h.a. op festivals toch? Ik heb het geweten met m'n blauwe ogen,strakke kaaklijk en blonde haren. Rden? Mijn negroide maatje! Tieft maar op met Hurricane en weet waar je aan begint als je wel gaat!

 0
Avatar TEUNNN
wo 17 jun 2009 16:48

TEUNNN niet gewonnen.
sadface :(

 0
Avatar BTNGHRTSBB
wo 17 jun 2009 17:34

BTNGHRTSBB Hurricane is geen nazifestival.

 0
Avatar De-Loused
wo 17 jun 2009 18:20

De-Loused 3 dagen achter elkaar stiekeme Hitler groeten en gesis als we langs liepen? Nee dat is idd geen Nazi festival! Misschien dat ik dat alleen zo heb ervaren dan!

 0
Avatar esthershorty
wo 17 jun 2009 19:26

esthershorty Misschien ben ik nog op tijd voor de winst. Ik zou naar Huricane willen gaan want daar spelen de Editors en Kings of Leon. De twee favo bands van mijn vriend en mij. Als hij hoort dat we daarnaartoe gaan wordt hij helemaal leip!!! En we willen al vet lang naar Berlijn, Barcelona en Stockholm toe dus daar gaan we dan natuurlijk voor met die global rail pass. Tot nu toe is het er niet van gekomen omdat we beide geen centen hebben door studie en in mijn geval werkloosheid na een halfjaar buitenland dus zo'n uitje kunnen we wel gebruiken. Ik hoop van jullie te horen! Groet Esther

 0
Avatar esthershorty
wo 17 jun 2009 19:29

esthershorty En niet vergeten I love the Sounds!

 0
Avatar KRD>
do 18 jun 2009 16:04

KRD&gt; Hurricane heeft al jaren een super line-up!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.