Winnen 2x2 kaarten Archeon Midzomer Fair + cd theNAME

Door J_anna op 15 juni 2009 - 11:43 1 Op zaterdag 20 en zondag 21 juni vindt de Midzomer Fair plaats in Archeon Alphen aan de Rijn. Dit is de eerste zomerse variant van de Midwinter Fair. Het hele weekend is er een zomerse Fantasy & Gothic markt, vechtshows, ambachten, demonstraties zwaardvechten, lezingen, spellentoernooien en Live Action Role Playing groepen. Daarnaast is er ook live muziek. Zo staan bands als theNAME, A New Dawn, Morning, Magion en Vanadis op het muziekprogramma.

Festivalinfo mag 2x2 kaarten + cd van theNAME weggeven voor zaterdag 20 juni van het Archeon Midzomer Fair 2009 festival in Alphen aan de Rijn.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar het Archeon Midzomer Fair 2009 festival wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Archeon Midzomer Fair 2009 festival-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent.

Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar het Archeon Midzomer Fair 2009 festival zou willen) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van 'Archeon Midzomer Fair 2009 festival' en vermeld in het mailtje je volledige naam. Je kunt meedoen tot 17 juni winnaars krijgen per email bericht.roskilde_mooi17

ELBOW EN PETER DOHERTY NAAR ROSKILDEDe organisatie van het Deense Roskilde heeft vandaag de affiche compleet...

ilse7

WINNEN 10X2 HÖFTEDAGEN HENGEVELDE 2009 FESTIVAL... Vedeeld over het tweede en derde weekend van juni worden er al meer dan 40...

REACTIES

Avatar Dextermaniac
di 16 jun 2009 16:10

Dextermaniac Haha, een vriend van mij is de gitarist van Vanadis! Echt leuk voor ze dat ze er spelen! ^^

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.