Winnen 25x2 kaarten Taste of Amsterdam

Door J_anna op 19 juni 2009 - 14:01 1 Taste is het internationale foodie festival dat na Londen, Kaapstad en Sydney van 25 tot 28 juni voor het eerst in Nederland plaatsvindt. Dé plek waar de beste restaurants uit Amsterdam en omgeving hun signature dishes LIVE in het Amstelpark bereiden. Je kunt hier genieten van wervelende wijnproeverijen in het wijntheater, workshops van top chefs in het kooktheater en van alle mooie producten op de Fine Food Market. Voor meer informatie over het festival kun je hier terecht.

Festivalinfo mag 25x2 kaarten weggeven voor het Taste of Amsterdam festival op donderdag 25 juni tot zondag 28 juni in Amsterdam. Er zijn 20 kaarten voor do+vrij, en 30 kaarten voor vrij/za/zo dus geef aan welke dag(en) je graag wilt.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar het Taste of Amsterdam festival wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Taste of Amsterdam-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent.

Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar het Taste of Amsterdam festival zou willen) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van 'Taste of Amsterdam' en vermeld in het mailtje je volledige naam en adresgegevens en voor welke dag(en) je graag kaarten zou willen winnen. Je kunt meedoen tot 22 juni de kaarten worden naar je toegestuurd.groteprijsnews.gif

GROTE PRIJS OP 5 DAYS OFF 2009Op woensdag 15 juli presenteren 5 Days Off en de Grote Prijs van Nederland in...

varkennews.jpg16

VARKENS KRIJGEN ETENSRESTEN VAN WERCHTER-MEDEWERKERS Rock Werchter krijgt dit jaar vier dagen lang assistentie van twee speciale...

REACTIES

geen avatar
di 23 jun 2009 17:14

goofy77 Jammer helaas te laat!!!!
Hopelijk kunnen jullie een uitzondering maken en kom in in aanmerking voor 2 kaartjes voor zaterdag aanstaande.

gegroet

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.