The View naar Schollenpop + prijsvraag!

Door Jazza op 22 juli 2009 - 14:12 1 De programmering van Schollenpop is rond. Met toevoeging van de Schotse band The View is de programmering van het gratis toegankelijke Schollenpop compleet. Zaterdag 1 augustus a.s zijn op het zuiderstrand van Scheveningen op 2 podia de volgende bands te zien: Ten Years After, The View, Van Dik Hout, Johan, Miss Montreal, De Staat, Delain, Suburbs, No Comment, The Levi's, Kangaroo Dynasty, Squirrel and the Hazelnuts en Moore . Ook de speeltijden zijn inmiddels bekend.

Daarbij hebben we ook een toffe prijsvraag. Festivalinfo mag 2x2 VIP-kaarten weggeven voor Schollenpop. Wat dat inhoudt, hoor ik je denken? Nou, dat zullen we je vertellen: een parkeerkaart, toegang tot het backstage/VIP deck, meet en greet met de artiesten, 2 A3 din posters van Delain en daarbij eten en drinken!

Klinkt als een niet te missen kans als je het ons vraagt. Daarom hebben we een vraag voor jou. Beantwoord 'm en grote kans dat jij dit jaar backstage kaviaar eet en bubbels drinkt met de jongens van The View: 'Hoeveelste editie van Schollenpop is het dit jaar?'

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Schollenpop wilt (en een mailtje sturen met het juiste antwoord natuurlijk). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Schollenpop-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent.

Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai . Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Schollenpop wilt) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van 'Schollenpop' en vermeld in het mailtje je volledige naam. Je kunt meedoen tot 29 juli, winnaars krijgen per e-mail bericht.pukkelpop2009newss.jpg4

GEEN PHOENIX OP PUKKELPOPEen jammerlijke afzegging voor het Belgische Pukkelpop. De Franse band...

lowlandsnewss.gif72

VOLGENDE LADING LOWLANDSNAMEN Ja ja, daar zijn ze weer, de inmiddels wekelijkse rij nieuwe namen voor het...

REACTIES

Avatar festivalgirl
wo 22 jul 2009 20:09

festivalgirl Delain is leuk!

 0
Avatar jeroensiep
wo 22 jul 2009 21:50

jeroensiep Johan!!!!

The View!

 0
Avatar ThomDrumBoy
do 23 jul 2009 22:49

ThomDrumBoy Kangeroo Dynasty is een super funk band uit Leiden. En zeer chille gasten... Ga dat zien!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.