Line Up Raw Rhythm Festival compleet

Door J_anna op 27 juli 2009 - 13:43 1 Met de bevestiging van de surprise soul artiest The Great Lady of Soul is de line up van het eerste Raw Rhythm Festival dit weekend in het Cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam compleet. De kaartverkoop van het festival verloopt voorspoedig. De passepartouts zijn inmiddels uitverkocht.

‘The Great Lady Of Soul’ wordt ze ook wel genoemd. Maar wie deze surprise soul artiest is, die op zaterdag 1 augustus zal optreden in de Gashouder, blijft nog even een verrassing. Dat ze een geboren podiumdier is staat als een paal boven water. In Los Angeles groot geworden met gospel, R&B, funk en soul is deze diva uitgegroeid tot een van de beste soulzangeressen van haar generatie. Ze werkte onder andere samen met John Legend, stond in het voorprogramma van de Black Eyed Peas en Macy Gray en gaf onlangs nog een spetterend optreden tijdens North Sea Jazz.

Het programma is met de bevestiging van de surprise soul artist compleet. Eind van de week wordt de naam bekend gemaakt.

De passepartouts die toegang geven tot beide dagen, zijn inmiddels uitverkocht. Wel zijn er nog dagkaarten beschikbaar. Ook zijn er speciale nachttickets te koop voor het programma op de zaterdagavond met onder andere Chuckie vs. Lil Jon met special guests Damaru, La Rouge en Afrojack. Deze nachttickets zijn geldig van 23.30 tot 04.00 uur ‘s nachts.

Het Raw Rhythm Festival is op vrijdag 31 juli en zaterdag 1 augustus 2009 in het Cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam. Dagkaarten kosten 39,50 euro en een nachtticket voor zaterdag van 23.30 – 04.00 uur kost 25,00 euro.
Voor meer informatie en het hele programma kun je hier terecht.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrieflowlandsnewss.gif9

LOWLANDS MAAKT ARTIESTEN GROOVE TUBE BEKENDBehalve de Alpha, Bravo, Charlie, Grolsch et cetera heeft Lowlands ook nog de...

hiphop in je smoel

HIPHOP IN JE SMOEL VIERT TIENJARIG JUBILEUM IN WATT Nederlands bekendste en belangrijkste hiphopplatform Hiphop In Je Smoel...

REACTIES

Avatar Wm.!
ma 27 jul 2009 14:19

Wm.! Hmmmm, Alicia Keys, Angie Stone, India Arie??? Nee hoor, Bettye Lavette ... never heard off. Vond de line-up wel wat tegenvallen, maar genoeg nieuwe acts te zien en ontdekken.

 0
Avatar JasperVanVugt
ma 27 jul 2009 14:23

Jazza Nou, als je Bettye Lavette niet kent dan heb je nog heel wat acts te ontdekken :-)

 0
Avatar Wm.!
do 30 jul 2009 18:35

Wm.! Het is toch Leela James geworden. Beterrr.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.