Winnen 5x2 VIP kaarten Veronica Sunset Grooves

Door J_anna op 09 augustus 2009 - 13:21 1 Zaterdag 22 augustus 2009 vormt het strand van Hoek van Holland het decor voor de 2e editie van het grootste gratis strandfeest van Nederland, Sunset Grooves. Het bijzondere aan de Sunset Grooves is dat het gratis toegankelijk is, er een bijzonder goede line-up is geprogrammeerd en dat je met je voeten in het zand kunt dansen terwijl je de zon in de zee ziet zakken. Alle ingrediënten voor een topdag zijn dus aanwezig.

Artiesten die op Sunset Groove staan zijn: Dj Roog, Sunnery James and Ryan Marciano, Lucien Foort, Jeroenski, Greg van Bueren en Mc Crown
Voor meer informatie kun je hier terecht

Festivalinfo mag 5x2 VIP kaarten weggeven voor Veronica Sunset Grooves op zaterdag 22 augustus op het strand van Hoek van Holland. deze VIP kaarten geven toegang tot het VIP-dek bovenop de Jägermeister Experience: dichtbij de DJ's en met het beste uitzicht over het hele festivalterrein.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Veronica Sunset Grooves wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Veronica Sunset Grooves-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent.

Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Veronica Sunset Grooves zou willen) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van 'Veronica Sunset Grooves' en vermeld in het mailtje je volledige naam. Je kunt meedoen tot 18 augustus winnaars krijgen per email bericht.


Lowlands 20061

LOWLANDS: BOEMKLATSCH HAD EIGENLIJK AL KAARTEN GEKOCHTNog even en Lowlands barst weer los voor de 55.000 feestgangers. Dit jaar...

Attitude Holland plaatje5

WINNEN: AVENGED SEVENFOLD-GIRLIE SHIRT Het is je vast niet ontgaan, Attitude Holland heeft ons benaderd om een groot...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.