Lowlands: Boemklatsch had eigenlijk al kaarten gekocht

Door fresh77 op 09 augustus 2009 - 19:01 1 Nog even en Lowlands barst weer los voor de 55.000 feestgangers. Dit jaar staat er erg veel op het programma, waaronder de elektro hiphoppers van Boemklatsch. Onze website Festivalinfo gaat de komende maand een aantal bands interviewen over hun komende optreden, zo ook Boemklatsch.

De heren van Utrechtse afkomst zijn zelf ook die hard lowlanders dus weten precies hoe het festival in elkaar zit. "Ruim 10 jaar geleden stonden we al met min of meer dezelfde groep te partyen in de India en de Bravo. We leefden lang met het idee dat de sfeer daar de norm was voor een festival. Toen we andere festivals gingen bezoeken, kwamen we er pas achter dat die magische sfeer uniek is voor LL. Bij geen een festival voel je bij binnenkomst zoveel positieve energie."

De vorige twee jaar stond de groep ook al op Lowlands, maar dat wil niet zeggen dat Boemklatsch meteen weer op een plekje op de affiche rekende. "We hadden zelf al kaartjes gekocht voor LL, omdat we dit festival zeker niet wilde missen en niet wisten of we weer gevraagd zouden worden. Onze manager had het heel subtiel een tijdje voor zich gehouden, zodat sommigen van ons het pas voor het eerst wisten via Twitter."

Een optreden van de groep blijft altijd een verassing. Kunnen we op dit derde optreden op het festival nog iets extra verwachten? "Zeker, we zijn bezig met iets heel speciaals neer te zetten. We releasen namelijk weer een mix CD: DumDum Genetics #1, tijdens onze gig. We kunnen nu natuurlijk nog lang niet zeggen wat het extra's is. Maar het kan best eens iets met vrienden te maken hebben..."

Behalve Boemklatsch zijn er natuurlijk meer dan genoeg andere acts te bewonderen op Lowlands. Hebben jullie nog tips? "Buraka Som Sistema, Joost van Bellen, Chase & Status, Rusko (Live!), La Roux, Passion pit, Moderat en natuurlijk onze goede vrienden Kyteman en Jiggy Dje. Ga eten bij Amaro, ga hangen bij de 24 uurs tent rond een uurtje of 7 's ochtends, neem je vriendinnen mee en help ons de India-tent af te breken, dat is gezond voor je!"

Boemklatsch staat op zaterdag om 23:00 in de India.


Popronde.jpg

POPRONDE 2009 IN AMSTERDAM VAN STARTDe Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Dit jaar strijkt...

jagermeister

WINNEN 5X2 VIP KAARTEN VERONICA SUNSET GROOVES Zaterdag 22 augustus 2009 vormt het strand van Hoek van Holland het decor...

REACTIES

Avatar nickverbakel
di 11 aug 2009 19:43

nickverbakel Hebben jullie die kaartjes nog of niet? ;)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.