Winnen: 5x2 Bavaria Open Air (28 aug)

Door Knoedel op 10 augustus 2009 - 18:21 1 Bavaria Open Air is een nieuw festival op het terrein van de Bavaria-brouwerij in Lieshout!Twee dagen lang de beste Nederpop- en rock van de Lage Landen.

Op het festival zullen o.a. Kane, Blof, Bertolf, Novastar, Guus Meeuwis en Racoon te zien zijn en wij mogen 5x2 gastenlijstplekken weggeven voor de eerste dag (28 augustus) van het festival! Op 28 spelen: Boeijend! / Bertolf / Novastar / Bløf / Kane

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Bavaria Open Air wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Bavaria Open Air festival-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent.

Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Bavaria Open AIr zou willen) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van 'Bavaria Open Air' en vermeld in het mailtje je volledige naam. Je kunt meedoen tot en met 17 augustus. Winnaars krijgen per email bericht.



intothegreatwideopen13

INTO THE GREAT WIDE OPEN UITVERKOCHT (+UPDATE)De eerste editie van Into The Great Wide Open is bijna uitverkocht. De...

Popronde.jpg

POPRONDE 2009 IN AMSTERDAM VAN START De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Dit jaar strijkt...

REACTIES

Avatar Toob
ma 10 aug 2009 20:01

Toob Leuke actie! :) Lijkt me leuk om blof nog te zien.

 0
Avatar Bambini
do 13 aug 2009 17:28

Bambini jep leuke namen, zou ik nog wel graag naar toe willen

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.