MKZ weinig invloed op kaartverkoop Pinkpop

Door knoedel op 23 april 2001 - 20:57 De mond- en klauwzeercrisis heeft nauwelijks gevolgen gehad voor de kaartverkoop voor Pinkpop. Woordvoerder J. Smeets verwacht dat het muziekfestival in Landgraaf op 2, 3 en 4 juni aan het eind van deze week uitverkocht is.

Van de beschikbare 60.000 kaarten waren er maandag al 55.000 verkocht. Van de MKZ-crisis zegt Smeets niet veel te merken. De telefoon stond van de week wel even roodgloeiend nadat de Dynamo Open Air in verband met MKZ afgelast was. Maar ik denk dat de achterstand ten opzichte van vorig jaar vooral te maken heeft met de categorie 'mooiweerkijkers' die nog twijfelt door het ongewoon koude weer.

De organisatie van Pinkpop heeft geregeld overleg gehad met gemeente over de gevolgen van de MKZ-crisis voor het festival. Pinkpop beschikt echter over eeneigen terrein binnen de stedelijke agglomeratie. Het publiek zal geen enkel boerenbedrijf passeren. In tegenstelling tot het Dynamofestival in Lichtenvoorde dat plaats zou vinden op gehuurd boerenland.

Martijn heel erg bedankt voor het submitten van dit nieuws !!

Als jij festivalnieuws hebt, dan kan je dat submitten via de nieuwssubmit.


Pinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.