Line-up Speedfest definitief

Door OurLadyPeace op 14 oktober 2009 - 10:53 1 De vierde editie van Speedfest heeft het programma voor dit jaar compleet. Maar liefst 19 bands zijn bevestigd voor zaterdag 28 november in het Klokgebouw op het Strijp S-terrein in Eindhoven.

De vierde editie van het festival heeft weer een verrassend en muzikaal gevarieerd programma met o.a. Death Angel, Coffin Nails, Triggerfinger, G.B.H., 50 Foot Combo en natuurlijk Peter Pan Speedrock zelf.

E-tickets kunnen gekocht worden via de website van het festival. Behalve de verkoop van de E-tickets voor Speedfest zijn op deze website ook de tickets voor de Persistence Tour te koop, het indoor hardcore/metal festival dat de dag na Speedfest - zondag 29 november dus - op dezelfde lokatie zal plaatsvinden. Ook deze tickets kosten € 25. Een combiticket voor beide festivals kost € 35. Enkele bands die op Persistence staan zijn Ignite, Agnostic Front, Biohazard en Napalm Death.

Hier vind je alle informatie over Speedfest 2009 en hier lees je alles over de Persistence tour.LeGuessWhonews.jpg1

PROGRAMMA LE GUESS WHO? BIJNA COMPLEETVan donderdag 26 tot en met maandag 30 november staat de binnenstad van...

pinkpop2009.gif25

PINKPOP 'GEZELLIGSTE UITJE VAN 2009' Uit onderzoek van de site ErOpUit.nl, een initiatief van de Nederlanse...

REACTIES

Avatar pongolesi
wo 14 okt 2009 12:30

pongolesi 50 foot combo!!! fuck ik ga die dag eigenlijk al naar awakenings. Dit brengt me wel heeel erg aan het twijfelen..

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.