Winnen: 3x1 exemplaar Manaraf van Mohamed Mrabet

Door OurLadyPeace op 16 oktober 2009 - 16:13 1 Van woensdag 18 tot en met zaterdag 21 november 2009 vindt in Den Haag het Crossing Border festival plaats. Crossing Border is het festival waar de combinatie literatuur, muziek, film en beeldende kunst centraal staat. Het centrum van de stad zal overspoeld worden door schrijvers, dichters, muzikanten, filmers en artiesten.

Onder hen is Mohamed Mrabet. Zelf is Mrabet analfabeet, hij vertelt zijn verhalen nog op de traditionele manier: mondeling, beeldend en constant van inhoud en vorm veranderend. Paul Bowles was een groot bewonderaar van Mrabet zijn verhalen en schreef ze op en publiceerde ze. Dat leverde onder meer 'Love with a Few Hairs', 'The Boy Who Set the Fire' en het autobiografische 'Look and Move On' op.

Vlak voor Crossing Border verschijnt er een nieuwe ‘anekdotische' roman van hem, getiteld Manaraf. Dit keer bewerkt en op papier gezet door Simon-Pierre Hamelin.

Festivalinfo mag in samenwerking met Uitgeverij Nieuw Amsterdam 3 exemplaren weggeven van het boek Manaraf!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een mailtje sturen, met daarin dat je graag kans wil maken op het boek 'Manaraf'. Stuur deze mail naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van 'Manaraf' en vermeld in het mailtje je volledige naam en adresgegevens.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefsummerbreezenews2

EERSTE NAMEN SUMMER BREEZE FESTIVAL 2010De eerste namen voor het Duitse Summer Breeze Festival zijn bekend geworden....

ilovetechno2006.jpg17

I LOVE TECHNO IS UITVERKOCHT I Love Techno 2009 is uitverkocht. Jaargang veertien van het spektakel...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.