Crossing Border maakt Haagse bands voor SXSW bekend

Door OurLadyPeace op 12 november 2009 - 11:25 1 Van 12 tot en met 21 maart 2010 vindt in Texas het jaarlijkse South By Southwest-festival(SXSW) plaats. De vijf bands die namens Crossing Border en de Gemeente Den Haag mogen optreden op het meest toonaangevende showcase festival ter wereld zijn bekend: John Dear Mowing Club, NiCad, The Deaf, So What en ReBelle. Onder de naam Music City The Hague powered by Crossing Border zal Den Haag zich in maart 2010 in Austin als popstad presenteren, met deze vijf Haagse bands als boegbeeld.

De vijf bands laten komende week tijdens Crossing Border alvast zien waarom zij dat ticket naar Austin verdiend hebben. Dit tijdens de 'SXSW/Walk the Line kick-off' in het Paard van Troje op woensdag 18 November. Het programma begint om 20:00 uur in de kleine zaal, entree is gratis.

Ook zullen de bands optreden op het nieuwe showcasefestival Walk The Line in mei 2010. Op het Walk The Line Festival treden nationale en internationale bands op rond de PopHotSpot(Grote Markt), in het Paard van Troje en in de Lutherse Kerk.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefRotterdamnews.jpg2

MINDER FESTIVALS ROTTERDAM KRIJGEN SUBSIDIERotterdam Festivals gaat scherpere criteria hanteren voor het ondersteunen...

Noorderslag/Eurosonic

WINNAARS EUROPEAN BORDER BREAKERS AWARDS BEKEND Op 14 januari 2010 worden tijdens EuroSonic Noorderslag opnieuw de European...

REACTIES

geen avatar
do 12 nov 2009 11:53

Dutchertine The Deaf! Nice.

 0
Avatar RobRocks
do 12 nov 2009 12:12

RobRocks Ik zie morgen in de Altstadt (tijdens de Popronde van Eindhoven) wel of ReBelle dat verdiend heeft :P

Maar cool voor alle bands dat ze naar SXSW gaan.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.