Winnen: pretpakket London Calling

Door Jazza op 11 november 2009 - 14:07 1 Nog anderhalve week, dan is het weer tijd voor London Calling. Het festival in Paradiso biedt elk half jaar een staalkaart van wat hot en happening is in de popmuziek, met speciale focus op Groot-Brittannië.

Gedurende twee dagen presenteren bands die op het punt van doorbreken staan zich aan het publiek. In het verleden stonden -destijds nog onbekende- bands als Blur, Franz Ferdinand, Bloc Party, Libertines, Kaiser Chiefs, Kate Nash en Florence & The Machine op het festival. Deze editie staan o.a. Esser, Bombay Bicycle Club, Alberta Cross, A Place To Bury Strangers, The Leisure Society, Jack Penate, Johnny Foreigner, Twilight Sad en We Were Promised Jetpacks op de planken.

De passe-partouts zijn al uitverkocht, evenals de kaartjes voor de zaterdag. Voor de vrijdag zijn nog wel kaarten beschikbaar, maar ook daar gaat de kaartverkoop hard, zo laat de organisatie weten.

Om de lancering van de nieuwe London Calling website te vieren mag Festivalinfo een van de befaamde pretpakketten weggeven die het festival & platenmaatschappijen Pias, Beggars, Rough Trade, Munich, Domino en Universal elke editie beschikbaar stelt. Wat er in zit? Dat houdt de organisatie nog even geheim zo met de Sint in aantocht, maar reken maar dat je cd-speler de komende tijd goed gevuld zal zitten met cd's van de optredende artiesten en je een hip nieuw shirt rijker bent! Daarnaast stelt Paradiso een kus van een publiciteitsmedewerker naar keuze beschikbaar, op te halen op London Calling.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je naar London Calling gaat of zou willen gaan (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de artiestenpagina als je met je Agendainfo ingelogd bent.

Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van 'pretpakket London Calling' en vermeld in het mailtje je volledige naam en adres.

Je kunt meedoen tot 18 november.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefLeGuessWhonews.jpg1

WINNEN: 3X2 PASSEPARTOUTS VOOR LE GUESS WHO?Van donderdag 26 tot en met maandag 30 november vindt het Le Guess Who?...

Groezrock Festival Logo2 200322

GROEZROCK KOMT MET TIPS Het Belgische festival Groezrock vindt komend jaar plaats op vrijdag 23 en...

REACTIES

Avatar thaaais
wo 11 nov 2009 23:28

thaaais oehh dat kan nog wel eens een vet feestje worden! Nu maar duimen...

 0
geen avatar
do 12 nov 2009 23:46

pimsz thaaais schreef:
oehh dat kan nog wel eens een vet feestje worden! Nu maar duimen...

hier ook duimen:P

 0
Avatar Sunflower
wo 25 nov 2009 19:37

Sunflower Zojuist stond de postbode aan de deur met een pakketje.. Ik heb een cd-pakket gescoord :D!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.