Start kaartverkoop Trance Energy 2010

Door OurLadyPeace op 27 november 2009 - 12:45 1 Zaterdag 3 april vindt de zeventiende editie van Trance Energy plaats in de Utrechtse Jaarbeurs. Het belooft weer een groot feest met internationale trance helden, dance liefhebbers van over de hele wereld en high tech stages met zinderende licht- en lasershows te worden. De kaartverkoop gaat zaterdag 28 november van start.

Een gedeelte van de vier area’s in de Jaarbeurs heeft dit jaar een nieuwe pakkende invulling gekregen. Naast de Main, waar op het podium plaats wordt gemaakt voor de grootste namen uit de dancescene van dit moment, wordt er dit jaar ruim baan gemaakt voor een stage die bemand wordt door louter Nederlandse artiesten. Ook is er een area met een strakke line-up van toonaangevende hardtrancers.

Van 28 november tot en met 31 december zijn Trance Energy tickets verkrijgbaar via www.TicketOnline.nl en telefoonnummer 0900-3006000 (45ct p/m). Vanaf 1 januari 2010 zijn tickets alleen nog online verkrijgbaar via www.Trance-Energy.nl en www.ID-T.com, dus niet meer via Ticketonline. De ticketprijs is € 47,50 ex. fee.

Dit jaar worden er voor het eerst pakketten aangeboden, inclusief ticket, hotelovernachting en transfer van en naar de Jaarbeurs. Deze pakketten zijn verkrijgbaar via www.Trance-Energy.nl.awakeningsnewss1

LINE-UP EERSTE AWAKENINGS 2010Zoals traditiegetrouw de laatste 3 jaar begint Awakenings ieder nieuw jaar...

Vuurwerk

MARCO BORSATO MET OUD & NIEUW IN AMSTERDAM Marco Borsato staat met Oud & Nieuw op het Museumplein in Amsterdam. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.