Marco Borsato met Oud & Nieuw in Amsterdam

Door OurLadyPeace op 27 november 2009 - 12:22 1 Marco Borsato staat met Oud & Nieuw op het Museumplein in Amsterdam. De zanger is de hoofdact van het feest dat de Staatsloterij elk jaar geeft. In een zestig minuten durend optreden telt de zanger af en luidt hij knallend het nieuwe jaar in, meldde een woordvoerster van de organisatie donderdag.

Voorafgaand aan de show van Borsato treedt Tijl Beckand op. De ex-Lama staat vanaf 22:30 uur op het podium met een zogenoemd Meezingspektakel. Net zoals hij eerder dit jaar op Lowlands deed, brandt hij voorafgaand aan zijn show een cd'tje met tien nummers.

Hij draait het schijfje af en laat het publiek meezingen. Op Lowlands was het voor 17.000 bezoekers een groot succes en dat hoopt hij te herhalen in Amsterdam. Nummers die in ieder geval voorbij komen zijn The Love Boat (soundtrack van de vroegere tv-serie) en Thank You For The Music.

Het Staatsloterij Oud en Nieuw feest wordt 31 december vanaf 23:00 uur live uitgezonden op SBS6 en gepresenteerd door Beau van Erven Dorens en Tooske Ragas.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrieftrance energy

START KAARTVERKOOP TRANCE ENERGY 2010Zaterdag 3 april vindt de zeventiende editie van Trance Energy plaats in de...

MODfest logo2

EERSTE NAMEN MODFEST 2010 BEKEND GEMAAKT Voor MODfest 2010 zijn de eerste vijf namen bekend gemaakt. De namen zijn als...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.