Speedfest en Persistence afgelopen weekend groot succes

Door OurLadyPeace op 01 december 2009 - 12:00 1 Meer dan 6000 fans van stevige rockmuziek wisten hun weg naar Het Klokgebouw in Eindhoven te vinden, waar afgelopen weekend Speedfest en de Persistence Tour plaatsvonden.

Zaterdag om 14:00 uur trapten The Accelerators Speedfest af, het festival dat door Peter Pan Speedrock georganiseerd wordt. Om 1:00 uur 's nachts werd er afgesloten met GBH. Tussen deze twee bands in konden de 4000 Speedfest-bezoekers genieten van nog 17 bands waaronder Triggerfinger, New Bomb Turks, Death Angel en Peter Pan Speedrock zelf.

Zondag vond op dezelfde locatie de Persistence Tour plaats, dat onderdak bood aan 2000 bezoekers. Daar stonden o.a. Born From Pain, Napalm Death, Agnostic Front en Biohazard.

"Het waren twee supergeslaagde dagen, ik heb alleen maar blije gezichten gezien", blikt zanger-gitarist Peter van Elderen terug op afgelopen weekend. "De sfeer was buitengewoon goed en het leek wel alsof alle bands daardoor werden beïnvloed. Zoveel muzikale hoogtepunten in één weekend, ik zit gewoon nog na te genieten! Of er volgend jaar een vijfde editie van Speedfest komt? Opzeker!"STRP Festival3

NIEUWE DATUM IN NOVEMBER VOOR STRP FESTIVALHet STRP Festival verplaatst in 2010 van april naar november. De vierde...

christmasmetal.jpg

PRIJS CHISTMAS METAL SYMPHONY VERLAAGD Normaal gesproken zou december de maand van cadeau's en geluk zijn, maar de...

REACTIES

Avatar Maiden77
di 01 dec 2009 12:24

Maiden77 Is Jeff Waters (Annihilator) nog bij Death Angel gaan kijken na zijn clinic in Dynamo??

 0
Avatar evile
di 01 dec 2009 17:26

evile Denk het niet die gast is zo de weg kwijt dat ie in het voorprogramma moet spelen van trivium. Maar Death Angel was natuurlijk wel weer geslaagd.

 0
Avatar Maiden77
di 01 dec 2009 23:10

Maiden77 Nou Jeff is zeker de weg niet kwijt. Zijn clinic was super. Hij liet zelfs 2 nummers van z'n nieuwe aankomende cd horen en dat klonk weer lekker "ouderwets" vet. Jeff is een coole gast en heeft met band en alles een moeilijke periode gehad. Hij zei dat hij graag even bij Death Angel wilde gaan kijken voordat die terug moest vliegen.
Voor mij persoonlijk is Jeff 1 van de betere metalgitaristen.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.