Koninginnedag 2004 Amsterdam uitgebreid gevierd

Door Knoedel op 13 april 2004 - 19:56 1 Dit jaar wordt opnieuw Koninginnedag opnieuw uitgebreid gevierd op het Museumplein in Amsterdam. Op vrijdag 30 april is er een programma van 12:00 tot 22:00 uur met grote nationale en internationale artiesten. De artiesten die in ieder geval voorbij komen zijn Veldhuis & Kemper, 3T, Di-rect, Rasmus, Special D, DJ Jose vs G Spott, Do, Soulvation, Acda & de Munnik, Ch!pz, Marieke, Intwine en Kim-Lian. Bovendien geeft Marco Borsato een exclusief live concert van een uur op het Museumplein. De komende weken worden nog meer grote namen bekendgemaakt.

Vorig jaar trok het Museumplein volgens de officiële metingen over de hele dag genomen maar liefst 225.000 enthousiaste feestgangers. Ook dit jaar wordt weer een enorm aantal bezoekers verwacht. De presentatie van het Koninginnedagevent is in handen van de 538-jocks. De hele dag wordt live uitgezonden op Radio 538.

Hier lees je alle informatie over Koninginnedag Amsterdam 2004.Rock Werchter 2004

KAARTVERKOOP ROCK WERCHTER VAN START + ENKELE NIEUW...Vandaag zaterdag 17 april start de kaartverkoop van Rock Werchter . De...

bospop

ZEVEN NIEUWE NAMEN VOOR BOSPOP 2004 Er zijn weer flink wat mooie namen bijgekomen voor Bospop 2004. Het festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.