Programma Parkpop 2004 Compleet

Door Hicks op 12 mei 2004 - 14:37 1 Parkpop 2004 heeft met het contracteren van de laatste negen bands de programmering rond. In totaal zijn er dit jaar op Parkpop 26 acts te zien, wat een recordaantal is in de geschiedenis van dit evenement.

Artiesten die op 27 juni in het Zuiderpark op het podium zullen staan, zijn: The Gathering, The Nits, Zuco 103, League of XO Gentlemen, Peter Pan Speedrock, Ilene Barnes, Beth Hart, Supergrass en Steel Pulse.

Eerder werden al de namen van Roy Paci & Aretuska, The Von Bondies en Outlandish bekend gemaakt. De eerder bevestigde Ziggy Marley heeft zijn gehele tour gecancelled en zal dus ook niet optreden tijdens Parkpop 2004.

Verder wordt ook dit jaar weer een Locals Only Stage opgezet voor aanstormend nationaal talent, met in totaal 14 bands: Skiggy Rapz en Eleven, als winnaars van de Grote Prijs van Nederland. Winnaars van de Locals Only verkiezing in muziekblad LiveXS: Qrio, Pulse, Bullseye Powerrock, Dollygrip, Innocent Greed, 2nd Place Driver, Sandusky en de winnaar van de Parkpop-poll 2003: Silverlake.

Verder zullen hier de 4 winnaars bijkomen van de "Speel jij op Parkpop?" competitie, die op dit moment nog wordt gehouden in het Paard van Troje te Den Haag.

Hier vind je meer informatie over Parkpop 2004.Dauwpop festival logo 2003

PROGAMMAWIJZIGING DAUWPOP 2004 Delinquent Habits (USA) en Wipneus & Pim staan op de tiende editie...

Rock Werchter 2004

LAATSTE NIEUWE NAMEN ROCK WERCHTER Vandaag werden de laatste nieuwe namen voor Rock Werchter (Officieel)...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.