Pinkpop raakt niet uitverkocht

Door Knoedel op 26 mei 2004 - 00:23 1 Dagblad de Limburger weet te melden dat Pinkpop net als vorig jaar niet uitverkocht zal raken. Eind vorige week waren 30.000 kaartjes verkocht. Een paar jaar geleden trok het festival nog twee keer zoveel bezoekers.

Aangezien er dagelijks circa duizend kaartjes over de toonbank gaan, leert een simpele rekensom dat met dit tempo zo'n 40.000 muziekliefhebbers komend weekeinde naar Landgraaf afreizen. Dit is 6500 minder dan vorig jaar. Pinkpop-baas Jan Smeets sluit niet uit dat de voorverkoop nog zal aantrekken als gevolg van de goede weersvoorspellingen.

Hier lees je alles over Pinkpop 2004.

De organisatie van het tweede grote festival in Limburg, Bospop, is totnutoe ,,redelijk tevreden'' over de voorverkoop, aldus woordvoerder Paul Adriaens. Maar ook Bospop, op 9, 10 en 11 juni in Weert, zal niet uitverkocht zijn, verwacht hij.

Alle informatie over Bospop 2004 is hier te lezen.


Lowlands logo

WHITE STRIPES EN ANDERE KNALLERS OP LOWLANDS 2004...LiveXL Festival Magazine brengt vandaag de primeur van deze prachtige...

Pukkelpop 2004 (trein)

PUKKELPOP KOMT MET EERSTE OFFICIELE NAMEN Chokri Mahassine maakt vandaag zijn eerste namen voor het drieedagse festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.