Kyteman's Hiphop Orkest, Milow, Sander Donkers en Krause in de prijzen

Door Marz667 op 16 januari 2010 - 23:38 1 Presentatrice Annechien Steenhuizen en 3FM-dj’s Giel Beelen en Michiel Veenstra lieten vanuit Groningen weten dat de Popprijs 2009 gaat naar... Kyteman's Hiphop Orkest! Dè muziekprijs voor de artiest die het afgelopen jaar het meest heeft bijgedragen aan de Nederlandse muziek.

Zanger Milow is door de Europese muziekliefhebber uitgeroepen tot beste debutant van 2009. Hij kreeg donderdag 14 januari tijdens het Groningse muziekfestival EuroSonic Noorderslag de eerste Public Choice EBBA uitgereikt.

Behalve de Popprijs werd ook de Pop Media Prijs, voor de beste popjournalist, uitgereikt. De jury heeft gekozen voor Sander Donkers van Vrij Nederland als winnaar. “De kwaliteit van zijn werk blijft onmiskenbaar”, aldus de jury van de prestigieuze prijs.

Vorig jaar won Silence is Sexy nog de Interactive Award, dit jaar is de meest interactieve muzikant Krause volgens de jury. In het commentaar werd vooral haar Twitter genoemd, waar ze vervolgens de reactie “Yaaaaayyy I won the Interactive Awards!!! I'm flabbergasted! :D :D :D” achterliet. Maar ook in haar nieuwste videoclip blijkt hoe interactief de dame is.groezrock2010news.jpg3

EN WEER EEN NIEUWE NAAM VOOR GROEZROCK! (+UPDATE)Het gaat hard met de namen voor Groezrock 2010. De organisatie heeft de band...

Dijkpop_news

EERSTE GROTE NAMEN BEKEND VOOR DIJKPOP Het Dijkpop festival in Andijk heeft vandaag de eerste namen bekend voor het...

REACTIES

Avatar kosterlijk
zo 17 jan 2010 16:18

kosterlijk Milow beste debutant? De beste (overgewaardeerde) man heeft zijn eerste album 4 jaar geleden uitgebracht...

 0
Avatar Willum
zo 17 jan 2010 17:08

Willum die interactive awards was ook een grap zeg. Iedereen kan wel een beetje twitteren.
Jean Parlette had 15000 publieksstemmen maar die hadden zich dit jaar nog zo fel tegen de BUMA gekeerd. Zal je net zien dat Antoinette de Ridder van BUMA hoofd van de jury is.

 0
Avatar Chimey
zo 17 jan 2010 22:48

Chimey Volledig terecht voor Kyteman overigens.

 0
Avatar ttoomm
ma 18 jan 2010 13:46

ttoomm Ja, jammer dat Jean Parlette niet heeft gewonnen bij de interactive awards... Hadden ze absoluut verdient!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.