Artiesten en componisten geven opbrengsten muziek aan Giro 555

Door OurLadyPeace op 21 januari 2010 - 11:03 1 Nederlandse artiesten, componisten, producers en de muziekindustrie werken vandaag massaal mee aan de benefietactie voor Haïti; niet alleen door belangeloos op te treden tijdens de radio en tv uitzendingen, maar ook door de complete opbrengst van één van hun liedjes ter beschikking te stellen aan Giro 555.

De liedjes kunnen in ruil voor een donatie van € 1,30 per liedje worden gedownload via de speciaal gecreëerde downloadsite www.muziekvoor555.nl. Ook zijn er snel te downloaden bundels van 20 liedjes beschikbaar in ruil voor een donatie van € 25,-. Uiteraard is het mogelijk zo veel beschikbare liedjes te downloaden als men maar wil. De actie is vanochtend om 06:00 uur begonnen en loopt tot middernacht.

Er zijn liedjes beschikbaar van o.a. Marco Borsato, Kane, Kyteman, Nick & Simon, Anouk, Bløf, Miss Montreal, Alain Clark, Di-rect, Don Diablo, Acda en de Munnik, The Opposites, Dio, Trijntje Oosterhuis, Waylon en Within Temptation. Een compleet overzicht van de artiesten en liedjes is terug te vinden op www.muziekvoor555.nl.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Incubate 20094

INCUBATE ZOEKT KUNSTENAARSOok dit jaar vindt in Tilburg weer het Incubate (voormalig ZXZW) festival...

Dauwpoplogo 0912

NIEUWE NAMEN VOOR DAUWPOP 2010 (+ UPDATE) Voor Dauwpop 2010 zijn weer 11 namen bekend gemaakt. Zo zullen Waylon,...

REACTIES

geen avatar
do 21 jan 2010 11:25

Pausmobiel Belachelijk dit weer, net alsof deze artiesten ook maar een grijntje medeleven zouden hebben met de slachtoffers zónder enorme mediahype.

 0
Avatar Esje
do 21 jan 2010 11:47

Esje lekker positief wel, pausmobiel.

Ik denk dat het de mensen in de puinhopen van haiti zal jeuken wat voor motief deze artiesten hebben.

 0
Avatar Chimey
do 21 jan 2010 12:02

Chimey Tuurlijk is het goed voor je populariteit als artiest om mee te doen met dit soort acties. Maar goed, ze helpen er wel andere mensen mee. En daar heb je meer aan dan in het reclamespotje van Coca Cola spelen.

Net Broodje Bakpao van Opposites "gekocht".

 0
geen avatar
do 21 jan 2010 12:53

Jboog En wat als er morgen in Indonesie een tsunami of wat dan ook voor natuurramp plaatsvind.. geven we daar dan ook masaal geld aan op giro 1111 ofzo??..

Hypocriete bende dit. Maar dat is mijn mening

 0
Avatar Esje
do 21 jan 2010 13:08

Esje Jboog, ik hoop het.
En ik zie het hypocriete er niet zo van in, maar dat kan ook aan mijn kijk op de wereld liggen :-)

 0
Avatar subzerodeluxe
do 21 jan 2010 13:59

subzerodeluxe Jboog schreef:Hypocriete bende dit. Maar dat is mijn mening

Leg eens uit wat er zo hypocriet aan is?

 0
Avatar KooPeR
do 21 jan 2010 15:42

KooPeR Jboog schreef:
En wat als er morgen in Indonesie een tsunami of wat dan ook voor natuurramp plaatsvind.. geven we daar dan ook masaal geld aan op giro 1111 ofzo??..


waarschijnlijk wel, ja.

 0
Avatar buke
do 21 jan 2010 23:15

buke Heb er altijd moeite mee. Ik stem links, geef aan goede doelen maar een samenleving op een beruklijn bouwen waarvan voorspeld is dat ie omstreeks NU zou gaan schuiven en dat binnen een paar decenia weer flink gaat doen.. Dat is vragen om moeilijkheden.

Bovendien is het land helaas zo corrupt als wat en hangt het al jaren aan elkaar door een paar duizend VN-militairen. Niet echt bemoedigend om daar geld heen te sturen..

 0
Avatar Scarr
vr 22 jan 2010 11:01

Scarr En er komt ook maar ontzettend weinig geld aan bij de mensen die het nodig hebben. In Europa blijft veel achter en wat wel wordt verstuurd blijft hangen bij de corrupte gezaghebbers.
Als je zo nodig geld moet geven aan goede doelen, doe wat onderzoek en kies een goed klein project uit.

 0
Avatar Marieke234
ma 25 jan 2010 10:58

Marieke234 Wat een idiote opmerkingen hier... Ik ben de afgelopen 2 weken druk bezig geweest op mijn werk voor SHO (giro555). En om dit als eindresultaat te zien vind ik geweldig! Het is super dat er zoveel mensen zijn die zich inzetten voor Haïti. En het zal iedereen iderdaad aan z'n reet roesten wat hun motieven zijn. Als er maar hulp geboden wordt. En geloof me, SHO zorgt echt dat het geld wordt gebruikt waar het voor bedoelt is, en niet in iemand z'n zak verdwijnt.

Geen gezeik dus, en wees blij dat er mensne worden geholpen, zeik Nederlanders!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.