Marktrock Affiche Volledig

Door BgBoY op 09 juni 2004 - 17:02 1 Na de eerste namen, o.a. De Nieuwe Snaar, Bart Peeters, De Kreuners, Leki, Zornik, Junkie XL, Novastar, Flip Kowlier, The Rasmus, Hooverphonic, Axelle Red en headliner Lou Reed, kunnen we het volledige programma bekend maken.

Marktrock vindt plaats op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 augustus. Dit jaarlijks evenement brengt 300.000 bezoekers naar het Leuvense stadshart.
Zoals de voorbije jaren zijn er podia op de Oude Markt en op het gratis randcircuit (Vismarkt, de Layensplein en Hogeschoolplein).

- Het programma van de Oude Markt is aangevuld met 3 nieuwe namen: ESKOBAR, KANE en THE COMMITMENTS. In totaal treden op de Oude Markt 22 groepen op.
Voor toegang tot de Oude Markt betaal je zoals de voorbije jaren 15 euro.

- Ook het programma voor de 3 randpodia is volledig. Op de gratis randpodia zullen in totaal 57 groepen optreden. Een zeer uiteenlopend programma met o.a. ARSENAL, DISCOBAR GALAXIE, GABRIEL RIOS, MONZA, GENE THOMAS, ROXANE, X!NK, THE ROMEO'S, TOM VANSTIPHOUT, ROLAND VAN CAMPENHOUT eva.Lenny Kravitz op Pinkpop

FESTIVAL-VERSLAGEN OP FESTIVALINFOHet festivalseizoen is goed dit jaar. Op Festivalinfo is veel na te...

Rock Werchter 2004

EXTRA TICKETS ROCK WERCHTER UITVERKOCHT Gisteren zijn per festivaldag 2.000 extra tickets voor Rock Werchter op de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.