Winnen: 2x2 kaarten Kunstbende Voorronde Noord-Holland

Door OurLadyPeace op 25 januari 2010 - 12:09 1 Er wordt al meer dan twintig jaar talent gezocht en gevonden door de Kunstbende, dit gedaan met een aantal voorrondes. Op zaterdag 20 februari vindt in het Zaantheater de voorronde van Noord-Holland plaats. Iedereen tussen de 13 en 19 jaar kan zich opgeven. Per categorie is er een jury die bepaalt wie er door mag naar de landelijke finale in Amsterdam op zaterdag 17 april. Er zullen meer dan 120 acts te zien zijn in de volgende categorieën: Dans, DJ, Expo, Fashion, Film & Animatie, Muziek, Taal en Theater & Performance. Klik hier voor meer informatie over de Kunstbende Voorronde van Noord-Holland.

Festivalinfo mag 2x2 kaarten weggeven voor de Kunstbende Voorronde van Noord-Holland op 20 februari!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar de Kunstbende Voorronde van Noord-Holland wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Kunstbende Voorronde Noord-Holland-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar de Kunstbende Voorronde van Noord-Holland zou willen) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van 'Kunstbende Voorronde Noord-Holland' en vermeld in het mailtje je volledige naam.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefcas1

K’S CHOICE HEADLINER CONCERT AT SEA 2010Op vrijdag 25 en zaterdag 26 juni zal op de Brouwersdam in Zeeland de vijfde...

Festivalinfo logo nieuw4

PODIUM- EN FESTIVALINFO ZOEKT STAGIAIR(E)S Voor de websites Podium- en Festivalinfo zoeken wij momenteel naar één of...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.