Ook Valentijnsdag valt te vieren op 14 februari 2010

Door Marz667 op 02 februari 2010 - 10:55 1 Zoals elk jaar wordt Valentijnsdag gevierd op 14 februari. Maar nu is het kiezen geblazen, ook het startschot voor carnaval (klik) en Chinees Nieuwjaar (klik) wordt namelijk maar gevierd. Misschien leuk te combineren door naar met je liefde naar een carnavalsfeest te gaan in een qipao? Mocht je toch naar een echt valentijdsdagfeest willen gaan, dan geven wij hieronder een overzicht.

In Hoofddorp is er namelijk een heus Valentijnsconcert! Hier volgen artiesten als Gerard Joling en Jeroen van der Boom elkaar op. Tickets voor de middag gaan weg voor €25. In Heerlen wordt een leuk combiefeest gegeven met de titel CarNORvalentijn. Op dit feest staan de lieftallige helden van de zuiderse techno en electro voor je klaar. Kaarten gaan weg voor €3,50.

De Zenith in Venray houdt Sunday High Valentine Edition. Medeoprichter DJ Bass-D is enorm enthousiast over het concept: 'carnaval + valentijn + gratis hardcore = de perfecte combo!'. In Mondial in Beek kunnen ook de dansschoenen worden aangetrokken, hier wordt Hot Sundaynights - Sweet Valentine gehouden. Met Simon Sez, DJ Sake, Uneak, Babybang, D Masta en DJ Chen op het programma en kaarten voor slechts €5.

In de Amsterdamse Melkweg wordt een Caribbean Valentine Party gehouden. Op het programma staan Ray Neimann, NZH, Jayh, Dj Idriss en Mc Qbah en kaarten gaan weg voor €14 in voorverkoop.

Groot uitgepakt wordt er Erotic Heaven Valentine's Night in Carpe DM in Tilburg. Hier is het kledingvoorschrift 'rood' en staan er o.a. Bassbooster, Frenckel, Justin Control, Davo, Miss Amy en Ruben Vitalis achter de tafels. Kaarten gaan weg bij de deur voor €10.

Missen we iets? Weet jij een veel leuker feest? Dit kun je uiteraard doorgeven via de Festivalinfo Submit-functie.London Calling nieuws1

TWEE NIEUWE NAMEN VOOR LONDON CALLINGVoor het Amsterdamse London Calling gehouden op 23 en 24 april zijn een...

thetempertrapnews.jpg5

THE TEMPER TRAP NAAR MELKWEG EN ROCK WERCHTER Eind vorig jaar scoort The Temper Trap in thuisland Australië een hit met...

REACTIES

Avatar deHertog
di 02 feb 2010 13:47

deHertog hmm het lijkt wel of valentijnsdag meer om geld verdienen gaat dan om liefde...

...oh wacht

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.