Winnen: kaarten voor Llaunch!

Door Jazza op 16 februari 2010 - 15:38 1 Aanstaande zondag is het zover: de aanloop naar Lowlands 2010 gaat dan écht van start! Op die dag wordt het startschot gegeven naar Nederlands populairste festival in het Paard van Troje in Den Haag, waar o.a. Florence and the Machine, Blood Red Shoes, Tim Knol, Selah Sue, Boemklatsch, Blue Grass Boogiemen en Chapel Club komen spelen en er een mini-Lowlands University is met o.a. Jean-Marc van Tol, Peter Pannekoek en Frans Timmermans. Hier gaan ook de allereerste échte kaarten voor Lowlands over de toonbank.

Hoewel, allereerste? Converse, officiële hoofdsponsor van Lowlands, heeft de aller- állereerste officiële kaarten te pakken en die kan jij bij ze winnen. Ze hebben een speciaal telefoonnummer (0909-2668377) geopend voor de gelegenheid en geven jou de opdracht om op de meest originele, wanhopige manier duidelijk te maken waarom jij naar Lowlands wilt (via het maken van een liedje, een gedicht of een rap bijvoorbeeld). Zo ben jij als eerste verzekerd van kaarten!

We gaan dit festivalseizoen meer te gekke acties opzetten met Converse, want ook dit jaar kom je ze weer tegen op de festivals. Natuurlijk zijn ze, net als afgelopen jaar, op Lowlands weer aanwezig met de Converse Compound en ’s avonds de Silent Disco. Check de video van vorig jaar voor een impressie door hier te klikken. Op Llaunch zal er een mini-Compoundsfeer gecreëerd worden. Je kunt net als op Lowlands je sneakers laten customizen of een eigen schoen ontwerpen op de Art Wall.

In samenwerking met Converse mag Festivalinfo 2x2 kaarten weggeven voor Llaunch, aanstaande zaterdag in het Paard van Troje in Den Haag.

Wat je daarvoor moet doen? Simpel. Login met je Agendainfo-account, geef aan dat je graag naar Llaunch wilt (deze optie vind je aan de rechterkant van de Llaunch-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent) en beantwoord de volgende vraag:

Welke 3fm DJ toverde er in 2009 een paar All Stars om tot Bert & Ernie?

Het antwoord stuur je, samen met een link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Llaunch zou willen) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van Llaunch' en vermeld in het mailtje je volledige naam. Inzenden kan tot vrijdag de 19e a.s.

Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.roskildefestivalnews.jpg7

ROSKILDE VOOR THEM CROOKED VULTURESDe Amerikaans/Engelse superformatie Them Crooked Vultures , bestaande uit...

graspopmetal_news.jpg31

GRASPOP LAAT WEER VAN ZICH HOREN Het heeft even geduurd, maar Graspop heeft weer een reeks namen bekend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.