Nieuw namen en een nieuwe afvaller voor Pukkelpop en Lowlands (+update 19-8)

Door Jazza op 16 augustus 2004 - 09:23 1 Helaas, helaas, dat arme Snow Patrol. Genomineerd voor de prestigeuze Mercury Award, maar jammergenoeg te ziek om af te zakken naar de lage landen voor Pukkelpop en Lowlands. Desondanks blijft er nog genoeg te genieten, zoals hier (Pukkelpop) en hier (Lowlands) te zien is.
Met nog 3 a 4 dagen tot het begin van het festival zien de weervoorschriften er ook niet bijster geweldig uit, dus zorg ervoor dat je genoeg warme kleren bij je hebt.

Update 18-8: Na Snow Patrol hebben ook Tiga en Lost Prophets laten weten niet op Lowlands en Pukkelpop te kunnen komen. Voor vervangers wordt nog gezocht. Het is extra zuur voor de Nederlandse fans van Lost Prophets, want de band moest eerder dit jaar hun optreden op Pinkpop ook al cancellen.

De programmeurs van Pukkelpop hebben in ieder geval niet stil gezeten: zij hebben DJ Diepvries als vervanger voor Tiga weten vast te leggen. Wie de vervanger voor Jet wordt, is nog even afwachten.

(Update 19-8) Vanavond barst het feest los, en met de volgende namen zullen we een hoop mensen blij weten te maken: Lowlands heeft Papa Roach, Mala Vita en the Delays weten te strikken om de opengevallen plaatsen op te vangen, en Pukkelpop moet melden dat helaas the Icarus Line af heeft moeten zeggen. Daarvoor in de plaats komt Cast-Down. Zoals de Amerikanen het zo mooi zeggen: watch this space.Rock Ternat

GROTE NAMEN VOOR ROCK TERNATOp 8 en 9 oktober vindt Rock Ternat plaats. Voor dit festival zijn een hele...

Pukkelpop 2004 (trein)

TIMETABLE PUKKELPOP ONLINE De timetable voor Pukkelpop staat online. Nog anderhalve week, en het feest...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.