Winnen: Miami Ink - Full Printed Chain Wallet

Door Marz667 op 19 februari 2010 - 15:13 1 Samen met Maestro’s Vault gaat Festivalinfo een aantal producten uit de webshop weggeven. We mogen een full printed chain wallet weggeven van Miami Ink. Dit is uiteraard de populaire Amerikaanse realityshow over de dagelijkse bezigheden in een tatoeagestudio in Miami Beach. De cap gaat normaal gesproken weg voor € 15,99 bij de webshop.


De Miami Ink Merchandise bestaat naast de portemonnees, ook uit t-shirts, caps, riemen en nog veel meer. Zie hiervoor de website van de winkel. Dit keer geen breinkrakende vraag, je hoeft alleen je gegevens door te mailen.

Stuur een e-mail naar [email protected] onder vermelding van 'Full Printed Chain Wallet', en vermeld in het mailtje je volledige naam en adresgegevens.


Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Festivalinfo logo nieuw

NIEUWE CD-RECENSIES: LOSTPROPHETS, TIM KNOL,...Zoals we in januari al lieten weten , vielen de release-lijsten helaas erg...

Festivalinfo logo nieuw4

NIEUWSBERICHTEN TIJDENS DE PRESENTATIES VAN LOWLANDS... Festivalinfo is niet alleen op grote festivalweides te vinden, maar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.