Eerste namen en Early Bird Tickets Loveland Festival

Door Marz667 op 04 maart 2010 - 11:45 1 Op zaterdag 14 augustus aanstaande viert Loveland het eerste lustrum van het Loveland Festival. Het Sloterpark zal voor de vijfde keer de locatie zijn voor het grootste buitenfestival op Amsterdamse bodem. Loveland maakt natuurlijk van de gelegenheid gebruik om er een enorm spektakel van te maken. Voor de echte vroege vogels, die de winter snel achter zich willen laten, zijn er ook dit jaar weer een beperkt aantal Early Bird tickets verkrijgbaar voor 49 euro per stuk.

Op het programma staan alvast Sasha, Erick Morillo, Stacey Pullen en Einmusik.

Loveland heeft er voor deze jubileum editie bewust voor gekozen om geen grotere, maar een zeer unieke editie neer te zetten. In 2009 was Loveland Festival volledig uitverkocht en een zeer succesvolle editie, waardoor het op sommige plaatsen druk kon worden. Dit jaar streeft de organisatie naar een editie waarin de intimiteit bewaard blijft, met de beste dj’s, lekker eten en de bekende Loveland sfeer en aankleding. Zodat we samen in het sprookjesachtige Sloterpark de zomer kunnen vieren.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief5daysoffnews.gif4

WIJZIGINGEN ROND 5 DAYS OFF 2010Het festival 5 Days Off mag dan sinds gisteravond zijn losgebarsten, het...

thedoorsnews.jpg4

RAY MANZAREK EN ROBBY KRIEGER (THE DOORS) OP... Op de Suikerrock Kick-Off, de aparte concertavond van het festival, komen...

REACTIES

Avatar Liar31
vr 05 mrt 2010 18:20

Liar31 Sasha is echt supernice voor loveland!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.