Ray Manzarek en Robby Krieger (The Doors) op Suikerrock Kick-Off

Door Marz667 op 04 maart 2010 - 11:38 1 Op de Suikerrock Kick-Off, de aparte concertavond van het festival, komen niet alleen de reeds bevestigde ZZ Top en John Fogerty, maar ook Ray Manzarek en Robby Krieger van The Doors zullen aanwezig zijn op de vooravond.

De originele The Doors-leden, Ray Manzarek en Robby Krieger, samen met Brett Scallions, bass legende Phil Chen (Rod Stewart, Bob Marley) en drummer Ty Dennis nemen je mee op een trip door de muziekgeschiedenis.

Suikerrock Kick-off vindt plaats op dinsdag 20 juli op de Grote Markt van Tienen. De tickets hiervoor gaan weg voor 49 euro.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lovelands Festival1

EERSTE NAMEN EN EARLY BIRD TICKETS LOVELAND FESTIVALOp zaterdag 14 augustus aanstaande viert Loveland het eerste lustrum van het...

Mike Patton4

MIKE PATTON (FAITH NO MORE) NAAR HOLLAND FESTIVAL De Amerikaanse cultzanger en componist Mike Patton komt naar Nederland. De...

REACTIES

Avatar Mathijs
do 04 mrt 2010 13:13

Mathijs Spelen ze nummers van the doors? Dan wil ik eventueel wel naartoe gaan.

 0
Avatar Ron1984
do 04 mrt 2010 13:22

Ron1984 Hmmm, ik heb ze in 2007 ook met Brett Scallions gezien op Arrow Rock. Onder de naam Riders On The Storm allemaal Doors nummers spelen. Een vreselijk slecht optreden! Wat me vooral bijstaat is Brett Scallions die tussen ieder nummer door loopt te zagen over peace, love & music, hippies, stoned zijn en stonedde hippies. Volgens mij begrijp je het dan gewoon niet. Irritante vent. Robbie speelde ook als een slap aftreksel van zichzelf. Ray had wel zijn goeie oude sound, maar dat kon het feest niet redden.

 0
Avatar evile
do 04 mrt 2010 14:09

evile Blijf dit in de gaten houden staan wat mooie namen tot nu toe. Maar eerst maar eens zien wat bospop nog brengt.

 0
Avatar MarilynPepper
do 04 mrt 2010 15:25

MarilynPepper Oeii die namen worden wel erg leuk, hopelijk door naar bospop!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.