DJ Tiësto naar Mysteryland en Koninginnedag Amsterdam (+ update)

Door Cartman91 op 10 maart 2010 - 10:56 1 DJ Tiësto bevestigt in het tv-programma Pauw & Witteman dat hij op zowel Mysteryland, te Haarlemmermeer, als Koninginnedag in Amsterdam optreedt. Verder maakt hij bekend dat hij in juni in de HMH een performance zal geven, de precieze datum is alleen niet bekend.

Eerder was al bekend dat Tiësto in het Sportpaleis een optreden geeft op 1 mei.

Het Koninginnedag in Amsterdam wordt wederom georganiseerd door Radio 538 en is zoals vanouds op het Museumplein. De presentatie is in handen van Radio 528 DJ`s.

UPDATE: De datum dat Tiësto in de HMH staat is inmiddels bekend gemaakt. Dit zal zijn op zaterdag 19 juni, de voorverkoop start overmorgen (13 maart) om 10:00 uur. Tickets kosten 47,50 euro exclusief servicekosten.

Kijk hier voor het overzicht van speeldata van DJ Tiëstoroskildefestivalnews.jpg2

NIEUWE NAMEN VOOR ROSKILDEHet Deense festival Roskilde heeft twee handen vol met namen bevestigd. Zo...

bospopnews.jpg15

CRANBERRIES EN HEATHER NOVA OOK NAAR BOSPOP (+UPDATE 2) Het Bospop programma begint zo langzamerhand concrete vormen aan te nemen....

REACTIES

Avatar maus91
wo 10 mrt 2010 15:42

maus91 Toen hij bij Giel Beelen was zei hij dat de exacte datum van de HMH concerten 19 juni was. Kijk nog maar even naa voor de zekerheid. Ook Mysteryland werd al bevestigd door de heer Verwest.

 0
Avatar BasP
wo 10 mrt 2010 17:59

Wrong Als hij een keer ergens samen met o.a. Deadmau5, Moguai en Wolfgang Gartner staat.. ben ik er bij. Maar dat zal wel nooit gebeuren :(

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.