Chuckie, Joris Voorn e.a. op Sensation 2010

Door Marz667 op 25 maart 2010 - 14:03 1 Het muziekgenre house is een gevoel, een viering van het leven. Iedereen die in aanraking is gekomen met house-cultuur de afgelopen twintig jaar weet dat dit voor een feit. Daarom is Sensation's nieuwe credo: "Celebrate Life!" Iedereen is van harte uitgenodigd om het leven te vieren op zaterdag 3 juli in de Amsterdam ArenA, tijdens de kick-off van de volgende wereld Sensation's tour.

De editie wordt gehouden met o.a. Chuckie, Joris Voorn, 2000 And One, Mr. White en Sunnery James & Ryan Marciano in de Amersterdam ArenA.

De verkoop start om 10u op zaterdag de 27 maart 2010 om www.sensation.com - niet langer via Ticketonline. Ondanks de enorme hoeveelheid kaartjes, verkoopt Sensation in Amsterdam ArenA elk jaar sneller uit.meltfestivalnews.jpg4

YEASAYER, KINGS OF CONVENIENCE, GOLDFRAPP E.A. VOOR...Het Melt! Festival is al jaren het enige Duitse festival dat indierock...

tmfawards15

TMF AWARDS VERLAAGT GELUIDSNORM EN HERSTELT PARK OP... Het volume gaat bij de TMF Awards niet helemaal open. De geluidsnorm is...

REACTIES

Avatar awakening
do 25 mrt 2010 15:18

awakening Wow, de beste line-up van sensation sinds de allereerste editei met sven vath!!! Zouden ze dan toch een keertje naar de mensen gaan luisten. Ik zou zeggen: Joris en 2001, laat die 45000 mensen eens horen wat echte muziek is!!!

 0
Avatar MarilynPepper
do 25 mrt 2010 15:57

MarilynPepper Ik dacht even Chuck Norris te lezen in de titel, maar het mocht niet baten.

 0
Avatar awakening
do 25 mrt 2010 16:01

awakening dan zouden ze wel in ween keer een SUPER originele line-up neerzetten. Ben bang dat de gemiddelde sensation bezoeker al een zware kluif heeft aan de techno namen die ze nu wegzetten. Chuck zou het "geweld" in hun ogen wel weer wat over the top maken denk je niet?!

 0
Avatar Hardloper
do 25 mrt 2010 16:13

Hardloper pfff... echt een pauper lin-up!!
echt geen sensation meer waard..

De meeste dj's waar Sensation €71,25 voor vraagt kun je gratis en voor niks zien op Citymoves (diverse edities)...

 0
Avatar BasP
do 25 mrt 2010 16:34

Wrong Ik hoopte meer op een deadmau5, een kalkbrenner of een lektroluv ofzo. maar dat ben ik :)

 0
Avatar awakening
do 25 mrt 2010 17:39

awakening Wrong schreef:
Ik hoopte meer op een deadmau5, een kalkbrenner of een lektroluv ofzo. maar dat ben ik :)


Ik uiteraard ook, maar ik hoop ook op de lotterij winnen........ Ik vind deze namen (lees joris en 2001) al een hele mooie prijs uit de sensation lotterij. Je moet het ook zo zien: als dit de namen zijn die mee gaan op de worldtour dan ben ik trot op de vertegenwoordiging van nederlandse dj's. Straks gaan ze in het buitenland nog denken dat we in nederland niet verder komen als de "dirty house" van chuckie en fedde le grand. Of de eeuwige erik e. Beetje diepgang kan geen kwaad lijkt mij zo.

 0
Avatar BasP
do 25 mrt 2010 23:53

Wrong Moet toegeven dat ik alleen Chuckie en Joris Voorn ken van het lijstje, en dat ik daar niet echt gek van ben. De rest maar eens een luisterbeurt geven.. :)

 0
Avatar awakening
vr 26 mrt 2010 11:15

awakening Wrong schreef:
Moet toegeven dat ik alleen Chuckie en Joris Voorn ken van het lijstje, en dat ik daar niet echt gek van ben. De rest maar eens een luisterbeurt geven.. :)


Goed plan, check dan vooral 2000 and 1 even. Dat is echt een held! De rest is (naast joris voorn) wel echt typische sensation muziek!

 0
Avatar lieman79
vr 26 mrt 2010 16:26

lieman79 Ik zeg Kut!
Als je ziet dat op koninginnenacht Revolt is met een line Up... als TIGA, Lektroluv, simian Mobile Disco, The Proxy, Crookers, vitalic n Fake Blood tezamen voor slechts 35 euro..... Dan s 72euri voor dj's die idd op allerlei gratisz dancetours staan Afzetterij en KUT! Kijk ook s naar Awakenings..... Die snappen ook nog hoe het moet als het toch een hoop geld kost! Trek jullie witte pakkies maar aan, en laat je maar bedonderen..... Veel s6!! Trouwens betalen met die Arena's een drankie voor 4 euro is ook al een koopie!!

zo nu genoeg afgezeken...... en dan ben ik nog niet eens over die synagoge begonnen waarin het gehouden wordt met dat topgeluid!!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.