GET ON BOARD THE JACK DANIEL’S TOUR BUS!

Door Knoedel op 26 maart 2010 - 15:01 1 “What happens Backstage, stays Backstage.” Maar niet voor echte Jack Daniel’s fans. Voor hen staat de deur naar Backstage altijd op een kier. In maart en begin april hebben die fans een unieke kans op een felbegeerde plaats in de Jack Daniel’s Backstage Tourbus.

Via commercialbanners, banners en PR, worden muziekfans opgeroepen zichzelf via www.jackdanielsbackstage.nl, online backstage te spelen. Zo moet iedereen zich middels zijn of haar rockkennis voorbij vele deuren zien te spelen, terwijl je de hete adem van de uitsmijter constant in je nek voelt. Degenen die zich voorbij alle deuren spelen, maken kans op plaatsen in de exclusieve Jack Daniel’s Backstage Tourbus richting Paaspop.
Een prijs waarmee je jezelf en je vrienden een echt rockster waant en voorbij deuren komt op Paaspop die voor anderen altijd gesloten blijven. En de prijs begint al voor je eigen deur.

Zo wordt je thuis samen met je vrienden opgehaald in een officiële Tourbus voorzien van alle luxe. 15 Bedden, een gameroom, een bar, flatscreens, genoeg dus om er een geweldige dag en nacht van te maken. Zeker als Moke ook nog meereist. Zij spelen een hele belangrijke rol die dag. Zo vergezellen ze je niet alleen richting Paaspop maar geven daar ook een exclusief concert op het Jack Daniel’s stage. De prijswinnaars via de site, hebben hier natuurlijk een VIP behandeling. En hebben daarna Backstage nog een afterparty in hun “eigen” tourbus om daarna als een echte muzikant te slapen in je eigen tourbus. De gehele actie werd bedacht door epidemie en loopt tot 3 april 2010.
Music Meeting 2010

PROGRAMMA MUSIC MEETING BEKENDIn het Pinksterweekend vindt traditiegetrouw het internationale...

exitfestival2010.jpg2

NIEUWE NAMEN VOOR EXIT FESTIVAL Het Exit festival bevestigde eerder al o.a. Mika en Chemical Brothers, maar...

REACTIES

Avatar Megalomaniac
zo 28 mrt 2010 17:26

Megalomaniac Heb hem uitgespeeld, maar volgens mij draait alles om wat je invult bij: Wat neem jij zeker mee in de Jack Daniel's tourbus

 0
Avatar Rangelrooij
vr 02 apr 2010 14:51

Rangelrooij Ik zal het sterker vertellen:

IK heb hem gewonnen :-D

 0
Avatar RobZ
vr 02 apr 2010 15:07

Knoedel Rangelrooij schreef:
Ik zal het sterker vertellen:

IK heb hem gewonnen :-D


NICE!!!
Nou doe Moke de groeten en succes met je kater de volgende dag ;-)

 0
Avatar Rangelrooij
vr 02 apr 2010 17:18

Rangelrooij ik zal ze zeker de groeten doen :-p en die kater ach de zorg voor later. gewoon verder aan de wiskey denk ik

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.