Hatefest en Eindhoven Metal Meeting

Door StephanB op 21 april 2010 - 14:38 1 Dit najaar zullen twee metalfestivals Nederland op zijn grondvesten doen trillen.

Ten eerste vindt op 10 november in poppodium Bibelot te Dordrecht Hatefest 2010 plaats. Op Hatefest zullen er black metal bands als Mayhem, Deicide, Belphegor, Urgehal en Varg optreden. De voorverkoop van dit festival begint zaterdag 24 april. Tickets kosten €30,-.

Vervolgens staat op vrijdag 17 en zaterdag 18 december Eindhoven in het teken van de metal. Voor de tweede keer organiseert TMR music promotions samen met de Effenaar de Eindhoven Metal Meeting. Op twee podia zullen 34 snoeiharde bands te bewonderen zijn. Zo zullen onder andere Mayhem, Repugnant, Pestilence en Trident aanwezig zijn.

De voorverkoop voor Eindhoven Metal Meeting 2010 start op zaterdag 1 mei om 10.00 uur via Ticket Service Nederland. Er zijn zowel combitickets als dagkaarten verkrijgbaar. Daarnaast zijn er een beperkt aantal Early bird combitickets te koop.Parkpop logo juist4

LINE-UP PARKPOP KRIJGT VORMDe Amerikaanse zangeres en actrice Juliette Lewis is toegevoegd aan de...

London Calling nieuws7

VULKAAN ZORGT VOOR AFGELASTE CONCERTEN LONDON CALLING Ook London Calling heeft last van de Vulkaan in IJsland. Drie namen,...

REACTIES

Avatar BasP
wo 21 apr 2010 15:47

Wrong Deicide een black metal band? :')

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.