Line-up Parkpop krijgt vorm

Door JasperVanVugt op 21 april 2010 - 15:07 1 De Amerikaanse zangeres en actrice Juliette Lewis is toegevoegd aan de line-up van Parkpop. Ook de Vlaamse rockband Admiral Freebee en de 21-jarige singer/songwriter Justin Nozuka treden op de dertigste verjaardag van het gratis Haagse popfestival op. Eerder werden o.a. Snoop Dogg en Nick Lowe bevestigd voor het Haagse festival, dat dit jaar op 27 juni plaats vindt.

Het muzikale project Urban Roots is bevestigd op XStage. Met Urban Roots brengt XStage ’the best of both worlds’ op het gebied van jazz en hiphop samen in één show. Een aantal Nederlandse jazzmuzikanten waaronder Michael Varekamp gaat op XStage de muzikale improvisatie aan met hiphopartiesten als Kern Koppen en de winnaars van The Road to Parkpop uit 2009. Ook de winnaar van de Grote Prijs van Zuid-Holland, rapper Vieira maakt z’n opwachting op XStage. In mei maakt Parkpop de laatste namen bekend en die zul je dan z.s.m. hier op Festivalinfo lezen.graspopmm.gif17

NIEUWE NAMEN + DAGKAARTEN GRASPOP (+UPDATE)Op de website van Graspop is zojuist te lezen dat vanaf vandaag de dagkaarten...

behoorlijk metal divers1

HATEFEST EN EINDHOVEN METAL MEETING Dit najaar zullen twee metalfestivals Nederland op zijn grondvesten doen...

REACTIES

Avatar jos_theboss22
wo 21 apr 2010 19:17

jos_theboss22 Julliette lewis was best tof op pinkpop 2007. sowieso weer een goed programma waarschijnlijk als het mooi wordt wel aanwezig.

 0
Avatar Guidovm
wo 21 apr 2010 20:05

Guidovm niet gezien toen! Maar Admiral Freebee staat overal LL,Motel Mozaik en nog veel meer lol! Mag nog best n grote naam bij hoor;-)en zeer weinig Nederlanders nog!

 0
Avatar NaturelFlavor
wo 21 apr 2010 23:59

NaturelFlavor Geniaal! Ben sowieso al aanwezig maar met Juliette Lewis erbij zeker wel!

 0
Avatar Randier
do 22 apr 2010 08:47

Randier Mooie line-up voor in mn achtertuin :-p Ga zeker even kijken bij Freebee, Snoop en The Popopopops.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.