Diesel's Salute To The Stupid

Door JasperVanVugt op 22 april 2010 - 08:53 1 Er is niks doms aan 'being stupid' en Dieselfans weten dit maar al te goed. Zodra zij hoorden van de eerste geruchten over de mogelijkheid om deel uit te maken van de cast van de SS10 muziek catalogus videoclip, reageerden zij massaal. Facebook en Twitter van Diesel waren nagenoeg overbelast de afgelopen twee maanden; duizenden fans stuurden hun ideeën over 'being stupid' in, gebruik makend van video's, foto's en tekeningen. Hierbij demonstreerden zij hoe ver ze wilden gaan om deel uit te maken van de show!

Dat deden ze niet zomaar: allemaal wilden ze onderdeel maken van de allereerste online social fashion-tagged musicvideo ooit.

Geïnspireerd door de film "Bande à Part" van Luc Godart, spelen er 100 geselecteerde mensen mee die de beroemde dans doen op een hele 'stupid' manier.

De video is gecreëerd door het Diesel Creative Team in samenwerking met het bureau Anomaly en de Franse director Arno Salters. Dankzij een speciale stop-motion technique, wisselen de music lovers en hun kleding snel achter elkaar, terwijl ze naadloos de juiste choreografie volgen en op de maat van de muziek door dansen. De film is tevens de debuutvideo van muziektalent Josep Xorto voor zijn nieuwe single A Hundred Lovers.

De video is (uiteraard!) volledig interactief: je kunt 'm op pauze zetten, je kunt over de individuele items gaan met je muis en meer informatie krijgen en ze direct online kopen en je kunt ook meer informatie krijgen over de mensen in de clip, waarbij gelinkt is naar hun activiteiten, interesses en social networks. Bekijk 'm hier!hadouken_news.jpg1

HADOUKEN! HEADLINER BREAKFEST 2010De grindie-band (een mix van grime en indierock) Hadouken! komt naar...

graspopmm.gif17

NIEUWE NAMEN + DAGKAARTEN GRASPOP (+UPDATE) Op de website van Graspop is zojuist te lezen dat vanaf vandaag de dagkaarten...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.